Другите говорят за Tupac

Steuern: Uhren & Schmuck Rabatt von 19%, gute replica uhren, aber das ist das Konzept der Mehrwertsteuer können die Freunde nicht klar, in der Tabelle im Detail Google detaillierte Erklärung der deutschen Uhren Erstattung zu überprüfen. replica uhren deutschland Kurz gesagt, ist die Steuerquote zum Shop 15,97% zurück, die Zoll Standard ist 14,5%,replica uhren swiss, so dass im Grunde der Preis 15% Konzept zu machen.

Другите говорят за Tupac

От на September 1, 2013 / 11:26 / 277 прегледа
2pac and Big Stretch

1 Shock G/Money-B (Digital Underground) : Когато искате да тъжите за нещо, правете го заради лично загуба, не тъжете за Тупак, запазете творчеството му в мислите си и не тъжете за смъртта му. Пак водеше един кратък, но бърз, концентриран и интензивен живот. Той изживя един 70-годишен живот в рамките на 25 години. Той вървеше по пътя, който той считаше за правилен. В живота беше блестящ, неговите албуми бяха на първо място по чартовете, той заснемаше филми и имаше пари в джобовете си. Всичко, което искаше Тупак беше сам да се слуша по радиото, и да се вижда по екраните, това той успя да постигне, даже и много повече от това..

2 Snoop Dogg : Трябва да се грижим повече за дарителните фондаций на Тупак като Black on Black. Трябва да се спре с тези престрелки. Няма значение дали е било East Coast/ West Coast конфликт, ние трябва да го спрем преди да е излязло извън контрол.
“Когато правиш легендарна музика, хората вече не могат да повярват, че не си сред тях. Както все още се продължава да се твърди, че Елвис бил жив.”
“Тупак чрез своята смърт даде на хип-хопа свое самосъзнание. Той е някъде там тъжен, но ни показа, че ние трябва да работим заедно, ако искаме да запазим рап бизнеса жив, защото ако работим един срещу друг, това накрая винаги води до насилие.

3Janet Jackson (Poetic Justice) : По щастливи обстоятелства, аз можех да изживея другата страна на Тупак, някой, който беше много загрижен и изпълнен с любов, въпреки контраста към неговия обществен имидж. Той ще липса на много хора.

4Omar Epps (Juice) : Тупак олицетворяваше просто истината. Той даваше всичко от сърцето си. Понякога истината боли, но понякога тя може и да те освободи. При него и двете се срещаха. Някой бяха на мнение, че той е бил рап легенда Нострадамус, защото той можеше да предсказва. Но той всъщност казваше това, което братята мислеха, но никога не искаха да кажат. Нещата са така, той живя по този начин, че лириките му съответстваха на истината. Той оставяше всичко да излезе навън, всеки ден беше неговия първи и последен.

5E-40 : Тупак беше мразен от някои, но беше и обичан от много, а тези, които го мразеха, никога не са го познавали истински. Аз вярвам истински, че никога няма да има отново такъв рапър, който можеше да покачва духа на хората и да преработва висотите и низините на всекидневието в неговата рап-музика. Тупак при всички случаи беше гангстер, но никога подбудител към лошо. Човек трябваше наистина истински да го ядоса или да го настрои против себе си. Една по нататъчна част от неговата личност беше тази, че той обичаше децата. Е-40 даваше примери за маси от хора,които го обкръжаваха и Тупак въпреки това си правеше труда да даде автограф на всяко дете или да си направи снимка с него. Тупак можеше да завърши един куплет за 5 минути или да завърши песен за 1 1/5 часа.

6Sean “Puffy” Combs aka P. Diddy : Трагичната смърт на Тупак Шакур е огромна загуба за семейството му, за приятелите му, за милионите негови фенове и за цялата музикална-индустрия. От името на Bad Boy Entertainment искам да изкажа моите най-дълбоки съболезнования.

7Rev. Jesse Jackson : Понякога съблазняването от насилието е толкова привличащо, че даже не може да се задържи и материалния успех на съблазъма, то продължава по нататък да съблазнява. Тупак не можеше да пречупи точно този цикъл.

8Coolio : Сигурен съм, че не беше конфликт, между крайбрежията. Каквото се случи, беше типично улична случка. Ако се поставиш понякога в една ситуация, тогава това ти позволява да направиш друга ситуация. Тупак имаше точно талант за това.

9Havoc (Mobb Deep) : Преди конфликта го харесвах. Харесвах него и музиката му. Имахме намерение да го посетим, но никога не получихме шанса за това. Тъжно е, човече. Мисля, че улиците го убиха. Не беше конфликта изток/запад, а бяха улиците. Мисля, че това, което говореше го уби.

10Prodigy (Mobb Deep) : Тъжно е да видиш, къде започна бийфа между моята група и западното крайбрежие. Та аз даже не разбрах как започна, но ниe трябва да се овладеем. Когато някой се успокои, би се релаксирал и би оставил ядът зад себе си, тогава бихме могли да се пoгрижим за едно по добро утро.

11Treach (Naughty by Nature) : Моят приятел Тупак, никога не беше наказван, докато не започва да публикува албуми.  Ако стоиш в светлината на прожекторите,тогава би бил претоварен. Аз мога да кажа едно, той беше един от най реалните братя, които са живели. Той казваше това, което мислеше. Всичко, което казваше беше от сърце. Minister Conrad Muhammad
Да загубиш млад мъж като Тупак Шакур с толкова брилянтност и талант, на възраст от 25 години, насочва към това, какво биват конфронтирани чернокожите в това общество. Ние не живеем достатъчно за да използваме нашия общ потенциал. Malcom X в младежките си години беше член на банда и дилър на дрога. Тупак разбира се би могъл да се развива разбира се и по нататък, но чернокожите умират преди да постигнат това.

12Marlon Wayans : Аз и ‘ПАК се смеехме много често при снимките по “Above The Rim”. Не се водех с него, защото той беше болен гангстер, както всеки го представяше. Ние ходихме в караваната по заснемането си правихме смешки. Ние опитахме да го убедим да махне това “T” от емблемата на “Thug Life” и да обърне имиджа си в “Hug Life”(на български: прегръдка на живота).

13Heavy D – Rapper и Uptown Records Chef : Най-нещастното нещо, което можеше да се случи на хип хоп културата. Тъжно е и аз се надявам, че чрез него ще се отворят очите на много хора. Моля се за него и за тези, които той обичаше.

14Britney Spears : Много музиканти в САЩ биват повлияни от по-възрастни или починали таланти. Поп индустрията беше повлияна от бийтълсите, а рап и ар ен би индустрията беше повлияна от необикновени творци като Marvin Gaye и Tupac Shakur, които за съжаление си отидоха от нас.

15Ice Cube : Към моя приятел Easy-E чувствам нищо друго освен обич, същото каквото и към моя брат Тупак. Човече той беше невероятен, ти постоянно можеш да чувстваш музиката му. Да,той наистина беше готин. Често го и срещах.

16Eminem : Ако слушаш музиката на Тупак, ще забележиш че тя често си противоречи. Той направи няколко анти-насилствени текстове като “Keep Ya Head Up”, където той говори за жените, а в една друга песен, можеш да го чуеш да казва “Курва, кучка”..разбираш ли какво имам предвид?
Когато слушаш музиката на Тупак ще почувстваш различните емоций.
Харесвам Eddie Murphy. Харесвам George Carlin, но комични актьори не ме вдъхновяват истински. Ако има някой творец, който да ме е вдъхновил толкова много, то това е Тупак. Не само неговата музика, но и генерално неговия живот. Той някакси имаше тази нагласа “Майната му на всичко”.
Аз харесвам Биги като МС. Той беше един от най-добрите. Но Тупак беше най-добрия Писател на лирика, който някога е живял и може би някога ще живее. Колкото повече той се захващаше със собствените си проблеми, толкова повече, ти би могъл да се отнесеш към нещо и да разбереш, че неговата музика беше невероятна. Не казвам, че се опитвам да бъда като Тупак, но той определено ме вдъхнови за писането на лирика.

17Eldridge Cleaver (Член на Черните Пантери) : Ако човек говори за Тупак като гангстер, тогава той има в предвид цялата гангстерска рап музика. Huey в криминалния смисъл на думата беше ганстер и организираше въоръжени грабежи. Агресията на Тупак, противното на което се насочваше против подтиснатите и към това, той изказваше своя протест, което в крайна сметка водеше до това, че той бързо беше станал “Пример за Гангстер”.

18Trick Daddy :   Тупак беше най-големият. Той беше един от първите, които засегнаха личните проблеми, тези на държавата и проблемите на малцинството. Той ни показа различни пътища за преодоляването на тези проблеми. Ако ме потитат дали Тупак е мъртъв, ще отговоря, че той е жив, защото Thug Life е завинаги. Thug Life е една нагласа и начин на живот и докато има хора, които да го поддържат, Тупак ще живее.

19MC Lyte : Тупак и Biggie определено са истинските дефиниции на една легенда. Ние толкова редовно слушаме тяхната музика, като че ли те са сред нас и сега. Aaliyah при всички случаи е една легенда.

20C-Bo : Това бяха времена, които си припомням с удоволствие. Пожелавам си Тупак да беше жив сега и междувременно да бяхме записали няколко съвместни албума. Той при всички случаи беше един от най-великите, ако не и най-великия.

21Suge Knight : Всички твърдяха винаги, че Тупак е направил мръсен бизнес с Death Row, и че той е мъртъв заради нас. Но ‘ПАК винаги обичаше Death Row. Никой не ни изостави посмъртно. Загубих много верни хора като него. Ако имаш взимане даване с мен, никога няма да ти обърна гръб. Аз няма да направя някакви сълзливи песнички за ‘ПАК, както направи Пъфи за Биги – ‘Missing You’. Той прави това, за да си заработи преимущество. ‘ПАК беше мой човек и такъв запис няма да направя. Хората говорят разни лоши неща, но никой не може да твърди, че аз и ‘ПАК не сме се забавлявали заедно.
Той беше един от най-добрите хора, които са живели някога. Ако той е бил твой приятел, той ти е бил добър приятел. Нещото, което дълбоко ме раздвижи беше, когато го заведох на баскетболен мач Chicago Bulls с Michael Jordan срещу Lakers. Той даже ме прегърна заради това и ми каза, че това е първия път, когато присъства на баскетболен мач. Беше добре да зная, че можех да му покажа неща, които той до сега не е виждал. Не мисля, че смъртта на Тупак беше знак за това, че конфликта изток/запад е излязъл извън контрол. Особеното при Тупак беше, че той винаги казваше истината. Ако той твърдеше, че е правил секс с някоя жена, това не е било лъжа. Когато казваше, че Дре е хомосексуален, това е било истината, както той я виждаше. Разликата между Тупак и всички други типове(Пъфи и Биги), че той наистина вярваше на работата си. Други хора направиха относително много, изобщо, за да продават албуми.
Тупак не ми беше само приятел, но той представяше Death Row. Той ми беше като брат. Аз платих 1,4 милиона долара, за да платя гаранцията му. Защо трябва да го изкарвам от затвора и тогава да го убивам?

22Chopmaster J. : Тупак определено беше един от най-великите лирици, които някога са живяли. Наистина вярвам в това. Тупак не беше непременно моето любимо МС, защото аз слушам друг вид музика. Но при Тупак може човек да почувства думите, можеше да почувства, какво казваше той. Аз искам и мен хората да ме възприемат така. Каквото кавам, искам хората да знаят, че не го казвам, само за да го кажа. Казвам го, защото наистина го мисля.

23Napolean : Мисля че на нашата цялостна музика може да се погледне и от политическата и страна. Ние я правим с едно особено вдъхновение, за да могат и обикновените хора на улицата да я слушат. Тупак беше човека, който ни научи на това изкуство. Когато ние работихме заедно с Тупак, той не гледаше на нас като на група, а като на фамилия. Той беше като баща за нас и един брат и една майка въплатени в една личност. Той ни направи това, което сме ние днес. Тупак би казал: “Ние ще го направим по следния начин: В нашата група се нуждаем от човек, който да стане адвокат. Ако някога имаме деца, трябва да даваме пари за тяхното образование”. Нашата връзка към него беше по важна от колкото към рап-бизнеса. Той говореше с нас за капиталовложение, и как общува с неговото семейство. Не е така, че ми липсва някой си. Единственото, което ме напрягаше е, че имах твърде много откачени чичовци. Нямах бащина-фигура докато не срещнах Тупак.
Ние живеехме съвместно с Тупак. Когато той почина, ние трябваше поотделно да плащаме своите сметки. Трябва да израснем сами, а не да зависим винаги от него. Той винаги се опитваше да ни разясни, че един ден ще дойде денят, в който по дяволите трябва да израснем и да пораснем. Този ден дойде обаче твърде бързо до нас.

24EDI Amin : Наследството на Тупак не умря с него на 13 Септември, то все още расте. Всички хора, които могат да почувстват неговата музика, са част от това наследство. Дори и хората в Африка носят тениски на Тупак. След 20 години от днес, хората ще говорят все още за неговото наследство. Затова за нас е толкова важно, да правим нашите си неща, ние сме една голяма част от това наследство. Ние ще се опитаме да запазим това.

25Nelly : Тупак раздвижи цялата нация – с всичко, което той каза. Каквото правеше един творец, каквото винаги оставяше една икона да стане икона, той го имаше.

26Glo (Леля на Тупак и Майка на Кастро) : Още от детството си Тупак искаше да стои в центъра на вниманието. Той организираше вътре в семейството малки представления и участия. Освен това той пое водещата роля и казваше на неговите братовчеди и приятели какво трябва да правят. Ние не знаехме как и кога, но ни беше ясно, че Тупак би оказъл голямо влияние върху света. Когато Тупак отиде в затвора, това беше едно от най-ужасните времена от моя живот. Често го посещавах, за да го подкрепям и да говоря с него за бъдещето. Аз знаех, че фалшивите обвинения срещу него евентуално биха отпаднали. Нещо за него, което може би било заинтересовало някои хора е, че той харесваше всякакви видове музика. Неговите музикални предпочитания се разпростираха от кънтри до поп. Най-доброто, което неговите фенове биха могли да направят, за да запазят спомена за него е да се опитат да дават най-доброто, независимо от това кое време преследват в живота си.
Blac Haze (Рапър чийто глас много прилича на този на Тупак)
Зная, че не мога да му се намажа и на малкия пръст. Той е една легенда, той постави съвсем нови правила и на тях аз въобще не мога да се противопоставя. Момчето е просто една легенда.

27Raekwon ( Wu-Tang Clan) : Каквото се случи с Тупак, няма нищо общо с конфликта между източното и западното крайбрежие. Каквото се случи там, беше една кавга с една едничка личност. Вярно е, че той идва от източното крайбрежие, но той принадлежи и на западното. Той идва от от двете страни и това човек трябва да уважава. Човек не може толкова просто да настрои едното против другото крайбрежие. Това твърдят само някакви идиоти, които говорят глупости за неща, с които те нямам абсолютно нищо общо разбираш ли? Това няма нищо общо с творците. Когато това нещо се случи(смъртта на Тупак), тогава първоначално не си мислех за такова нещо… Аз виждам нещата така, че той имаше непрекъснати проблеми с нападания срещу него. Просто по друг начин не мога да си го обясня. Когато ида някъде и някой си идиот ме ядоса тогава се получава кавгата. И ако се намесят още хора, тогава има и кавга и с тях. Така се е случило. Тупак се държеше така, като че ли не харесва изтока. Но хората си мислят, че той не харесва изтока, защото имал разправии само с едно определено лице[The Notorious B.I.G.]. Но не беше така.

28Troy Hudson (Баскетболист) : Моя любим творец е починалия Тупак Шакур. Той имаше един подобен лиричен стил като моя. Той римуваше за нещата, които е преживял през всекидневието си, директно от сърцето.

29TooShort : Тупак просто си го имаше. Никога не съм виждал човек, който може да пише текстове по-бързо от него. Той просто си откъсваше един лист и започваше да пише върху него. Аз си мислех: “Как по дяволите можеш да пишеш текстове толкова бързо?!” Човек можеше да си помисли, че той го е научил наизуст и затова го пише толкова бързо.

30Juan Pablo Montoya(Пилот От Формула 1) : Той беше нещо единствено по рода си. Той има много хубави песни, и той може да вкара чувства в тях, които аз при никои друг от моите детски години не можах да почувствам.

31Rick Rock (Продуцент) : Ах, това беше готино. За мен той беше най-великия. Беше невероятен преживяване да работиш с него. Просто не мога да опиша колко бързо той работеше. Аз все още работа по бийта и след 5-10 минути той вече е готов с лириката на песента. Човек просто нямаше възможността в това време да приготви бийта. Толкова бързо вървеше всичко при него, това беше напълно откачено.

32Chuck D : За мен той е James Dean на нашето време. Принципно, едно въстание без причина. И индустрията и медията са от части отговорни за това, което се случи: Като съобщават само за негативните аспекти на една чернокожа личност. Това беше едно издигане и падение. Те го оставиха да се издигне, въпреки, че му беше тежко. Хората мислеха, че живота на този мъж би бил чисто забавление. Един от нашите най-добри таланти си замина заради такава глупост. По дяволите това ме ядосва още веднъж. Не съм проливал сълзи. По дяволите сълзите нищо не могат да променят. Interscope ще публикува този албум още поне повече от 10 милиона пъти. Основете дарения със събраните пари. Това е нещото, което наричам аз някаква работа.

33O.J. Simpson (Бивш футболист) : Той пееше за откачените неща, които се случваха там в неговото обкръжение и с това, аз не бих могъл да се индетифицирам.

34Gerard (Приятел от училище) : Когато за пръв път видях Тупак, той беше в 8 клас. Видях го да стой там със тениска, върху която беше написано с олд скуул букви “Mc New York”. И той римуваше. Всичките тези хора бяха около него и зад него. Първоначално бяхме противници, после обаче основахме една група. Born Busy, MC New York, DJ Plain Terror, Ace Rocker и моя приятел D на Beat Box. Изключихме лошите хора – Непобеждаваните. Тогава започнахме да пишем малки рими за Jada (Pinkett). Тя също римуваше нещо, а не спеше.

За TupacBG.Com

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Shop soccer apparel for men,fodboldtrøjer tilbud women, and kids at the adidas online store and order today.www.xn--billigenbatrjer-hub.com Browse a selection of jerseys,orologi replica svizzeri pants, shorts and more.stroje piłkarskieSoccer Training Suit Price Comparison,Goedkope Voetbalshirt Price Trends for Soccer Training Suit as Your Reference.Fotbalové Dresy Dětské Buy Soccer Training Suit at Low Prices on Aliexpress.com now .Billiga fotbollskläderBuy Bubble soccer online from Buybubblefootball at competitive price.Maillot de foot acheterFree shipping,1.5 Blue clear bubble soccer suit. Inflatable soccer field,soccer Arena.