История на The Outlawz

Steuern: Uhren & Schmuck Rabatt von 19%, gute replica uhren, aber das ist das Konzept der Mehrwertsteuer können die Freunde nicht klar, in der Tabelle im Detail Google detaillierte Erklärung der deutschen Uhren Erstattung zu überprüfen. replica uhren deutschland Kurz gesagt, ist die Steuerquote zum Shop 15,97% zurück, die Zoll Standard ist 14,5%,replica uhren swiss, so dass im Grunde der Preis 15% Konzept zu machen.

История на The Outlawz

От на September 1, 2013 / 11:04 / 540 прегледа
outlawz

Докато се възстановява от огнестрелните рани, причинени му на 30-ти ноември 1994 г. в звукозаписното студио на Times Square при обир, Tupac Shakur планирал методите си да открие и унищожи хората, участвали в посегателството над живота му. Той чувствал, че има някои рапъри, които са добре осведомени за така наречения обир и не са направили нищо, за да предотвратят опитът за убийство. Не било достатъчно това, че Tupac в този момент бил в опасност от доста дълга присъда за изнасилване и обвинение за оръжия. Не, тези хора знаели, че ако Tupac е мъртъв, светлините на прожекторите от рап-индустрията ще осветяват точно тях. Но техният план се проваля, след като Tupac оцелява след петте изстрела и по-късно разказва за случая и за това, че те са замесени. Те твърдяли, че Tupac е луд и просто иска повече внимание.

Shakur оцелява след посегателството над живота му, но все още не може да се отърве от проблемите си със закона. На 1 декември 1994 година, все още в инвалидна количка, е оправдан по обвиненията за хомосексуализъм и проблеми с оръжията, но е обявен за виновен за изнасилване. На 14-ти февруари 1995 съдът се произнася за четири години и половина в затвор и Tupac започва да излежава присъдата си в затвора New York Rikers Island. Два месеца по-късно, според списание Vibe, той се отказва от своя Thug Life живот и се отдава на добри дела. В същото това интервю той споменава, че с Mike Tyson и Monster “Saika Shakur” Cody планират да създадат организация, с която да помагат на децата с проблеми. Също така изказва съмнения, че “Biggie Smalls”, “Puffy” Combs, Andre Harrell, “Stretch” Walker и други са били въвлечени в нападението в студиото.
В дните, които Tupac прекарва в болницата, възстановявайки се, и в затвора, той не получава нито едно посещение, телефонно обаждане или обяснение за станалото от хората, които са присъствали на нападението в студиото. Нито Biggie Smalls, нито Sean “Puffy” Combs, рапърът, дошъл в студиото да записва с Lil’ Shawn, нито така нареченият му приятел Randall “Stretch” Walker отделят малко време, за да посетят Tupac или да му пишат в този момент на най-силна нужда. Дори някои от огромната маса фенове, които Tupac оставя след себе си, започват да забравят за него. През това време Biggie Smalls извлича изгода за себе си от това и бавно, но сигурно се превръща в следващия крал на хип-хопа.

След няколко месеца Shakur започва да се чувства така, сякаш на никого не му пука, че той почти е бил убит, а след това и затворен. Пита се дали Thug Life наистина си е заслужавал прекарването на четири години и половина в затвор като окафезено животно. Но той започва да променя своя новопридобит манталитет, когато вижда всичката слава, която получават хората, които го искат извън играта, докато той е в затвора. Огън се разпалва в сърцето и съзнанието на the Don. Няма начин той да позволи на тези страхливци да го свалят от трона и да му отнемат короната. Дори затвора не можел да спре отмъщението му, след като чул “Who Shot Ya!” на Biggie Smalls. Shakur знаел, че неговите Thug Life войници са готови на всичко за него, но дали те биха били достатъчни, за да се преборят с тази Ню Йоркска сила?
В сърцето си Tupac знае, че неговите Thug Life войници биха започнали война, ако се налага. По-важното обаче било, че той разбирал, че това не е каква да е война. Той не планирал да воюва с юмруци, оръжия или ножове. Той щял да воюва с думи. Още от дете Shakur научил, че писалката е много по-могъща от меча, и че никой друг не може да се изразява по-добре от него. Роден и израснал в Ню Йорк, той знаел, че войната никак няма да е лесна; нуждаел се от млади войници, които имат Ню Йоркски стил flow. Но разбирал също така, че няма как да накара Ню Йоркски рапъри да се изправят срещу своите собствени MC-та. Скоро той създава още по-добра стратегия.

На Tupac му било дошло до гуша от Ню Йорк и големия град на мечтите му. Той вече се бил опитал да му отдаде любовта и уважението, които заслужава, и това почти му отнело живота. Чувствал, че е време да подсили армията си. Тя щяла да се състои от хора, които имат произход, подобен на неговия. Тези войници ще бъдат тренирани в the Art of War – изкуството на войната; армия, която не се страхува да говори това, което иска.
Докато е затворен в Ню Йоркския поправителен дом Clinton, Tupac е посещаван от своя полубрат (двамата нямат кръвна връзка – майка му Yaasmyn Fula и Afeni Shakur били много добри приятелки), който също бил израснал по подобен на Tupac начин. Майка му също била членка на Black Panthers. Полубратът на Shakur е не кой да е, а по-късно известния като Yafeu “Kadafi” Fula. Няколко пъти, докато бил на посещения, Kadafi споменавал негов приятел от родното му място (Montclair, New Jersey), който не се страхувал от нищо. Kadafi продължава да твърди, че този негов приятел е добре известен в Montclair като истински ездач. Той говорил за случай с братовчеда на Tupac и негов приятел от детството (сега известни като Kastro и EDI). Kastro и EDI били ограбени и отишли да посетят Kadafi в Montclair. Kadafi извикал приятел, с когото повечето хора не искали да си имат разправии, за да го накара да върне откраднатото. Когато Kadafi му казал какво се е случило, той без колебание отишъл при разбойниците и върнал всичко. EDI и Kastro заедно с Napoleon участвали в рап групата “Dramacydal”, създадена в New Jersey.

EDI, който е от Brooklyn, ходил на училище заедно с Tupac. Kadafi представил Napoleon на Tupac. Shakur бил възхитен от Napoleon и много се привързал към него, когато разбрал, че той е наблюдавал убийството на родителите си. Tupac бил доволен от това, че Kadafi и Napoleon не са от New York, но се чудел дали тези четирима са достатъчни, за да изпълни плановете си. Щом Kadafi научил за плановете на ‘Pac да създаде нова рап група, той веднага се сетил за приятеля си от Montclair. Попитал ‘Pac дали може да го доведе на посещение в затвора. Приятелят, за който говорил, бил Bruce Washington a.k.a. Hussein Fatal. Когато Kadafi попитал Fatal дали иска да посети ‘Pac в затвора, Fatal, разбира се, не му повярвал. Отговорът му бил: “Разкарай се човек, ти не познаваш ‘Pac!”. Двамата забравят за този разговор, докато майката на Kadafi не споменава за посещенията му в затвора. Тогава Fatal разбрал, че това не е шега. Още на следващия ден Bruce Washington седял срещу Makaveli the Don. Още преди Fatal да свърши с представянето си, ‘Pac го извикал по име и го накарал да изпее няколко куплета. След това го попитал дали иска да дойде в California и да записва в следващия му албум. След като научил за миналото на Bruce Washington, Tupac разбрал, че той е истински рап войник. Бунтовническият, неподчиняващ се манталитет тип “по-добре смърт отколкото обезчестяване”, за който ‘Pac пишел в песните си, бил само част от това, което Fatal притежавал. Bruce Washington бил готов за Outlaw, откъдето и да го погледнал човек.

Marion “Suge” Knight, собственик на Death Row Records, заплатил над милион долара за освобождаването на Tupac. Shakur подписал с Death Row и най-после имал възможността да направи нещо с новата си рап група. Скоро групата Dramacydal, Kadafi и Bruce се срещат с Tupac в Los Angeles, за да започнат работа по новия му албум “All Eyez On Me”. След като четиримата рапъри се присъединили към Tupac, името Dramacydal било изоставено. ‘Pac искал да използва името Lil’ Homies. Fatal се изказал, че името Lil Homies звучи така, сякаш те са някакви новопоявили се ездачи; двамата с ‘Pac били горе-долу на една и съща възраст, и той определено не искал хората да се обръщат към него с lil homie. Вместо това той предложил името Outlawz и ‘Pac се съгласил.
По-късно Fatal представил Young Noble на Outlawz след баскетболна игра със случайни участници, спонсорирана от Death Row Records. Noble бил приятел от детството на Fatal, също от Montclair, New Jersey, но по-късно се преместил в Los Angeles. ‘Pac разбрал, че е формирал отбор, който не само ще превземе хип-хопа, но и ще му възстанови заслуженото място на трона. Той започвал да обича новото си семейство. Те били млади, готови на всичко и всеки от тях имал собствена история, която да разкаже. А най-доброто на новият му отбор било това, че повечето от тях не били от New York(Tupac и EDI са родени в New York). Повечето Outlawz са негра от Jersey, които можели да рапират със стил, много различен от този на New York-ските си противници. С помощта на тези Outlaw войници, Tupac Shakur можел да започне истинска словесна атака срещу New York-ската рап сцена.

На 4 Юни, 1996 г. само 12 дена преди неговия 25-ти рожден ден Тупак и неговите OUTLAWZ издали песента “Hit ‘Em UP”, която била много брутално езиково нападение срещу Biggie Smalls, Bad Boy Records, Mobb Deep и други. Казвало се, че няколко добре познати рапъри от западната част били попитани да се включат в песента, но всички отказали. Hussein Fatal попитал ако може той да се включи първи в “Hit Em Up” и Тупак се съгласил. Версията на Hussein, “Get out the way yo! Biggie Smalls just got shot…” Бил първият път когато рапър споменавал стрелбата срещу друг известен артист.
На момента Тупак си мислел, че Фатал и Кадафи са луди като него. По това време Фатал извадил оръжие в Los Angeles’s House of Blues или когато видял двама от тях да се бутат и пикаят посредата на публиката. Все още Тупак обичал и уважавал техната престъпна способност. Имало много нощи,
в които Фатал и Тупак стоели будни и си приказвали по цяла нощ. Тупак бил учителят, а Фатал – ученикът. Фатал казал, че точно ‘Пак му е казал правилата на рап играта (rap game). По време на тези разговори Тупак основно го учел как точно да получи славата и щастието, неговото бъдеще, което той да постигне, като бъде един от най-близките му войници. Шакур казал на Хюсеин да “always keep it real with yourself and the team you assemble around you.” Връзката между Фатал и ‘Пак станала много силна и когато включвала Фатал да бъде сигурен в групата си. Като Boot Camp Clique той щял да го представи като негов лейтенант.

Фатал и стотици негови войници придружавали Тупак на Видео наградите на MTV, в Ню Йорк, където бил започнал конфликт с рапарът Nas. Въпреки това Хюсеин и Шакур не били винаги в най-добър период. Някой ще кажат, че те двамата много си приличат, и двамата упорити и всеки иска да е по неговия начин. Тупак разбрал, че Фатал имал голямо сърце, когато “заел на заем” неговия “Land Cruiser” без негово позволение и го унищожил. Всички в Death Row знаели, че трябвало да ти е извън ума да се замесваш с нещо, което принадлежало на ‘Пак или Сюдж. Някой хора били пребивани само защото изпушили тревата на ‘Пак. Тупак бил толкова бесен за ситуацията с джипа, че той незабавно
върнал Фатал в Ню Джърси. Това не бил първият път когато Тупак изпращал у дома Кадафи или Фатал заради прекаленото им ненормално държане. В песента на Тупак The First To Bust той дори имал версия която казвала “…sometimes I question Hussein…” само истина и чесни исказвания за това как той се чувствал за Фатал как понякога той правел грешни решения. След завръщането си в Ню Джърси Фатал знаел, че този път бил оплескал здраво нещата. Той контактувал с майката на Кадафи и я попитал да влезе във връзка с ‘Пак, така той можел да се извини за разбиването на джипа. Този много добър ден Фатал получил обаждане от приятелката си, която му казала да се върне в Калифорния, където той се извинил на ‘Пак.

На 6, Септември 1996 г. Хюсеин трябвало да напусне Калифорня отново, но този път за дело в нападателни обвинения. На 7, Септември 1996 Фатал получил ужасната новина: Неговия най-добър приятел и възпитател Тупак Шакур бил прострелян четири пъти! След като напуснал мача на Майк Тайсън срещу Брус Селдон в Лас Вегас, Той бил прострелян два пъти в гърдите, един в ръката и един в крака. Петък 13, Септември 1996г. само 6 дена след като бил Прострелян, Тупак Амару Шакур починал в Las Vegas University Medical Center интензивна грижеща единица.

Хюсеин Фатал, казал че живота му никога не бил същия. Той обвинявал себе си за стрелбата и чувствал, че ако не бил напуснал ‘Пак за неговото съдебно дело и бил в Лас Вегас, може би нещата щели да бъдат различни.
Месец по-късно Фатал бил “ударен” с още лоши новини, той научил това, че Кадафи, единственият отговорен за събирането на OUTLAWZ, бил прострелян и убит. Говорело се, че братовчеда на Наполеон го е убил заради езиково несъгласие. Версията била, че братовчеда на Наполеон извадил пистолет и го насочил към Кадафи. Кадафи му отговорил и показал своята бронежилетка и казал “ако ще ме убиваш ще трябва де ме уцелиш в главата”, братовчедът направил това. Фатал казал, че когато Тупак бил убит, той не искал да рапира повече.

Скоро след като Кадафи бил убит от собствената си група и Сюдж Найт влязъл затвора. Не било изненада, че той се почуствал, че рапа му бил далеч по-лош и по-oпасен от продажбата на наркотици. Хюсеин казал, че единствената причина по която е в Л.А. била зарди ‘Пак и откакто той си заминал нямало причина да остане. По тази причина той напуснал. Аз не се обаждам за пари, дрехи, чорапи или нещо. Състоянието на Фатал “I just went the f*@# home back to Jersey.” Нямало значение какво се случило Хюсеин се почувствал задължен да уважава желанията на ‘Пак и не подписал с Death Row Records. Докато тази точка в неговия живот Bruce Washington бил осъден за много дълъг период или може би до смърт. Както и да е, съдбата му дала шанс да направи добро от неговия объркан и млад живот, когато късно Yuta “Kadafi” Fula го представил на великия Тупак Шакур. Сега двете влияния изчезнали, Фатал се почувствал, че нямал избор освен да се върне към престъпния живот. Не било достатъчно да бъде част от успеха на “Hit ‘Em Up”, “All About You”, “When We Ride”, “Made Niggas”, и натясно в “Hail Mary”. Дори не честта, славата или паричното възнаграждение, за да бъде “OUTLAW” можело да укроти неговата престъпна природа.

Следващите няколко месеца на тероризъм Хюсейн започнал да пропуска бившия си живот като рапър. С помоща на неговия бивш мениджър Кортни, скоро щял да подпише с Relativity Records и да запише първия си солов албум ‘In the Line of Fire’. Този личен албум не се продавал много добре и Фатал знаел, че не е вложил най-голямото си усилие. Фатал често допускал, че не бил готов да стане соло артист. Въпреки това с преждевременната смърт на Тупак и оставащите Outlawz подписали с Death Row Records, той просто нямал избор. Хюсеин казал това, че ‘Пак обяснил подробно на неговите Outlawz да не подписват с Death Row Records, като той планирал свой собствен лейбъл. Фатал по късно станал нещастен с Relativity Records и подписал с Rap-A-Lot Records, където той започнал да записва втория си албум юDeath Before Dishonor’. Преди да можел да издаде албума си Bruce Washington бил арестуван в  Newark, NJ. Court records показал като младеж Washington a.k.a. Fatal бил арестуван общо 24 пъти в периода между 1987 и 1989 г. Бил виновен за четири обвинения включително злоупотреба, грабеж и нападение. Като възрастен Хюсеин бил арестуван общо 20 пъти. През 1999 г. бил арестуван в Robert Treat Hotel downtown Newark, NJ. Washington бил сортиран от Orange Police Department в NJ за нападение. На 12 Юли 1997 г. Orange Police сигнализирала в околността на 220 Main Street за нападение, една от жертвите определено била до магазина да си купи храна, когато започнала битката. Той установил, че Bruce отивал да извади картоно-резач и разцепил неговия стомах и лице. Втората жертва била разрязана в ръката и областта на гърдите ;тази жертва се нуждаела от 64 шева за да се затворят раните. Bruce бил положително индентифициран от жертвата и арестуван на тези обвинения и по късно обвинен с нападение в third and fourth degree. Washington не се завърнал в съда след плащането му на гаранция. На неговото разбиране друг съдебно обвинен за гаранция прескочил и провалил да се появи били предоставени. Както и да е, Хюсейн Фатал бил способен да избяга. Той бил арестуван и допълнително пет пъти прибавен 11 екстра обвинения докато бил пуснат под гаранция. Всеки път когато бил арестуван ‘he managed to post bail using a different bondsman’.

На 15 Май 2001 г. Bruce Washington бил освободен на пътя между две селища в NJ. След като бил освободен той щял да издаде неговият втори соло албум, който е посветен на паметта на Тупак Шакур. Преди неговото затваряне през 1999 г. Хюсейн желал да запише над 40 песни, докато бягал. Неговият албум обединявал шестимата Outlawz за първи път след смъртта на Тупак със специални участия от Scarface, Lil’ Mo, Ja Rule и най-новия член на Outlawz – Newchild (син на бивш наркотичен king-pin и легендата от Ню Йорк на стрийтбол  Pee Wee Kirkland). Фатал е готов да завърши това, което било започнато от Тупак. Хюсейн казал, че след като бил в затвора за близо 2 години от неговия живот, той показва, че се е променил в много неща. Той се чувствал готов да направи всичко необходимо да запази духа на ‘Пак жив. Последният коментар на Фатал към мен беше: “LET NO MAN SEPARATE WHAT WE CREATE.”

За TupacBG.Com

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Shop soccer apparel for men,fodboldtrøjer tilbud women, and kids at the adidas online store and order today.www.xn--billigenbatrjer-hub.com Browse a selection of jerseys,orologi replica svizzeri pants, shorts and more.stroje piłkarskieSoccer Training Suit Price Comparison,Goedkope Voetbalshirt Price Trends for Soccer Training Suit as Your Reference.Fotbalové Dresy Dětské Buy Soccer Training Suit at Low Prices on Aliexpress.com now .Billiga fotbollskläderBuy Bubble soccer online from Buybubblefootball at competitive price.Maillot de foot acheterFree shipping,1.5 Blue clear bubble soccer suit. Inflatable soccer field,soccer Arena.