Биография на д-р Mutulu Shakur

Steuern: Uhren & Schmuck Rabatt von 19%, gute replica uhren, aber das ist das Konzept der Mehrwertsteuer können die Freunde nicht klar, in der Tabelle im Detail Google detaillierte Erklärung der deutschen Uhren Erstattung zu überprüfen. replica uhren deutschland Kurz gesagt, ist die Steuerquote zum Shop 15,97% zurück, die Zoll Standard ist 14,5%,replica uhren swiss, so dass im Grunde der Preis 15% Konzept zu machen.

Биография на д-р Mutulu Shakur

От на August 31, 2013 / 11:14 / 41 прегледа
mutulu

Биография на д-р Mutulu Shakur

Дата на раждането : 8 Август 1950 г.

Излежава присъда в : Атланта, GA

Mutulu Shakur – Interview from Atlanta State Penitentiary

Д-р Mutulu Shakur е доктор на акупунктурата и беше съосновател и директор на две институции, посветен на да подобри здравеопазване в черната общност.

Mutulu Shakur e роден на 8 август, 1950, в Балтимор, Мериленд като JERAL Уейн Уилиамс. След 7 години той се премества в Queens, Ню Йорк с неговата майка и по-малката му сестра. Политическото и социално съзнание на Мутулу започна да се развива още от малък. Неговата майка не страда,защото беше сляпа. Тези елементи образуваха първата конфронтация на Shakur със състоянието, докато асистират на неговата майка да премине чрез лабиринтът, който се гримира системата за благотворителна дейност. Чрез този опит Shakur разбра, че системата не работи в интересите на черни хора и онези черни хора трябва И онези черни хора трябва да контролират институциите, които засягат техните животи.

mutulu

От 16 годишна възраст, д-р Shakur беше част от новото движение на независимост на AFRIKAN. Като част на това движение д-р Shakur беше цел на нелегалната програма на контраразузнаване, осъществена от федералното бюро на проучването COINTELPROТова беше стратегия на тайна полиция, която е използувана в американското започване в 1960-те, за да убива / неутрализира революционни организации. Е смятано е, че съпротивлението на д-р Shakur срещу тази програма причини неговият арест и процес.

В края на 60-те д-р SHAKUR също политически беше активен и работи с движението на революционно действие (овен), черна група на националист, която се бори за вакса самоопределяне и промяна на социалист в Америка. Той също беше член на временното правителство на Republic of New Afrika, който потвърди основаването на независим човек нова (черна) Republic of New Afrika също работи много внимателно с партията на черната пантера, и неговият брат LUMMUMBA Shakur и ZAYID.
В 1970 д-р SHAKUR беше използван от програмата на общността за (детоксикация) (третирането на пристрастеност)“ DETOX на Линкълн“ като инструктор за политическо образование. Неговата роля се разви, за да включва съвет и третиране на симптомите на оттегляне с акупунктура. Д-р Shakur стана удостоверен и лицензиран да упражнявам акупунктура в състоянието на Калифорния в 1976 г. В края на краищата, той стана помощният директор на програмата и остана свързан с програмата до 1978 г.

От 1978 до 1982, д-р Shakur беше съ – основателят и сие – директор на черната консултантска асоциация на акупунктура на Северна Америка (BAAANA) и институтът на Харлем на акупунктурата.
Разпознат като най-големият и най- ефективен с неговият вид от националният институт на злоупотребата с лекарства, национално общество за проучване на акупунктура и световното академично общество на акупунктурата, при BAAANA той продължи неговата забележителна работа и също третира хиляди лоши и възстари пациенти, които щяха другояче да нямат достъп до третиране от този вид. Много водачи на общност, политически активисти, адвокати и доктори, които бяха сервирани от BAAANA и над сто медицински студенти бяха тренирани в дисциплината на акупунктурата.

До краят на 1970-те работата на д-р Shakur в акупунктура и наркотична детоксикация беше двамата, които са национално и международно познати и той беше поканен да се обърне към членове на медицинската общност по света. Д-р Shakur чете лекции по неговата работа на много медицински конференции, и беше поканен при републиката на народът на Китай. В допълнение в неговата работа за комисията на Чарлз COBB за расова справедливост за националният съвет от църкви той разви тяхната антинаркотична програма.
Д-р Shakur освен това беше посветен работник и шампион в борбата срещу политическо затваряне и политически убеждения на черни активисти в Америка. Той беше основаващият член на националният комитет за да освобождава политически затворници. Той беше водач в борбата срещу нелегалните американски и местни американски програми на прилагане на закона, които са замислени да разрушават черното движение в Америка и работи да излага и да спира тайната американска война против неговата черна колония.

Чрез неговата политическа работа, д-р Shakur беше свързан с комитетът, за да защитава HERMAN Фергюсън, черен активист и учител задължи с заговор в овният случай на заговор на 1960 те; националният отряд със специално предназначение за тъжба на COINTELPRO И проучване, което проучи и започна дела срещу ФБР и американско прилагане на закона, на агенции за престъпник действа, шпионирайки и контрира – тактики на война на въстание, и националната конференция на черни адвокати.
Той също потвърди поддръжка за юридическата защита на политически затворници и военнопленниците, включително IMARI OBADELE, докторска степен, форсират. Бен CHAVIS, GERONIMO (PRATT) JIJAGA от партията на черната пантера , и ASSATA SHAKUR и SUNDIATA ACOLI на черната армия за освобождение.

През март 1982 г., д-р Shakur и 10 други бяха обвинени от един федерални съдебни заседатели под набор американски закони за заговор извика „рекетьор е повлиян и разваля организация“ закони на (RICO). Тези закони за заговор бяха уж развити да помагат правителството в неговото преследване, на фигури за организирана престъпност; както и да е, те бяха използувани с различни степени на успех против революционни организации. Д-р Shakur беше задължен с заговор и участие в таен военен отдел, който осъществи актуални и предприети отчуждавания от няколко банки. Осем (8) инциденти бяха твърдяни, за да се случват между декември 1976 г., за на 1981-ва октомври. В допълнение той беше обвинен с участие в бягството на затворът от 1979 на Assata Shakur, който е сега в изгнание в Куба. (въпросът на д-р Shakur бъдейки обвинен в участие кога всъщност те твърдяха, че той замисля нейното бягство създава истинският факт на COINTELPRO).

След 5 години окриване, д-р Shakur беше задържан на февруари 12, 1986.
и е осъден на 60 години затвор, заради участието му през 1981г., във въоръжен грабеж.

Д-р SHAKUR е бащата на шест деца. Неговият син Tupac беше убит в 1996 г. Той има непрекъснато свидетелство, че то беше продължение на COINTELPRO. ФБР на“THE“, федералното бюро с прилагане на закона прави всяко усилие, за да го държи разделен от неговият син Tupac.

Това е част писмото, което бе написано в нощта на смъртта на Тупак, от доведения му баща Mutulu Shakur от килията му във федералния затвор в Coco, Florence

“Обичам те когато и да е …винаги. Тупак, толкова много се нуждаех да ти го кажа. Болката причинява уплахата в душата ти, но не твоя дух даде тласъка към недоволството. Много хора не искаха да видят твоите мечти или да разберат твоите кошмари. Как можаха да го направят, Тупак? Познавах твоята любов и разбирам гнева ти. Но ти го знаеше от самото начало и видя твоя край…надпреварата към него. Ти преподаваше и се бореше срещу тях, чрез песните и постъпките си.
Рат-татт-татт на думи проникващи опровергаването на нашето съществуване. Когато и да е.. Завинаги. Кой го е грижа? Ние не се притесняваме, Тупак, фамилията Shakur имаме принцип да оцеляваме готови или не. Когато и да е …Завинаги…….
….Ние те обичаме твой баща, приятел, другар Мутулу.

Ето и имейла му.

mutulushakur@hotmail.com

За TupacBG.Com

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Shop soccer apparel for men,fodboldtrøjer tilbud women, and kids at the adidas online store and order today.www.xn--billigenbatrjer-hub.com Browse a selection of jerseys,orologi replica svizzeri pants, shorts and more.stroje piłkarskieSoccer Training Suit Price Comparison,Goedkope Voetbalshirt Price Trends for Soccer Training Suit as Your Reference.Fotbalové Dresy Dětské Buy Soccer Training Suit at Low Prices on Aliexpress.com now .Billiga fotbollskläderBuy Bubble soccer online from Buybubblefootball at competitive price.Maillot de foot acheterFree shipping,1.5 Blue clear bubble soccer suit. Inflatable soccer field,soccer Arena.