Приятели на Tupac

Steuern: Uhren & Schmuck Rabatt von 19%, gute replica uhren, aber das ist das Konzept der Mehrwertsteuer können die Freunde nicht klar, in der Tabelle im Detail Google detaillierte Erklärung der deutschen Uhren Erstattung zu überprüfen. replica uhren deutschland Kurz gesagt, ist die Steuerquote zum Shop 15,97% zurück, die Zoll Standard ist 14,5%,replica uhren swiss, so dass im Grunde der Preis 15% Konzept zu machen.

Приятели на Tupac

От на August 31, 2013 / 09:17 / 172 прегледа
2pac, E-Money Bags, Big Stretch, and Ed Lover

1Snoop Dogg

Snoop и Тупак се запознали по времето му в Death Row Records. Той бил един от най-добрите му приятели. Те продуцирали и записали няколко песни заедно (Street Life или Just Watchin’). Той е благодарен на Тупак за спасяването на брака му, както може да се види в DVD-то на ‚Ressurrection’. Те имали различни мнения относно ‚Bad Boy Entertainment’. След смърта на Тупак Snoop записал цял албум в негова памет.
Преди няколко години песента ‚Street Life’ беше пусната по радиото, където и още рипове с лошо качество. След това Snoop казва в едно интервю:
Преди години ти записа с Тупак песента „Street Life“, която беше пусната и по ‘Westwood Radio’, би ли публикувал някакси тази песен?
„Даже не знам какво вече се е случило с песента, а и освен това трябва да ви е направило впечатление, че след смъртта на Тупак не съм записвал/ публикувал песен с него. Аз не съм от онези, които използват нещата му, за да изкарат пари от тях, което от моя страна би било неуважително към него, такова нещо няма да направя. Не мисля, че бих публикувал песните ако майка му иска. Така приключвам с този въпрос“. Тук Snoop обяснява в едно интервю, защо отношенията между него и Тупак са били оптегнати малко преди Тупак да бъде застрелян: Ние бяхме в Ню Йорк за MTV Awards и Angie Martinez ме заговори в парка, защото Тупак се срещна с Нас. Нас имаше около 50 човека с него, а Пак имаше около 30. Пак заведе Нас в Central Park и се нахвърли върху него – „N****a, виж n*****a!“Нас каза“Хей ‘Пак аз нямам проблеми с теб, аз харесвам музиката ти“. Но аз стоях от страни и само гледах. След това както по-рано казах при мен дойде Angie Martinez и ми каза „Хей Снуп видях те в центъра на случващото се. Аз и казах, че не съм замесен в това и след това тя ми каза: „Би ли дошъл с мен в радио станцията и да поговорим за това. „Аз нямах проблем с това и отидох до станцията за 30 мин. интервю. И тогава тя ме попита „Какво би казал на Биги и Пъфи“? Аз казах „аз обичам тези n*****az, те правят хубава музика. „И с това мое изказване всичко започна. Аз и ‘Пак не си казахме нито една дума повече след тази случка. Той прати един от приятелите си при мен, който ми каза „Пак каза да ти дам тези 5 цигари приятел“. Аз му казах: „кажи му да дойде насам и аз ще му дам една трева..“Тогава пак се провикна и ми каза:“Хей куче изпрати ми малко трева насам, има няколко кучки при мен. „Аз казах“добре приятел“ и му дадох тревата. След това летяхме със самолета и те не ми проговориха нито една дума. Те даже не позволиха да пътувам и с охранителите си, така, че аз стоях сам вътре с тези негра, които не проговориха нито една дума с мен. Ние кацнахме и мен ме чакаше моя Rolls Royce, а пак го чакаше неговия. И тогава аз го потитах: „Хей Пак за Вегас ли ще пътуваш“? И тогава той ми хвърли един наистина сърдит поглед и се качи, и тръгнаха и това беше. След това бях в къщата на Warren G и чухме че Тупак е застрелян.

2Shock G

Greg Jacobs, по-добре познат като ‘Shock G’ бил фронтмена на групата ‚Digital Underground’, се запознал с Тупак, когато той се нуждаел от работа и отишъл в ‚Digital Underground ‘, в студиото на Shock G и изрецетирал няколко реда пред него. Тупак бил назначен да обикаля с тях по турнета. Също така трябвало да вземе участие в песента ‚Same Song’, която се счита за първата публикувана песен на Тупак. Той и Тупак записали още 2 песни заедно (Trapped’ от ‚2Pacalypse Now’ и ‚I Get Around’ от ‚Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z). Shock има татуировка на Тупак върху лявата си ръка. Тук и позицията му относно смъртта на Тупак:
Когато искате да тъжите за нещо, правете го заради лична загуба, не тъжете за Тупак. Запазете творчеството му в мислите си и не тъжете за смъртта му. ‘Пак водеше един кратък, но бърз, концентриран и интензивен живот. Той изживя един 70-годишен живот в рамките на 25 години. Той вървеше по пътя, който той считаше за правилен. В живота беше блестящ, неговите албуми бяха на първо място по чартовете, той заснемаше филми и имаше пари в джобовете си. Всичко, което искаше Тупак беше сам да се слуша по радиото, и да се вижда по екраните, това той успя да постигне, даже и много повече от това..

3Marian ‘Suge’ Knight

Marion ‚Suge’ Knight е шефът на лейбъла ‚Death Row Records’. Заедно с Interscope Records и Time Warner той откупил Тупак от затвора за 1,4 милиона,в който той трябвало да лежи около 4 ½ години за изнасилване. С това Тупак се задължил да публикува следващите си 3 албума в ‚Death Row Records’. Suge седял с Тупак в БМВ-то когато били нападнати. Малко преди това те нанесли побой на Orlando Anderson. През 1997-та година той бил арестуван и вкаран в затвора за 9 години, тъй като с този побой той пристъпил обжалващите го присъди. През Юли миналата година той излезе от затвора, като малко след това беше стреляно по него. Първоначално се разнесли слухове, че той бил мъртъв, но това не било вярно тъй като нараняванията му не били смъртоносни. Тъй като Afeni има правата за песните на Тупак се стигна до там,че той обвинил Afeni за публикуването на някои песни. Всички твърдяха винаги, че Тупак е направил мръсен бизнес с Death Row и че той е мъртъв заради нас. Но ПАК винаги обичаше Death Row. Никой не ни изостави посмъртно. Загубих много верни хора като него. Ако имаш взимане даване с мен, никога няма да ти обърна гръб. Аз нама да направя някакви сълзливи песнички за ПАК, както направи Пъфи за Биги – ‘Missing You’. Той прави това за да си заработи преимущество. ПАК беше мой човек и такъв запис няма да направя. Хората говорят разни лоши неща, но никой не може да твърди, че аз и ПАК не сме се забавлявали заедно.
ТОй беше един от най-добрите хора, които са живели някога. Ако той е бил твой приятел, той ти е бил добър приятел. Нещото, което дълбоко ме раздвижи беше, когато го заведох на баскетболен мач Chicago Bulls с Michael Jordan срещу Lakers. Той даже ме прегърна заради това и ми каза, че това е първия път когато присъства на баскетболен мач. Беше добре да зная, че можех да му покажа неща, които той до сега не е виждал. Не мисля, че смърта на Тупак беше знак за това, че конфликта изток/запад е излязъл извън контрол. Особеното при Тупак беше,че той винаги казваше истината. Ако той твърдеше, че е правил секс с някоя жена, това не е било лъжа. Когато казваше, че Дре е хомосексуален, това е било истината, както той я виждаше. Разликата между Тупак и всички други типове(Пъфи и Биги), че той наистина вярваше на работата си. Други хора направиха относително много, изобщо, за да продават албуми.
Тупак не ми беше само приятел,но той представяше Death Row.Той ми беше като брат.Аз платих 1,4 милиона долара за да платя гаранцията му.Защо трябва да го изкарвам от затвора и тогава да го убивам?

4Bone Thugs N’ Harmony

Тупак се е срещнал с 5 момчета от Cleaveland и е записвал песни с тях:
‘Thug Luv’
‘Thug Luv Demo Version’
Също така би трябвало да има още една песен – ‘Eternal Thugz’ , съществуването на която не било потвърдено.
Също се носят слухове, че Bone Thugs N’ Harmony са участвали при записването на оригиналната версия на ‚Komradz’, което обаче се доказа, че не е вярно, когато се появи акапелата на песента. Според други слухове Outlawz са щели да се обединят с Bone Thugs N’ Harmony при записването на албума‚ Thug Brothers’. Това например се казало при официалния сайт Bone Thugs N’ Harmony. В този албум би трябвало да вземат участие артисти като E-40′ и Erick Sermon.

5Coolio

Coolio, на който най-известния му хит беше ‘Gangsta’s Paradise’ никога не е записвал песен с Тупак, но се появява във видеото към ‘Temptations’, което видео било записано от приятели на Тупак, по времето когато той е бил в затвора. Действието се развива в този хотел и Coolio е един от персонажа на хотела. Освен това след смъртта на Тупак, той записал песен ‘Dedication’ в негова памет, в която взимат участие Prince Ital Joe и Dogg Pound.

Отношението на Coolio към смъртта на Тупак:
Въпреки провиненията си, той ти е дал нещо с музиката си. Той ти е дал нещо, върху което да се замислиш или ти е дал нещо, върху което да се смееш или ти е дал нещо върху което да плачеш, аз знам, че това няма нищо общо с East Coast / West Coast конфликта. Каквото се случи беше улична война, разбираш ли? Ако ти попаднеш в подобна ситуация, то тога бъди сигурен, че тя ще те убие. Тупак имаше талант за такова нещо.

6Daz Dillinger

Delmar Arnaud, който още е познат с прякора си‚ Daz Dillinger’ се запознава с Тупак по времето, когато той е в Death Row. Той и Тупак записали много песни заедно, даже и албум, чието име е Makaveli And Dillinger: The EP. За съжаление не се знае кои песни били в албума, тъй като той никога не бил публикуван. Daz направил първото си участие в албума на Dr.Dre‚ The Chronic’, още където използвал прякора Daz Dillinger. От тогава той рапира под това си име. Но той говорил напълно неочаквано и лошо за Тупак. Тук има откъс от интервю, което е дал през 2003 с ThaFormula.com:

Защо Sam Sneed никога не е изкарал албум от Death Row?

Поради причина на East Coast / West Coast конфликта, той имаше тумор, понеже Тупак и другите го бяха пребили от бой. От това той получи тумор и едва не умря. Ние имахме среща точно един ден, след като бяхме заснели видеото и Тупак му каза: „Ти току-що си направил видео или какво?“ Тогава разбира се Sam Sneed отговори „Да“. Тогава Тупак каза: „Добре ние ще участваме във видеото и ще видим дали има някакви хора от западното крайбрежие и всеки път когато видим някои от източното крайбрежие вътре ще те бием по простата ти глава“. И наистина всеки път когато видеха някои от източното крайбрежие, те го биеха. Bud’da – продуцентът е също една курва, защото той само си седеше и ги гледаше как бият Sam Sneed.

Какво направи ти?

Бих скочил и бих смазал задника на някой, имах оръжия и не ме беше страх, какво можеха да ми направят. Аз и Nate Dogg бяхме единствените, които можеха да бъдат въоръжени там. Защото ако бяхме на срещата там, щяха да бъдат също и Bloods и Crips, а това е лошо. Ако станеше сбиване, просто щяхме да стреляме и да се затворим зад вратата. Тогава беше също, когато Kurupt и Тупак се бяха скарали. Тогава Тупак е искал да го набие и казал да му предадат: „Когато Тупак искаше да те бие, Daz и Nate Dogg бяха хората, които ти спасиха задника.“

Как се стигна до това?

Ние влязохме в стаята и Kurupt държеше бутилка Hennessey. Той се беше напил и тогава обърна шишето, Тупак каза „Ние работим тук“.И тогава Kurupt започна да говори „Бла бла бла“. Знаеш ли, той се опита да бъде корав, само защото ние бяхме там. Тогава Тупак каза „Знаеш ли какво Kurupt, сега ще наема някоя стая и вътре ще те бия“ и тогава каза „Знаеш ли какво, аз ще доведа и приятелите си Outlawz“. Тогава му казах „Човече, ти нищо няма да направиш“ и тогава той ми каза, че трябва да му помогна, аз тогава му отвърнах „Защо не идем ние двамата в някоя стая“, в този момент дойдоха Suge и другите. След това Тупак и другите бяха само в студиото и вкъщи. Ния бяхме в студиото и на улицата и записвахме песни.

7Ice Cube

Рап легендата от западното крайбрежие Ice Cube (Oґshea Jackson) бил роден на 15 Юни 1969 в Los Angeles. Посредством Dr.Dre включително Ice Cube се присъедини към края на 80-те години към рап групата N.W.A (Niggaz with Attitudes), към която принадлежат Eazy-E, Mc Ren, DJ Yella и Dr.Dre. В началото на 90-те обаче той пръв напуска групата заради вътрешни разправии и започна една много успешна соло-кариера, която между впрочем и в днешно време е актуална. Той се запознава с Тупак през 1992 г. и записва заедно с него и Ice-T песента „Last Wordz“ от албума на Тупак „Strictly 4 my N.I.G.G.A.Z“. Ice Cube се явява заедно с Тупак и Джанет Джексън на премиерата на филма „Poetic Justice“.

8Ice T

Тупак и Ice-T записали песента ‘Last Wordz’, в която взел участие и Ice Cube. Песента е от албума Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z. Той участва също и във видеото към Temptations, където е оправителя на хотела, но се вижда само в две сцени от видеото. Двамата също записали още една песен заедно с участието на South Central Cartel’, ‘Spice 1′ и ‘MC Eiht’ с името ‘Gangsta Team’, където песента била публикувана в албума на ‘South Central Cartel – N Gatz We Trust’. Също така Ice-T и Тупак имат двамата участие в ‚Saturday Night Live’, където изпълняват ‘Only God Can Judge Me’ и песента на Barbara Streisand – ‘You Don’t Bring Me Flowers’. ‘You Don’t Bring Me Flowers’ била инпровизирана песен, в която трябвало да вземат участие Ice, Tupac и Snoop, но той не се появил изобщо в предаването. Той участва и във видеото „Temptations“, което е заснето без участието на Тупак. Това са траковете, които той изпълнява заедно с Тупак: „Last Wordz“, „Gangsta Team“ (featuring Ice-T, Prodeje & Spice 1), „U Don’t Bring Me Flowers“. Носят се също така слухове, че Ice-T притежава нечувани песни на Тупак, но не иска да ги публикува. Това за него е единствения спомен останал му от Тупак.

9Kurupt

Ricardo Brown, по добре познат като ‘Kurupt’ се запознава с Тупак по времето му в Death Row Records. Заедно с него и Daz те записали няколко песни, които обаче не били публикувани(Например оригинала на ‘Still Ballin’). Но той и Тупак са били скарани, това станало когато Тупак бил в студиото, а Kurupt дошъл пиян вътре. Там той преобърнал шише с алкохол и тогава Тупак искал да го изхвърли от студиото. Kurupt искал обаче да остане там, тогава Тупак го заплашил с бой, ако не си тръгне веднага. Както всеки член на Оutlawz е трябвало да бъде с артистичен псевдоним и понеже Kurupt бил винаги често около тях, не можело да се размине без прякор. Тупак нарекъл Kurupt ‘Young Gotti’.

10Nate Dogg

Тупак се запознава с Nate Dogg по времето му в Death Row Records. Те записали няколко песни, заедно като например ‘All About U’, ‘Skandalouz’, ‘How Long Will They Mourn Me’ и ‘Me And My Homies’.
Warren G посъветвал Тупак, че гласа на Nate Dogg ще пасва по-добре във ‘How Long Will They Mourn Me’ и така се стигнало до там, че те записали песента заедно. Той участва заедно с Тупак в концерта изнесен в клуб „club 662″. Той се счита за един от най добрите приятели на Тупак. Прочува се най вече с гост вокалите, които прави в доста песни на Тупак.

11John Singleton

John Singleton, филмов продуцент, осигурил на Тупак ролята във филма ‘Poetic Justice’, след като го бил забелязал от блестящото му представяне във филма ‘Juice’. В интернета се намира видео където двамата си организират надбягване в Ню Йорк. Това е позицията му за смъртта на Тупак:

Когато видях филма Juice, възможностите на Тупак ми се разясниха. Това беше един актьор, който имаше възможноста перфектно да играе ролята на ненормален негър. Един човек, който можеше перфектно да олицетвори истината за свойте братя единствено с мотото „Fuck the world“. Винаги си мислих, че това е било сериозна работа с актьорството. Може ни съм се разочаровал. Повреме на заснемането на „Poetic Justice“ той се възхищаваше на начина по който режисирам. Това беше нашия начин на живот и работа. Тупак се изстреля от едно становище, което не може да бъде обечестено бескомпромисно, преди да се разбера какво е патуса да бъдеш негър. Една африканска душа пълна със сила, болка и страст, която той не използваше за нищо друго освен, за да твори музика и изкуство.

12Treach

Treach, член на групата ‚Naughty By Nature’ срещнал Тупак за първи път по време на едно турне на ‚Public Enemy’. Те се заговорили и след това се стигнало да там, че те записали песен заедно ‚5 Deadly Venomz’, която се появила в албума ‚Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z’. Един ден след смъртта на Тупак Treach държал реч пред черното общество в памет на Тупак, която може да се види в DVD-то на ‚Thug Angel’. Освен това той записал песента ‚Mourn You Till I Join U’, която посветил на Тупак. Има татуировка на лявата ръка с лика на Тупак.

13Mike Tyson

Тупак бил голям фен на бокса и затова били много добри приятели с Mike Tyson. Деня когато е прострелян Тупак заедно с Suge са били на боксов мач между Mike Tyson срещу Bruce Seldon. Когато Тупак умирал в болницата Mike Tyson го посетил за последен път. Тупак записал много песни, които или били посветени на Mike Tyson или неговото име се споменавало вътре.

Let’s Get It On (Dedicated To Mike Tyson [unreleased])
Ambitionz Az A Ridah (Album: All Eyez On Me)
Lie To Kick It (Album: R U Still Down: Remember Me)
It Ain’t Easy (Me Against The World)
Road To Glory (Dedicated To Mike Tyson [unreleased])
Ambitionz Az A Fighta (Друга Version от Ambitionz Az A Ridah, като Tribute за Tyson [unreleased])

При излизането си на ринга се пускат песни на Тупак като: ‘Ambitionz Az A Ridah’ , ‘Ambitionz Az A Fighta’ , ‘Hail Mary’ , ‘Toss It Up’ , ‘Road To Glory ‘ , ‘Let’s Get It On’.

14Warren G

Warren Griffin, добре познат рапъра на Тупак, се запознал с него по времето му в Death Row Records и продуцирал много песни от албума „All Eyez On Me“. Warren G се появил в саундтрака на филма‚ „Above The Rim“ с песента‚ „Regulate“. Иначе той и Тупак не записвали песни заедно.

Изрезка от интервю през 2003 с dubcnn.com :

Колко песни си записал с Тупак?

Нито една. Но всичко е наред. Аз направих много за него. Аз продуцирах „Definition Of A Thug Nigga“, „How Long Will They Mourn Me?“ „Lie 2 Kick It“ и „Gotta Get Mine“. Продуцирах тези неща за него.

За TupacBG.Com

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Shop soccer apparel for men,fodboldtrøjer tilbud women, and kids at the adidas online store and order today.www.xn--billigenbatrjer-hub.com Browse a selection of jerseys,orologi replica svizzeri pants, shorts and more.stroje piłkarskieSoccer Training Suit Price Comparison,Goedkope Voetbalshirt Price Trends for Soccer Training Suit as Your Reference.Fotbalové Dresy Dětské Buy Soccer Training Suit at Low Prices on Aliexpress.com now .Billiga fotbollskläderBuy Bubble soccer online from Buybubblefootball at competitive price.Maillot de foot acheterFree shipping,1.5 Blue clear bubble soccer suit. Inflatable soccer field,soccer Arena.