Семейството на Tupac

Steuern: Uhren & Schmuck Rabatt von 19%, gute replica uhren, aber das ist das Konzept der Mehrwertsteuer können die Freunde nicht klar, in der Tabelle im Detail Google detaillierte Erklärung der deutschen Uhren Erstattung zu überprüfen. replica uhren deutschland Kurz gesagt, ist die Steuerquote zum Shop 15,97% zurück, die Zoll Standard ist 14,5%,replica uhren swiss, so dass im Grunde der Preis 15% Konzept zu machen.

Семейството на Tupac

От на August 31, 2013 / 08:23 / 138 прегледа

1Най-голямата роля в неговото семейство играе майка му.
Майката на Тупак се е казвала първоначално Alice Faye Williams.
Тя била родена през 1944 г. в Lumberton/North Carolina.
Неговата майка била една много активна жена, бореща се за правата на гражданите, за правата на чернокожите и за равнопоставеност. Тя била една много активна членка на радикалната партия Black Panther. Още като ученичка тя протестирала и искала да защитава интересите си. Точно заради една такава демонстрация във висшо училище, тя не могла да получи училищната си диплома, защото била изгонена от училището. 

През м. юни 1068 в Ню Йорк е сформиран нов клон на ”Черните пантери”. Нейни главнокомандващи са Zayd Malik Shakur (чичо на Tupac), Lumumba Abdul Shakur (тогаваш съпруг на Afeni), Assata Shakur (леля на Tupac и съпруга на Zayd Malik Shakur), Sekeou Odinga и Afeni Shakur (майката на Tupac). Нейният интелект (Afeni) и способност позволявало така да заличава следи, че дори заблуждавала ФБР, за да сметнат, че Черните пантери вече не съществуват, за своевременно те са се множали. Те правели ”коктейл Молотов”, борейки се за повече права над чернокожите. Стигнало се до там, че били затворени 156 бунтовници, членове на Черните пантери, включително и Афени, защото е искала да сложи бомба в сграда в Ню Йорк, тогава е била бременна с Тупак. Храната не достигала, за да може тя да отгледа пълноценно зародиша в утробата си, и се налагало да яде по няколко яйца на ден. Месец и половина преди да се роди Тупак, тя е оправдана и ражда красиво бебе – момче. Въпреки, че е била във висок стадий на бременост и че срещу нея били повдигната поне 100 обвинения, тя се е решила да се защитава сама. И дори постигнала и успех с това. На нея и се отдала да я произнесат за невинна, без да разчита на помощта на адвокат. Нейния първи брак с Billy Garland се провалил малко след като нейния син се родил. Тогава през 1972 г. тя се оженила за Mutulu Shakur. През 1973 г. тя родила едно момиченце на име Sekyiwa Shakur. След тази сватба тя променила името си на Afeni Shakur, с което си име тя е световноизвестна. Тъй като искала сина и също да се казва Shakur, тя променила името му на Tupac Amaru Shakur. Към началото на 90-те тя била зависима от наркотици. С това в началото Тупак не бил доволен и прекъснал тесния контакт между тях. Следващите 3 години те не говорели нищо един с друг и били в лоши отношения. Но въпреки това, това лошо отношение се подобрило, когато през 1993 г. Тупак публикува песента ‘Dear Mama’. Когато нейния единствен син починал през 1996 г. тя съомяла да си осигури правата върху песните му и с това и неговото имущество. Даже се стигнало и до съдебен процес, тъй като биологичния баща на Тупак искал половината от наследството, но жалбата била отхвърлена. Afeni Shakur иска да се убеди, че нейния син никога няма да бъде забравен и за това от 1996 г. насам работи по различни проекти като например Makaveli Branded. Тя също се грижи и за една фирма с името Amaru Entertainement.

2Sekyiwa Shakur е съвместното дете на Afeni Shakur и Dr. Mutulu Shakur и се е родила в New York City. От нейното детство тя страда от болест, която възпрепятства безпроблемното и разбиране на текстове и диалози при слушането. Следствие на което тя изградила своята креативност, за да може да смекчи тази обремененост. Тези обстоятелства довели до това, че тя съсредоточила вниманието си върху собствени проекти, които тя затворила в сърцето си. Set се записала като доброволка в Phyllis Wheatley YWCA в Atlanta, Georgia, за да бъде на разположение със съветите си на младежи в нужда. Тя използва всяка възможност да говори с младежите за опасностите, които се крият при секс, дрогата и други неща от ежедневието. Тя залагала на това да остане в училището и да убеждава учениците в здрава работа и да ги стимулира успешно да завършат дипломите си. При Amaru Entertainment тя е креативна съветничка и с това тя е важем член на Tupac Amaru Shakur Foundations (TASF). От началото на 2006 г. година тя основава дамска модна линия – Madameveli. Освен това тя се занимава и с писането на книги. Най-новия проект, по който работи е с калифорнийския философ – Dr. Sonnee Weedn. За този проект тя води интервюта с афроамерикански жени на възраст над 40 години, за да публикува тези по късно под заглавието „I’m on my way“. Тя е щастливо омъжена за Gregory Jackson и има 4 деца. Семейството живее в Georgia, както и на яхтата си в крайбрежието на San Francisco.

3Mopreme е полу-брат на Тупак и син на Mutulu Shakur. Той бил член на групата на Тупак – THUG LIFE. Той и Тупак прекарали в детството си много време един с друг. Те били като истински братя и въпреки че често имало кавги между тях нищо не могло да ги раздели. След смъртта на Тупак той бил затрупван с въпроси от репортери. Това в началото го нервирало, но после той намерил начин да се бори за това, Тупак никога да не бъде забравен и това той прави и в днешно време. Той иска хората да видят какъв всъщност е бил Тупак и е противник на ремикси като Loyal To The Game, защото по негово мнение по този начин се изкривява представата за личността на Тупак. Mopreme в много интервюта споменава, че това е едно нахалство да се правят с такива неща и в случай, че се продуцират ремикси,трябвало на същата плоча да се продуцира и ремикса и Оригинала, за да могат всички да видят какви всъщност са били песните на Тупак.

4 Тупак има няколко братовчеди, най-известния от тях е Katari Cox, по известен като Kastro от Outlawz, роден през 1977 г. в Brooklyn. Kastro е братовчед на Тупак и както повечето членове на Outlawz музикалната му кариера се дължи напълно на Тупак. Така Katari има със стария си прякор K-Dogg участие в Б-страната на сънгъла „Holla If Ya Hear Me“. Заедно със своите приятели и рап колеги, той издава пълен албум от Dramacydal, който за съжаление всъщност не бил публикуван. В следващите години Kastro взимал участие в много от проектите на Тупак и от началото на 2000 г. стои с остатъка от Outlawz във връзка. Той посещавал Тупак много често в затвора, както и в болницата преди да почине. След смъртта на Тупак, Афени предоставя част от правата върху музиката на Тупак на Kastro.

Kastro е братовчед на Тупак и както повечето членове на Outlawz музикалната му кариера се дължи напълно на Тупак. Така Katari има със стария си прякор K-Dogg участие в Б-страната на сънгъла „Holla If Ya Hear Me“. Заедно със своите приятели и рап колеги той издава пълен албум от Dramacydal, който за съжаление всъщност не бил публикуван.

Заедно със останалите албуми на Outlawz Kastro публикува в началото на 2002 г. заедно със Edi общия им албум „Blood Brothers“, който музикално погледнато бил най-добрия издаден албум на Outlawz за времето си.

5Assata Shakur била лелята на Тупак и съпруга на чичото на Тупак – Zayd Malik Shakur.
При всички случаи, както и Mutulu Shakur тя била членка на Black Panther. Assata пишела много книги за делата си и за нейното ранно заробяване. През 1973 г. тя и нейния мъж били объркани в една престрелка с полицаи. Тя била простреляна, но успяла да оживее. Но нейния мъж починал, точно като един полицай. Поради тази причина тя била вкарана в затвора. Тя била обвинена в убийство на полицай. Първоначално тя била оправдана, но след като държавата подложила делото на ревизия, тя била осъдена на доживотен затвор. Тя била ескортирана в затвора с висока сигурност – Clinton(New Jersy). Там тя била освободена от Black Liberation Army. Това се случило на 2 Ноември 1979 г. В тази акция бил включен и Mutulu Shakur. Това било хитрост, чрез която тя е можело да бъде освободена, без използването на въоръжено насилие. След като била освободена тя намерила обежище в Куба, където следвала, работи и живее и до днес.

6Geronimo „Jijaga“ Pratt не е директен роднина на Тупак, но той му е кръстник. Geronimo Pratt
бил също един много активен и влиятелен Борец за правата на чернокожите. Той бил член и на Black Panther Party. Той се включил към партията през 1967 г., точно когато се върнал от Виетнам и пристигнал в Л.А., 3 години след като се включил към партията, той бил арестуван. Той уж бил убил в Santa Monica някаква бяла учителка. Но по късно се установило, че той бил невинен и цялата тази работа била организирана от програмата COINTELPRO. Това била програма за премахването на влиятелни чернокожи борещи се за свобода. От 1970 г. той лежи 27 години в затвора, 7 от които в осамотение в отделен затвор. Amnesty International и председатели на конгреса се застъпват за неговото освобождаване, но те не постигнали нищо. Той бил освободен през 1997 г. тъй като в актовете пишело, че по време на убийството той бил отдалечен на 800 километра от Santa Monica. Там той бил под надзирателството на полицаи, но както изглежда тези протоколи били изгубени и затова се наложило нечестната спрямо него присъда. 1997 г. случай бил подновен и въпреки доказателствата, той излязъл на свобода.

7Гражданско име: Yafeu A. Fula

Роден на: 9.10.1977

Умира на: 10.11.1996

Лирическо име: Взаимствано от либийския револючионен водач.

Име от Dramacydal: Young Hollywood

R.I.P

Семействата на Тупак и Кадафи били толкова близки, че през целия си живот Тупак и Кадафи били почти неразделни. Kadafi бил много интензивен при събирането на членовете на Outlaw Immortalz и всеки днес е сигурен, че без него никога нямаше да се стигне до Outlawz, които днес всички ние познаваме. Както се изразил Muszamil, по-младия брат на Napoleon: Makaveli бил картината, а Kadafi рамката, която обграждала картината. Kadafi умира по трагичен начин малко време след 2pac. Има много различни версий зa смъртта нa Kadafi, но се е установило, че братовчеда на Napoleon е убил Kadafi. Най-широко разпространената версия е, че Kadafi и братовчеда на Napoleon били напушени и пияни и си играели с някакъв пистолет, при което той гръмнал и уцелил Kadafi в окото. Всъщност има няколко човека, които не вярват на тази история, разказана от братовчеда на Napoleon. Например братовчеда на kadafi-Rah Dib който смята, че това е било убийство. Една друга версия за убийството е, че се е позвънило на вратата и когато Kadafi отворил възникнала остра дискусия за нещо, между Kadafi и братовчеда на Napoleon, след което Kadafi казал, че онзи може да извади пистолета си тъй като Kadafi носел защитна жилетка и искали да я изпробват, кратко време след това се чул и изтрела, който улучил Kadafi смъртоносно. Така между другото бил описан инцидента от тогавашната приятелка на Kadafi. Той бил на 19 години, когато трябвало да умре и да изостави двете си деца. В края на 2004 г. майката на Kadafi – Yaasmyn Fula заедно с продуцента, рапър и добър приятел на Kadafi – Donny Rizzo, публикуват микстейпа „Son Rize Volume 1″. По нататъшното издаване на следващ микстейп и двд зависело от предпоставката, колко пари ще събере Volume 1. Дали ще се стигне до това в момента, което още е актуално.

8Нито един ден не минава без Takerra Allen да не мисли за своя полу-брат Tupac Shakur.

Takerra Allen е родена през 1984 г. и e дъщеря на биологичният баща на Tupac – Billy Garland, който пък има общо шест деца от различни жени, като една от която е Afeni Shakur (майката на Tupac).
За огромно нейно съжаление родената и живееща в Ню Джърси, Takerra Allen никога не е имала възможност да се срещне приживе със своя известен полу-брат. Единствено си спомня много добре един кратък телефонен раазговор с него, когато Tupac излежавал присъдата по обвинение за изнасилване. Takerra казва: “Седях на дивана в хола, когато баща ми дойде при мен, и ми каза, че някой иска да говори с мен по телефона. Взех телефона и след като познах, че това е Tupac първоначално бях много срамежлива, защото той беше много известен, а аз никога не бях говорила с него преди това. Той ми каза, че това не е мястото, на което той иска да се запознае с мен и ще дойде деня, в който ще се видим. Той наистина беше страхотен и много мил по телефона. Казах му: “ Хей, татко каза, че от Монополи те бъзикат, че не можеш да танцуваш“, а той отвърна “Йо, те не могат да се бъзикат, аз наистина мога да танцувам добре.“ Спомням си, че казвах в училище, че Tupac е мой брат, но никой не ми вярваше. Tupac ми каза никога да не вярвам на нещата, които се пишат за него. Също ми каза, че е видял снимка на мен и моето семейство и каза, че ние много си приличаме.

При въпрос къде е била Takerra Allen на 7-ми септември, деня в който Tupac е прострелян в Лас Вегас, тя отговаря: “Аз живеех с майка ми в Ню Джърси, а баща ми в Джърси Сити. Когато това се случи баща ми отиде в Лас Вегас. Мислех, че Tupac ще се оправи, както предният път и ние все пак ще можем да се видим на “Деня на независимостта“. Но си спомням 13 септември, 1996 г. гледах телевизия, когато баща ми, ми се обади. Аз просто познах по гласа му какво се е случило. Аз не можех да повярвам.“

При въпрос “Какво се случва с останалите ти братя и сестри?“, тя отговаря: “Моят брат Landon работи и живее във Флорида. Malik (който е споменаван от Tupac в някои от неговите песни) работи като електротехник и живее в Джърси. Другия ми брат Billy е във Флорида, който също е добре. Той всъщност беше в затвора, но излезе наскоро. Учи за зъболекар и вярвам, че ще се справи. Той е точното копие на Tupac. По-голямата ми сестра N’Neka живее в Калифорния. Тя наистина много прилича на Tupac, и работи за ABC.

Takerra Allen е писателка, и има вече написани няколко книги. Първата от която е написана, когато е била само на 17 години. И е вдъхновена от песни като “Brendas Got A Baby“, “White Mans World“, “Dear Mama“.

9Истинското му име е Anthony Coston.

Lamumba Abdul Shakur е бил първия съпруг на Афени. Бил е член на Black Panther и е бил замесен в случая Panther 21, когато той и още 20 други, включително Afeni, са били обвинени в намеренията си да взривят банки и универсални магазини. През м. май 1085 г. е намерен мъртъв в Ню Орлианс. Два дни след убийството му, Mutulu е арестуван. Mutulu подозира, че Lumumba е бил убит от някого (може би полицай), който е научил къде се намира Mutulu и е решил да убие две птици с един камък.

10Zayd Malik Shakur (Чичо)

През 1973 г., братът на Mutulu Shakur и чичо на Тупак – Zayd Shakur, заедно с Assata Shakur, пътували към Ню Джърси когато били спрени от кавалерист. Той и кавалериста Werner Foerster умират в престрелката.

11Billy Garland е биологичния баща на Тупак. Той заедно с Афени бил член на „Черните Пантери“. Тупак нямал много контакти с баща си, тъй като той напуснал фамилията през 1973 г. Тогава Тупак бил на 2 годишна възраст. Той се срещнал с баща си прз 1994 г., защото той го посетил в болницата, след като при един атентат Тупак бил прострелян 5 пъти.

Tupac: „Аз си мислех през целия ми живот, че баща ми е починал. След като бях прострелян, се огледах и имаше негро, което приличаше точно на мен. И това беше баща ми.. така го намерих. Все още не сме си направили кръвни тестове, но негрото изглежда точно като мен, пък другия баща е починал, така, че чувствам, че съм преодолял проблемите относно бащата.“

След смъртта на Тупак, Afeni и Billy пращат кръв от Тупак в Long Beach Genetics, които правят ДНК тест и откриват вероятност Afeni и Billy да са неговите родители е 99.97%. Тупак не искал и да знае нищо за“истинския“ си баща и казвал, че за него той е мъртъв. След като Тупак починал той искал да касира 50% от имуществото му. Той подал жалба, но загубил делото пред съда и не получил нищо. Той го споменава и в песента „Dear Mama“.

No love from my daddy cause the coward wasn’t there
He passed away and I didn’t cry, cause my anger
wouldn’t let me feel for a stranger
They say I’m wrong and I’m heartless, but all along
I was lookin for a father he was gone
I hung around with the Thugs, and even though they sold drugs
They showed a young brother love!

Което ще се преведе като:

„Не изпитвам любов към баща си, защото страхливеца не беше тук.
Той си тръгна и аз не плача, защото моята горчивина не допуска чувства.
Те казват, че аз съм лош и безсърдечен, но общо взето аз бях по дирите на един баща,к ойто си беше тръгнал. Аз се шляех с бандитите и въпреки че продаваха дрога, те показваха обич към един малък брат

12Dr Mutulu Shakur бил доведения баща на Тупак. Той бил роден през 1950 г. с името Jeral Wayne Williams в Baltimore. Той самия имал тежко детство, тъй като майка му била сляпа и израстнал без баща. Както и Афени и Мутулу бил политически ангажиран през неговото детство. Още от ранна възраст той се застъпвал за правата на чернокожите. На 20 годишна възраст той получил работа като наблюдател на политическото възпитание в New York, където и живял. 8 години по-късно той завършил и докторското си образование. При сблъсък с един негов колега Мутулу оповестил The Black Acupuncture Advisory Association Of North America“ и отворил „The Harlem Institure Acupuncture And Natural Healing“. Mutulu Shakur употребявал по онова време много спорния лечебен метод чрез акопунктура при зависимите от наркотици. Той бил един от първите, които прилагали този метод. Този метод съществува и до днешно време. Той както и Афени бил много активен защитник на черната раса и също така и член на „New African Independence Movement“. През 1968 г. той бил участник при изграждането на „Republic Of New Africa“. По късно FBI му направили живота по-труден, защото имало една програма, чиято цел била да потушава по-големите възстания през 60-те години на 20 век. Те искали да разрушат радикалната политическа организация. FBI си послужило тогава с нелегални методи за съботаж, с цел да изключат тази организация. Така на 12 Октомври 1986 г. Dr.Mutulu Shakur бил арестуван. Това се случило под предтекста, че той бил съучастник при едно нападение на един транспортер за пари. Тъй като при това нападение бил убит един пазач, Mutulu Shakur бил осъден на 60 години затвор. Mutulu Shakur бил за Тупак, като истински баща, той поел бащинската роля на Billy Garland, който през целия си живот не се е грижил за Тупак. Но и той не е могъл да изпълнява бащинските си задължения, тъй като често пъти той не бил вкъщи и отсъствал, а и след това е трябвало да иде в затвора. Поради решение на също, което било взето след намесата на нелегалните методи на FBI, на Тупак и на Афени им било забранено да посещават Мутулу в затвора.

За TupacBG.Com

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Shop soccer apparel for men,fodboldtrøjer tilbud women, and kids at the adidas online store and order today.www.xn--billigenbatrjer-hub.com Browse a selection of jerseys,orologi replica svizzeri pants, shorts and more.stroje piłkarskieSoccer Training Suit Price Comparison,Goedkope Voetbalshirt Price Trends for Soccer Training Suit as Your Reference.Fotbalové Dresy Dětské Buy Soccer Training Suit at Low Prices on Aliexpress.com now .Billiga fotbollskläderBuy Bubble soccer online from Buybubblefootball at competitive price.Maillot de foot acheterFree shipping,1.5 Blue clear bubble soccer suit. Inflatable soccer field,soccer Arena.