| Don`Makaveli™ |
Apr 15 2009, 05:18 PM
Коментар
|
|
CEO Ичко Пакото ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Administrators Коментари: 6 308 Регистриран: 20-September 06 От: Плевен Потребител No.: 2 Любим албум на Tupac:: ----- Skype: Originalstore1 Репутация: Пич за пример (632 точки) ![]() |
Вече всеки потребител може да помогне за развитието на сайта с SMS като прати на кратък номер 2225 SMS с текст tupacbg
Заедно с подпомагането на сайта , потребителя изпратил SMS ще бъде преместен в група ''Members'' , групата която има достъп до всички раздели във форума. След текста tupacbg , трябва да напишете вашето потребителско име, за да може да бъдете преместени в групата ''Members'' Това може да стане от всички мобилни оператори на номер 2225 с текст tupacbg и вашето потребителско име (например tupacbg Don`Makaveli) Цената на един SMS с 2,40лв с ДДС -------------------- |
![]() ![]() |
| Machiavelli |
Apr 15 2009, 05:22 PM
Коментар
|
|
The Bay Area Boss ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветеран Коментари: 1 362 Регистриран: 23-October 07 От: Бургас Потребител No.: 754 Репутация: Сайта без мен не може (475 точки) ![]() |
БРАУС ! Така всеки може да даде по малко за да го има сайта !
-------------------- |
| HOLOCAUSTIC |
Apr 15 2009, 05:31 PM
Коментар
|
![]() Muthafuckin' Boss Playa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Administrators Коментари: 1 686 Регистриран: 1-June 08 Потребител No.: 1 049 Репутация: Сайта без мен не може (404 точки) ![]() |
Така по-лесно ще може всеки да подпомага за сайта! (IMG:style_emoticons/default/smile10.gif)
Мерси за заявката! ;) |
| temptation |
Apr 15 2009, 08:11 PM
Коментар
|
![]() Мародератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Коментари: 830 Регистриран: 11-November 08 От: На изток от рая Потребител No.: 2 713 Любим албум на Tupac:: Me Against The World Skype: iv4eto191 Репутация: Сайта без мен не може (414 точки) ![]() |
Съжалявам , но не мога да се сдържа ! Пускайте смс-и за сайта да не го изгонят от къщата (IMG:style_emoticons/default/sw Smile.gif) А картинка или мелодийка ще получим ли ? (IMG:style_emoticons/default/smiles53.gif)
Сега сериозно ,това не са малко парички ,и ако искам да съм постоянна както в гласуването в БгТоп ,на края на месеца ще ми е нужна кардиотрансплантация (IMG:style_emoticons/default/smile10.gif) Иначе ще се постарая да пускам по някой смс. Ивайло, добави информация ,че е за всички мобилни оператори. OuTLaWz_ImMoRTaLz: Трябва и на английски да се направи (новината) ако се праща и от чужденци.. Колко ще им излезе не знам и дали ще може.. :D -------------------- ![]() |
| Ballin |
Apr 15 2009, 10:05 PM
Коментар
|
![]() I Am Crazy, Am I Don't Give Fuck [!][!][!] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Редовен Коментари: 832 Регистриран: 8-August 08 От: Плевен Потребител No.: 1 169 Любим албум на Tupac:: ---------- Репутация: Спец (119 точки) ![]() |
Супер :) ще съм от първите пуснали смс :)
-------------------- Щото кучката иска да я погалиш, да я съблечеш и от секс да я запалиш. Няма значение, колко е чаровна, тази ябълка не гние, а става отровна! Тя е родена да получи наслада. Дедо попе, к’во я плашиш със Ада?!? |
| _2PAc_ |
Apr 15 2009, 11:42 PM
Коментар
|
![]() Thug Life World Wide ![]() ![]() ![]() Група: Редовен Коментари: 217 Регистриран: 6-October 08 От: Казанлък Потребител No.: 2 107 Репутация: Перспективен (25 точки) ![]() |
Всеки месец според зависи / мнооого голяма сметка правя (IMG:style_emoticons/default/smile12.gif) / мога да пускам по 1 смс (IMG:style_emoticons/default/smile10.gif)
-------------------- |
| HOLOCAUSTIC |
Apr 16 2009, 12:26 AM
Коментар
|
![]() Muthafuckin' Boss Playa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Administrators Коментари: 1 686 Регистриран: 1-June 08 Потребител No.: 1 049 Репутация: Сайта без мен не може (404 точки) ![]() |
Всеки месец според зависи / мнооого голяма сметка правя (IMG:style_emoticons/default/smile12.gif) / мога да пускам по 1 смс (IMG:style_emoticons/default/smile10.gif) Това е много удобно за хора, които искат да помогнат и примерно не могат да Донейтват по другият начин. Който желае ще изпраща СМС-и и тези пари ще отиват за подръжката на сайта. Ще е от голяма полза по този начин да се помага за сайта и аз ще изпращам, защото ме е грижа за сайта и меко казано съм винаги във форума. |
| Machiavelli |
Apr 17 2009, 04:27 AM
Коментар
|
|
The Bay Area Boss ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Ветеран Коментари: 1 362 Регистриран: 23-October 07 От: Бургас Потребител No.: 754 Репутация: Сайта без мен не може (475 точки) ![]() |
Съжалявам , но не мога да се сдържа ! Пускайте смс-и за сайта да не го изгонят от къщата (IMG:style_emoticons/default/sw Smile.gif) А картинка или мелодийка ще получим ли ? (IMG:style_emoticons/default/smiles53.gif) Сега сериозно ,това не са малко парички ,и ако искам да съм постоянна както в гласуването в БгТоп ,на края на месеца ще ми е нужна кардиотрансплантация (IMG:style_emoticons/default/smile10.gif) Иначе ще се постарая да пускам по някой смс. Ивайло, добави информация ,че е за всички мобилни оператори. OuTLaWz_ImMoRTaLz: Трябва и на английски да се направи (новината) ако се праща и от чужденци.. Колко ще им излезе не знам и дали ще може.. :D 1смс стига ;) Не е нужно много ;) Поне парите за хоста да се сабират ... :P -------------------- |
| gsmoke1 |
Apr 17 2009, 06:04 AM
Коментар
|
|
Fuck The World ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Редовен Коментари: 369 Регистриран: 17-April 09 Потребител No.: 5 918 Репутация: Перспективен (24 точки) ![]() |
Добра идея , щом е за страницата , но ми кажете едно нещо ,
има ли вероятност това да се изпрати ако си извън страната ? -------------------- HellHustla |
| Don`Makaveli™ |
Apr 17 2009, 10:55 PM
Коментар
|
|
CEO Ичко Пакото ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Administrators Коментари: 6 308 Регистриран: 20-September 06 От: Плевен Потребител No.: 2 Любим албум на Tupac:: ----- Skype: Originalstore1 Репутация: Пич за пример (632 точки) ![]() |
Добра идея , щом е за страницата , но ми кажете едно нещо , има ли вероятност това да се изпрати ако си извън страната ? Може ако си с карта на български ГСМ оператор Вече услугата е активна и всеки , който иска може да изпрати СМС (IMG:style_emoticons/default/victory.gif) -------------------- |
| HOLOCAUSTIC |
Apr 17 2009, 11:15 PM
Коментар
|
Вече услугата е активна и всеки , който иска може да изпрати СМС (IMG:style_emoticons/default/victory.gif) ''Благодарим Ви, че подкрепихте TupacBG.Com! (tubacbg mobio.bg)'' (IMG:style_emoticons/default/smile10.gif) |
| Lapolt |
Apr 18 2009, 01:39 AM
Коментар
|
|
Moonlight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Коментари: 641 Регистриран: 12-November 08 От: Варна Потребител No.: 2 729 Репутация: Мастър (224 точки) ![]() |
Доста удобен начин .. веднага пратих :) (IMG:style_emoticons/default/smiles51.gif)
|
| 1LIFE1LOVE |
Apr 26 2009, 01:18 PM
Коментар
|
|
Muthafuckin' Novice ! ![]() Група: TupacBG.Com #1 Коментари: 4 Регистриран: 26-April 09 Потребител No.: 5 953 Репутация: Пасивен (няма) ![]() |
I did this yesterday. But i live in the netherlands. is this available for me?
|
| Don`Makaveli™ |
Apr 26 2009, 02:15 PM
Коментар
|
|
I did this yesterday. But i live in the netherlands. is this available for me? Its not available SMS for Netherlands Everyone who wants to help the site grow, it can send a donation via paypal account iliev_inc@dir.bg Any user who send a donation to 24 hours will be moved in group, enabling him to see all sections of the forum its fan site for the fan in the world, thanks for support Дарение - Donatе (IMG:http://tupacbg.com/mkportal/modules/gallery/album/a_1728.gif) -------------------- |
| Coleman |
May 20 2009, 05:12 PM
Коментар
|
![]() Out On Bail ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Редовен Коментари: 408 Регистриран: 11-August 08 От: Kazanluk,Las Vegas Потребител No.: 1 211 Любим албум на Tupac:: All eyez on me , Better Dayz , Still i rise Репутация: Перспективен (24 точки) ![]() |
Като гледам съм група редовен , като пратя смс ще пише група members така ли ? И ако е така за колко време , питам да си направя сметката иначе и аз спокойно мога да пращам по 1 смс на месец , ако всички го направят по 1 смесче на месец ще започнете даже да удряте доста горница от сайта :)
-------------------- ![]() ![]() |
| Don`Makaveli™ |
May 20 2009, 07:20 PM
Коментар
|
|
Като гледам съм група редовен , като пратя смс ще пише група members така ли ? И ако е така за колко време , питам да си направя сметката иначе и аз спокойно мога да пращам по 1 смс на месец , ако всички го направят по 1 смесче на месец ще започнете даже да удряте доста горница от сайта :) Ти си в група редовен, тъй като имаш над 200 поста, иначе член на форума ти трябват 50 поста, а ти отдавна си минал тази граница -------------------- |
| Coleman |
May 20 2009, 07:25 PM
Коментар
|
![]() Out On Bail ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Редовен Коментари: 408 Регистриран: 11-August 08 От: Kazanluk,Las Vegas Потребител No.: 1 211 Любим албум на Tupac:: All eyez on me , Better Dayz , Still i rise Репутация: Перспективен (24 точки) ![]() |
Е добре мерси все пак , на 1 юни ще пусна смс че на 1во число ми се нулира сметката и така ще се старая да не забравям всеки месец да пускам . Групите какви са , в смисъл след редовен какво ме чака ?
| Don`Makaveli™ |
May 20 2009, 07:34 PM
Коментар
|
|
Ветеран...
-------------------- |
| Coleman |
May 20 2009, 07:38 PM
Коментар
|
Thank you :)
![]() ![]() |
|
Lo-Fi версия | Дата и час: 9th September 2010 - 06:04 AM |