Компании, създадени преди и след смъртта на Tupac

Steuern: Uhren & Schmuck Rabatt von 19%, gute replica uhren, aber das ist das Konzept der Mehrwertsteuer können die Freunde nicht klar, in der Tabelle im Detail Google detaillierte Erklärung der deutschen Uhren Erstattung zu überprüfen. replica uhren deutschland Kurz gesagt, ist die Steuerquote zum Shop 15,97% zurück, die Zoll Standard ist 14,5%,replica uhren swiss, so dass im Grunde der Preis 15% Konzept zu machen.

Компании, създадени преди и след смъртта на Tupac

От на August 31, 2013 / 10:33 / 11 прегледа

1Joshua’s Dream

Joshua’s Dream Corporation

Името на тази компания носи името на малко дете на име Joshua. Това дете е било неизлечимо болно и една от несбъднатите му мечти е да види Тупак. Тогава неговите родители пратили писмо на Тупак, в което го молели с трогателната си история, да дойде да види сина им, понеже не му остава много време да живее. Тупак пристигнал, видял се с детето, но не след дълго то починало. Разбирайки за смъртта на детето, Тупак дава името на компанията - Joshua’s Dream.

 

2Out da gutta Records (Вън от канавката)

Out tha gutta Records, заедно с Interscope Records/Atlantic Recording Corp. издава албумите Thug Life Vol.1 и Me Against The World, съответно през 1994 и 1995 год.
След като Тупак подписва с Death Row Records компанията не е издала нищо.

3Euphanasia

С тази фирма, която била основана на 16 септември 1996, той е искал да записва своите собствени филми. С тази фирма той е дал на младите хора шанса да се възкачат във филмовия бранш. Тя трябвало да служи и за финансиране на младежката централа, за да помогне на младежите на улицата.
С тази фирма той е искал да прибере криминалните младежи от улицата и да им предложи нови перспективи. Той даже получил безплатна “гореща линия”, за да могат младите хора с проблеми да се обръщат към него. Също така да помага за финансирането на проекти, насочени към обществото.
Тупак умира преди неговата мечта “Euphanasia” да се осъществи.
Днес тази фирма принадлежи на имуществото на Тупак.

424/7 Productions

Трейси Робинсън, Гоби и Тупак са били партньори в 24-7 Productions. Тупак имал 60% а Трейси и Гоби – общо 40%. 24/7 е една следваща фирма, която Тупак основал преди смъртта си. Тя стояла с връзка с Euphanasia и служила както за продукцията на видеота, така и за публикуването на музиката му и принадлежащите към нея видео клипове, но също и за сценариите, които той е писал.
Производството на книги и снимкови календари за благотворителни цели също било планирано.

5Non – Stop Productions

Това било музикална компания, която Тупак и Джони “Джей” (Johnny Jackson)
направили заедно. След смъртта на ‘Пак компанията не е издала нищо. За съжаление смъртта достига Тупак твърде скоро след създаването на лейбъла, а в последствие и Джони Джей намира смъртта си.

6Makaveli Records

Както всички други творци, Тупак също искал да притежава свой собствен лейбъл. Той също така неофициално бил оповестил, че ще напусне досегашния си лейбъл Death Row и ще основе свой собствен лейбъл.
Makaveli Records трябвало да стане собствения лейбъл на Тупак.
С него Тупак искал да публикува своята собствена музика, без да бъде повече зависим от другите. Първите членове са щели да бъдат Tha Outlawz, Asu, Big Syke, Ghetto Stars, Nice и Smooth. Първият албум трябвало да бъде Makaveli-the 7 day Theory и по-късно искал да публикува втория си албум, който трябвало да носи заглавието “One Nation” и с това да сложи край на конфликта източно/западно крайбрежие.
Първият албум щял да се публикува от Makaveli Records, а вторият – от Ню Йоркския Duck Down Records лейбъл. Застъпници на тази инициатива трябвало да бъдат Bone Thugs-N-Harmony, Boot Camp Clik, D.P.G., Greg Nice, Kokane, Melle Mel, Scarface, Scorpio, Snoop Dogg, Spice 1, the Luniz и, разбира се, самия Тупак.
Логото на компанията е името Макавели с корона отгоре и меч, който минава през него. От диамантът на върха се виждат седем линии, излизащи от него.
В библията 1:16 гласи: “В дясната си ръка той държал седем звезди, и от устата му се показало острие – двойно подострен меч. Неговото лице сияеше като слънце с цялата си яркост.
1:17, когато го видях, почуствах неговите крака, макар и мъртъв. Тогава той сложи дясната си ръка върху мен и каза: “Не се страхувай, аз съм първият и последният. Аз съм живеещия. Бях умрял и поглеждам – аз съм жив завинаги и винаги. И аз държа ключовете на смъртта и Хадес.” 
2:8 До ангела на църквата в Smyrna пишело “Това са думите му, които били първи и последни, който умрял и се съживил след това.”. Не се страхувай от това, от което страдаш. Казвам ти дяволът ще сложи някой от теб в затвора, за да те пробва, и ще те преследва мъчение за десет дена. Бъди вярващ дори и в смисъла на смъртта, и ще ти дам короната на живота.

Този, който има ухо, оставете го да чуе какво казва духът на църквите. Този, който побеждава, няма да бъде наранен изобщо от втората смърт. До ангелът от църквата в Pergamum пишело: “Това са неговите думи, който има острието, двойно наточен меч”. До ангелът от църквата в Sardis пишело: “Това са неговите думи, който държи седемте духа на Господ и седемте звезди. Знам твоите дела, имаш репутация, за да бъдеш жив, но ти си мъртъв.”

7Thug Nation

Това е още една музикална компания в присъединяване на другата му компания и е регистрирана запазена марка на имотите на Тупак.

Основана е след смъртта на Тупак през ’96-та година.

Регистрацията на търговска марка по закон е с валидност 10 година. След изтичането на този срок, може отново да се пререгистрира, като се заплаща само такса, без проучване, което е задължително преди да се регистрира търговска марка.

8Amaru Records

Създадена от майката на Тупак, Афени Шакур, след неговата смърт. Тъй като тази компания притежава всички права над неиздаваните работи на Тупак, записани в Death Row/Interscope, от тук излизат всички нови продукции на Тупак.
Вече всички права над музиката на Тупак са притежавани от Amaru Entertainment, която е управлявана от Афени Шакур Дейвис. Известни хора на изкуството са включени във Фондацията Тупак, която Афени използвала за да направи Центъра по изкуства “Тупак Амару Шакур” в Stone Mountain, Джорджия.
Amaru Records е сънаследник на Jive Records.
И всички албуми от “R U Still Down” насам се продуцират от този лейбъл, всички стари CD-та били публикувани наново, за да може цялото творчество на Тупак да бъде достъпно за всичките му фенове.

9Makaveli Branded е новата марка на Afeni Shakur, официалната марка дрехи на Тупак и била въведена на международния пазар непосредствено след 7-годишнината от смъртта му.

Oфициален уеб сайт: http://www.makaveli-branded.com/

За TupacBG.Com

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Shop soccer apparel for men,fodboldtrøjer tilbud women, and kids at the adidas online store and order today.www.xn--billigenbatrjer-hub.com Browse a selection of jerseys,orologi replica svizzeri pants, shorts and more.stroje piłkarskieSoccer Training Suit Price Comparison,Goedkope Voetbalshirt Price Trends for Soccer Training Suit as Your Reference.Fotbalové Dresy Dětské Buy Soccer Training Suit at Low Prices on Aliexpress.com now .Billiga fotbollskläderBuy Bubble soccer online from Buybubblefootball at competitive price.Maillot de foot acheterFree shipping,1.5 Blue clear bubble soccer suit. Inflatable soccer field,soccer Arena.