Tupac говори за расизма, Thug Life и затвора

Steuern: Uhren & Schmuck Rabatt von 19%, gute replica uhren, aber das ist das Konzept der Mehrwertsteuer können die Freunde nicht klar, in der Tabelle im Detail Google detaillierte Erklärung der deutschen Uhren Erstattung zu überprüfen. replica uhren deutschland Kurz gesagt, ist die Steuerquote zum Shop 15,97% zurück, die Zoll Standard ist 14,5%,replica uhren swiss, so dass im Grunde der Preis 15% Konzept zu machen.

Tupac говори за расизма, Thug Life и затвора

От на August 31, 2013 / 09:20 / 372 прегледа
all eyez on him

(Отговаря на репортерите, когато му казват, че се държи като расист и е расист.)

Майка ми каза това. Това когато Малкълм беше жив, белите хора приказваха глупости като тази. И когато умря този същия негро започна да се говори за това, той ме интервюира, искаше да напише книга за живота ми. И аз просто не харесах това. Ако не ме разбираш, не пиши за мен! Не съм молел черните лидери да ме атлетират към тях. Просто казах, че искам да съм честен. Знаеш, ти правиш неща, които аз не мога и аз правя нещо което ти не можеш. Уважавам те. Уважавай ме! Знаеш, няма негро като този тука. Нямам никаква несигурност относно това, и никаква заблуда. Няма негро като Тупак, който да казва така!

Мойте слабости и мойте сили. Всички знаят, че силните ми страни определено са повече от слабите ми. Към всички които сe съмняват, аз съм просто човек. Като всички останали. И ако срещна някой, който е перфектен, тогава те може да ме третират. И да ми помогнат да стана перфектен. Но тука няма никой, който е перфектен. Така, че всички трябва да се обеденим. Така го чувствам. Искам да кажа чувствам, че беше грешка за тях да правят това, щото аз винаги съм растял с мисълта, че съм сигурен, че никой не може да се ебава със негрото. Когато той е долу, никой няма да удря негрото. Това е което мисля. Знаете какво си мисля. И всичко това наистина ме научи относто нещата за черния човек. Аз съм черен, вярвам в мойте хора, но аз вярвам в мойте хора, както се отнася за моето племе. Не вярвам във всички, просто въображаеми негрота. Черните хора ме атакуваха. Не искам да кажа всички, и това защо. някой хора ще кажат, че вече не съм като черните. Не е така. Обичам черните хора. Обичам ги, аз съм черен. не съм расист повече! Нещо подобно на това, отивам някъде и някой ме вижда с бяла жена и да бъде като Пак! Не мога да повярвам. Но това не е за мен. Аз съм като изцяло нов човек. Преди бях като това, но бях просто по-добър, и за това се бях ужасил на близката ми черна сеста когато отивах към затвора. Щото се чувствах като, не можеш да спя, не се чуках с техните кучки за да съм долу със всички. И сега всички може да ме пратят зад решетките! Беше грешно да си мисля така. Щото не мислих за всички, черни жени… нищо не ми дължат. И аз нищо не им дължа.

…представянето на частта си.

Не е нова новина, че съм от западната част, аз бях в западната част през цялото време. Някой хора, не всички, някой хора от източната част са си стъпили на патките толкова силно, те никога не са ме чули да казвам това, че живея в западната част. Просто искам да съм истински, винаги казвам от къде съм. Винаги съм давал на Ню Йорк опора. В „Me Against The World“, аз отделих цяла песен за това. Така, че в следващия албум, искам да покажа, за моя дом, където съм, всички имат проблеми. Защо те нямат проблем с Биги казващ „Бруклин е тука“ във всяко шибано шоу, което направи. Те просто направиха реклама на „Спрайт“ със „Bridge“ и KRS, защо това не е хип-хоп когато аз го правя? Всеки друг може да протестира в музиката си, да говори за различията и това е добре. То е музика, то е хип-хоп, то е изкъртващо. Когато аз го направя, то е война. Това е всичко, което правя G. Всичко, което правя е, че казвам, че съм уморен да слушам всеки от къде е; Точно това ще направим сега. Ще го направим все едно хип-хопа е една нация. Имам права да казвам това което правя-Аз съм направил повече за източната част от колкото тя е направила. Сложил съм повече пистолети в ръцете на източните негра от колкото източни негра са тука. Дал съм на техните негра толкова порти с трева и тревни площи и безопасни пристанища и безопасни площи от колкото източната част е направила. Аз съм дал повече рапъри от колкото са направили те. Дадох на Биги първите му изяви! Аз бях моста по който тия негра вървяха за да стигнат до това положение. Обясних го, аз самия който ти го каза. Защо сега всички тия негра бягат наоколо със единствения човек от групата който всъщност е цялата група. Има ли още вражда между теб и Биги? Никога е нямало вражда, просто различни възгледи.

…своите фенове от източната част.

Обичам феновете си от източната част. Аз съм от там. Ям Ню Йоркска пица, карам Ню Йоркските джипове, но викам да останем реални за секунда. Ако ти обичаш наполовина музиката която правиш, върни се обратно и се учи. Учи се как Купона и Глупостта бяха мен. Защо това не е хип-хоп когато аз го направя? Всеки друг може да протестира в музиката си, да говори за различията и това е добре. То е музика, то е хип-хоп, то е изкъртващо. Когато аз го направя, то е война.

…прекарването на свободното си време

Има три начина: пазарене, карайки надолу по Сънсет с някоя кола и с моите приятели. Не е нужно старите, но младите да. Обсъждаме кво си говорят другите и какво става, и им казвам всичко, което има да им кажа. След това виж не правя тия глупости безполезно. Като цяло, нямам никви приятели. Приятелите идват и си тръгват; Изгубих си доверието. Вярвам, че има хора които са ми приятели. И вярвам че тези хора навярно в техните сърца ме чувстват близък или са ми приятели. Но те не са ми приятели, защото научих, че този страх е по-силен от любовта. Така, че скоро когато някой страшен мине наблизо, те повече няма да ми бъдат приятели. Научих това на пода в Times Square–така, че нямам приятели, имам семейство. Вие всички сте също моето семейство или просто някой навънка.

…баща си

Аз си мислех, че баща ми е мъртъв през целия ми живот. След като бях прострелян, погледнах настрани и там имаше негро, който приличаше точно на мен. И това беше баща ми; така го открих. Ние все още не сме си правили кръвни тестове, но негрото прилича точно на мен и другият негро е мъртъв така, че сега чувствам, че съм преминал драмите относно бащата. Не искам да го познавам и искам да го познавам ние си говорехме и той ме посещаваше и ми помагаше когато бях заключен, но преминах това. Всичко, което искам да направя е общество в което да може да издигнем себе си; така че ние да можем да станем бащи и големите приятели ще могат да станат бащи и тогава ти ще си растеш и после ще дойде твоя ред да станеш баща на някой друг млад братко. Това искам да започна. Девет от десет са навънка, мисля си, че ги искаме за да почнем, те не зависят от тва да са тука. Сега, някой от майките не могат да са тук, защото те си правят тяхната работа[работят] Не мога да ги виня, те правят това, което трабвя да правят. Така, че мисля, че младите ще могат да изградят себе си след като имат добри мисли относно какви си и какви са им правата, това е което заслужават. Но след като не можем да ги сложим на задниците им, тези копелета ще трябва да почнат да работят на петнайсе. Искам да бъда надалеч от генерацията, която строи база в която ще се обучава някой друг.

…религията

Аз съм религиозен това за мен е истинската религията има я. Пробвам се да се моля на Бог всяка вечер освен ако нямам възможност. Научих се на това в затвора, говорех на всеки Бог (член на Five Percent Nation) който беше в затвора. Мислих върху това, ако вземеш едното „O’ от „Good (Добро)“ става „God (Бог)“, ако сложиш „D“ върху „Evil (Зло)“, става „Devil (Дявол)“. Мисля си, че някое яко копеле е направило това преди времеи казал нека да намерим начин да контролираме копелетата. И за това са направили библията. Щото ако Бог беше написал библията, съм сигурен, че щеше да има някое копие сега. Щото много глупости се промениха. Аз съм гледал за това копие-Аз виждам същото старо копие, което си имахме от преди. Не давам никакъв дисреспект към който и да е религиозен, простете ако изглежда така, просто си казвам възлегда. Библията ни казва всичко това, направили са това, защото те са страдали толкова много и това ги прави специални хора. Бях прострелян пет пъти и бях измъчен от медията. И вървях целия на бодили и всички глупости се струпваха върху мен и ми бяха най-отгоре над всичко; Казах на този негро „Ще се върна за теб. Повярвай ми, не си предназначен да си най-отдолу, ще се върна. Аз не казвам, че съм Исус, но казвам, че ние минаваме по същия път всеки ден. Ние не разделихме Червено Море, но ние вървяхме през махалата без да ни прострелят, не направихме водата на вино, но обърнахме наркоманите в продуктивни граждани на обществото. Обърнахме думите в пари. Какъв по-голям подарък може да има. Така, че си мисля, че Бог ни благославя, вярвам, че Бог благослява тези, които се блъскат. Тези, които използват ума си и тези, които като цяло са честни. Вярвам, че всичко лошо, което направиш ти се връща. Така, че за всичко лошо, което съм направил, съм готов да страдам за него. Но в сърцето ми, вярвам, че всичко, което правя е правилно. Така, че се чувствам сякаш отивам в рая. Мисля, че рая е там където просто ти спиш, спиш с добра съвест-нямаш кошмари. Ада е където спиш, и виждаш всички тъпи неща, които си правил през живота си и просто ги виждаш отново и отново, докато не изгориш. Ако наистина е така, ада е на земята, защото куршумите горят. Има хора, които изгарят в огън, това значи ли, че са били вече в ада? Всичко тва е тука. Какво още има, което не сме видели? Какво, да вървим наоколо безцелно като зомбита? Това е тука! Не си бил на улицата напоследък? Рая е сега, виж! (представя ни неговия плюшен апартамент) ние отиваме във хола-голям телевизор- това е рая, за момент. Ада е затвора, виждал съм тва. Повярвай ми, това е реално. И всички глупости са за да те контолират. Ако църквите взимаха половината пари, които правиха и ги даваха на обществото, щяхме да се наред. Ако даваха половината от сградите, където отиваш да се „молиш на Бог” и ги даваха на копелетата, които имат нужда от Бог, щяхме да сме наред. Виждал ли си някоя от тези църкви напоследък? Има такива, които могат да поберат една махала в Ню Йорк. Има и приятелски хора навънка. Защо Бог не им дава да стоят тука? Защо тия негрота имат златни облицовки и глупости? Защо Бог са му нужни златни облицовки за да говори с мен? Защо Бог му трябват цветни прозорци за да говори с мен? Защо Бог не дойде тука където ме е изпратил? Ако Бог не искаше да говори с мен в такова място като това, защо по дяволите ме е изпратил тук. Това кара децата от гетото да не вярват в Бог. Защо? Така, че това е грешна религия-вярвам в Бог, вярвам, че ни е пратил където трябва. Те не правят никва разлика, че Бог ни е пратил в гетото. Това означава, че той иска от нас да работим и да се измъкнем от там. Това означава, че той ни тества повече. Това те кара да чувстваш, ако имаш добро сърце, ти си близък до Бог, но ако си лош тогава си близък със Дявола; това създава чувства! Виждам това всеки ден всичките призрачни глупости, не правят чувства. Никога не съм вярвал, никога не съм ги оплювал, но не вярвам в братята, бях в затвора с тях и си говорих със братята; „Аз съм Бог, Аз съм Бог.“ Ти си Бог, отворете портата за мен. Знаеш колко е далеч Слънцето и колко далеч е Луната, как по дяволите да напукам тази порта? И да съм свободен и далеч от тука. Тогава ще съм Five Percenter завинаги.

…перфектната жена

Много, много силна жена. Тази, която ме обича, защото аз мога да я обичам повече от колкото тя. Всеки път когато се влюбя в някоя жена, аз не се влюбвам в жената която е, а се влюбвам в жената, която може да бъде. Все още нямам жена, която да съвпада със стандартите ми. И съм сигурен, че моите стандарти не съвпадат с тези на другите хора. Но все още не съм я открил, но открих една, която си мисля, че има потенциал да стане най-суровата жена в света. Усещам го сякаш е естествено за човека, особена за черен да се чувства, че е крал и да си търси кралицата. Точно на това нещо съм сега. Не можеш да бъдеш крал докато не се опознаеш; Докато не направиш нещо. Аз съм направил всичко за да стана мъж. Сега вече се чувствам като мъж, сега трябва да направя нещата, които ще ме направят крал. Не крал на всички, а на себе си. Никой друг не е под моя власт освен мен. Направих себе си крал, сега се нуждая от кралица за да бъда щастлив, и да бъда учител и баща, не мога да бъда това преди да си намеря кралицата-така, че съм заседнал в нищото.

…Thug Life и времето в затвора

Първото нещо, което затвора направи с мен е, че се окротих. Не, защото негротата ме плашеха, хората разбираха погрешно интервюто ми във Vibe. Не бях в никаква опасност, не беше така сякаш неграта крещяха „ще ви убия”, аз се разхождах наоколо в 200 доларов анцуг в Rikers Island всички знаете какво искам да кажа, живот! Неграта ми даваха любов, изпращаха ми глупости, Latin Kings ми даваха глупости. Всички ми даваха глупости, те бяха като “ ти представяш ли си, ние имаме любов за теб“ беше любов. Беше извън тази любов, аз бях като всички, Thug Life е мъртъв. Когато бях в затвора, все едно Thug Life дойде с мен в затвора. Щото никой няма силата, никой не е като мен, да представлява това докато съм затворен. Чувствах, че отивам надалече за години! Не можех да допусна никой да го представлява. И аз можех да видя колко много „войници” идват до затвора. И аз си казах „оу не, трябва да спра това”. Трябва да преосмисля това, щото не бях планирал Thug Life. Просто го казах, беше така,както се чувствах. Казах го и го живях. Сега трябва да си взема живота, виж какво живея и какво представлявам и виж какво означава, и тогава чак пусни неграта да са част от него. Ето за тва го убих, убих го и го задуших, всички тия негра, които рапират, аз убих и задуших техните кариери,така както са били с мен, щото ако е било Thugs life глупост, сигурно щеше да стане по-различно. Никога не съм си мислел, че ще получа изстрел като този. Така, че този Thug Life е унищожен и след това аз ще излезна с моята си глупост. И когато имам негра в моя отбор, никога не съм си мислил дали ще имам. Ще започна играта на ново. Това е, защото всеки,който беше с мен я направи. Неграта в затвора говориха така,сякаш са много очудени да ме видят зад решетките и все едно не знят, че всеки може да отиде там, същото като това,което те кара да си купиш моя глупост е същата глупост, която те набутва в затвора. Разбирам какво казват. Те са били в играта с наркотиците и те са вземали всеки шанс,който са имали, а пък аз съм в рап играта и аз не взимам шансовете от които се нуждая. Просто съм се държал така сякаш мога да си тръгна утре и това съм си мислел. Мисля си това, щото аз бях суров и го знаех, аз имах талант в сърцето, никога не съм си мислил, че съм най-добрия рапър или най-добрия в нещо. Аз вярвам, че съм най-истинският негър тука. Това си го мисля за себе си. Мисля си, че като си истински живееш правилно. Аз ще съм негрото който ще носи костюм, когато всички други негра носят униформи. Аз ще бъда с гола глава, когато всички са на плитки. Аз ще съм на плитки, когато всички са с гола глава. Просто аз съм истински. Въобще не съм несигурен. Аз взимам моята несигурност и я показвам на всички. Казах им за моята майка, за моя живот когато съм бил малък, направих го много трудно. Каквото се случва се случва и за това ще преследвам тия негра до край Този негро Biggie е три пъти по-голям от мен и всеки му симпатизира. Те се държат така сякаш аз съм човека който размахва червеното платче, а той е бика. Този пич е три пъти по-голям от мен и аз го моля да се сбием.

За TupacBG.Com

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Shop soccer apparel for men,fodboldtrøjer tilbud women, and kids at the adidas online store and order today.www.xn--billigenbatrjer-hub.com Browse a selection of jerseys,orologi replica svizzeri pants, shorts and more.stroje piłkarskieSoccer Training Suit Price Comparison,Goedkope Voetbalshirt Price Trends for Soccer Training Suit as Your Reference.Fotbalové Dresy Dětské Buy Soccer Training Suit at Low Prices on Aliexpress.com now .Billiga fotbollskläderBuy Bubble soccer online from Buybubblefootball at competitive price.Maillot de foot acheterFree shipping,1.5 Blue clear bubble soccer suit. Inflatable soccer field,soccer Arena.