Жените на Tupac

Steuern: Uhren & Schmuck Rabatt von 19%, gute replica uhren, aber das ist das Konzept der Mehrwertsteuer können die Freunde nicht klar, in der Tabelle im Detail Google detaillierte Erklärung der deutschen Uhren Erstattung zu überprüfen. replica uhren deutschland Kurz gesagt, ist die Steuerquote zum Shop 15,97% zurück, die Zoll Standard ist 14,5%,replica uhren swiss, so dass im Grunde der Preis 15% Konzept zu machen.

Жените на Tupac

От на August 31, 2013 / 09:05 / 246 прегледа

1Kidada Ann Jones – годеница

Kidada Ann Jones е родена на 22 март 1974 г. в Los Angeles, California, дете на продуцента и композитор Quincy Jones и актрисата Peggy Lipton. Тя израства в Bel Air, California с по-малката й сестра Rashida Jones. Когато родителите й се разделят, тя отива да живее при баща си. От ранни години си проличава нейният талант и красота, и не след дълго тя заема кориците на списания като Elle, Vogue и Harper’s Bazaar. Tя е модел, актриса, дизайнер и стилист. Kidada през 1996 г. се сгодява с Tupac, но след неговата трагична смърт, тя си татуира неговия лик на рамото си, като остава Тупак завинаги в своето сърце. През 2003 г. Kidada се жени за продуцента Jeffrey Nash. Филмите в които участва са : Proud, Empire, Тhe Intern, Black And White, Thicker Than Water.
През 2006 г. Кидада закрива татуировката на рамото си.

Няколко пъти когато напуснах Тупак, след като го закарвах до къщата му или за каквото и да е той оставаше в къщата, сигурно Kidada Jones е била с него вътре, когато аз бях навън. Първия път, когато я срещнах беше в асансьора. Вратата се отвори точно тогава, когато аз излизах и този път се случи тя да излиза навън, когато аз влизах в къщата. Аз не знаех коя е тя, но се запознах с нея казвайки и „Здравей, как си“, но тя премина точно покрай мен, аз се опитах просто да бъда учтив. Просто се опитах да и предложа малко любезност. Тя действаше така все едно аз не съществувах и просто си излезе през вратата. Аз не съм мъж, който много лесно могат да го подминат, за това си мисля, че това подминаване беше умишлено. Качих се в асансьора, но ме болеше. Грубостта на това ниво беше нещо, което не съм очаквал толкова много. Следващия път когато я видях, аз попитах ‘Пак „Коя е тази“. Той каза „О това е Kidada“, аз попитах „Коя е тази Kidada“, а той отвърна „Дъщерята на Quincy Jones“. Тогава казах „О тя е невъзпитана“. Просто така, не съм мислил два пъти, за това да му кажа как се чувствам. Говорех с Yaasmyn(близка приятелка на майка му, с която той се отнасяше като с леля, и която ръководеше в едно от бизнес предприятията му. И тя беше много тактична. „Тя е просто различна Франк“, каза ми тя. До тогава приемах нещата на лична основа. Не можах да науча дори по-късно, че тя се е отнасяла така и с други. Не знаех какво се случва и започнах да се чудя, защо това момиче се държи така с мен? По-късно разбрах, че тя има някакво различно становище и го крие някъде или го задържа в себе си. Въпреки това, ‘Пак имаше своите си основания да излиза с к*чката. Той знаеше, че Kidada Jones е дъщерята на един от най-установените чернокожи в развлекателната индустрия. Той нямаше нищо друго освен уважение към Quincy. Помня един ден при заснемането на Gridlock’d и той ми показа някаква колекция от касети принадлежаща на Quincy Jones. Тупак ми каза, че е вечерял с Quincy и Kidada предната вечер в къщата им. И тогава Quincy му дал тази колекция-това било неговата пълна колекция от музика, която той е продуцирал, от
Michael Jackson надолу. Той ги държал в някаква стара ученическа чанта и те били подредени по година, име и категория. Аз казах “ ‘Пак какво е това“, той каза „Братле, това са нещата на Quincy, уредих се с Quincy, той ще направи нещо за мен. „Питах го „сериозен ли си? „, а знаех, че е. Той каза „Братле, ти си луд..“ Той каза „Франк, Kidada е млада и аз ще я превъзпитам“. Не знаех какво да кажа, аз просто кимнах. Това беше първия път, когато той каза нещо по адрес на Kidada. Когато бяхме в Италия Michael Moore ме попита „Франк, какво мислиш, вижда Тупак в нея“. Аз му казах „Нямам си и представа, какво вижда в нея“. Би трябвало да се опиташ да разбереш Kidada, защото ние идвахме от друго място. Тупак беше с толкова много красиви, класни и изискани жени. Той излизаше с жени, които са просто красиви, нищо повече, той също имаше и някои необикновени жени – слагам Salli в тази категория. Kidada нямаше такова отличително качество. Тя беше само на 19 или на 20 години и имаше къса коса. Тя продължи да се оплаква за косата и на нейната приятелка Carla, която работеше за списанието Vibe и ни придружаваше по време на екскурзията. По време на пътя ни към фешън шоуто на Версачи, тя продължаваше да се оплаква от косата си и Тупак каза „Защо не махнеш тези простотий от главата си, така повече няма да се оплакваш за косата си и аз повече няма да слушам за това“. Не знам дали тя знаеше, че той ч*каше други жени, докато имаше връзка с нея. Но други го знаеха, Carla го знаеше. След смъртта му, тя казваше на хората, че тя и той били ангажирани. Той никога не ми каза, че ще се жени, или че ще се жени за нея или даже, че е бил възбуден от Kidada. Единствените двама човека, които знаят със сигурност са те двамата. Няма значение как аз гледам на нещата, но тя остави лоши чувства във всички ни. Тя ни третираше наистина зле. Не съм сигурен дали ако забогатея и аз ще се държа така, но самия аз си мисля, че няма никакво извинение да се държиш грубо и невъзпитано.

1Keisha Morris-бивша съпруга

Keisha за пръв път среща Тупак през Юни 1994 г. и се омъжва за него, докато е бил в затвора. Тупак я пита дали ще се омъжи за него три месеца след като се запознали. Тупак казва, че тя е искала да се преместят в Arizona и да кръстят дъщеря Star или син Michelangelo. Те се разделят след като Тупак излиза от затвора. Тупак направил това, защото разбрал, че не може да и дава нужната любов и грижа, защото имал много работа за вършене.
Когато нямаш нищо ти си обикновен човек от улицата, ако влезеш в затвора, първото нещо, което си помисляш е с какво ще се похвалиш като излезеш от затвора. Ако си артист, като в случаите на Rick James, James Brown и Tupac, мислиш ли, че те биха се хвалили за времето, през което са стояли в затвора? Не, те нямаше. Причината поради, която те искат да забравят всички тези неща е техния устрем в живота. Те са имали нещо, което ги е направило тези, които са си. Затвора не им е дал самоличност, те самите са си я имали. Те не говорят много за това и за по голямата част от прекараното време. Всички други, които са били там, знаят през какво са преминали те. За това Тупак никога не обсъждаше времето му прекарано в затвора. С изключение на един ден, когато говорихме в караваната му и стана някак си на въпрос, че аз съм се женил три пъти. И аз казах: Мамка му ‘Пак, ти никога не си се женил“. „Бях женен“ каза ми той. „Къде успя“ питах го аз, като приятел. Тя беше наистина готина, оженихме се в затвора, за да можем да правим секс. С това брачно свидетелство, на него му е било позволено да бъде посещаван от съпругата си. „Затова се ядосвах, когато чувах копелетата да говорят, че съм бил изнасилен в затвора“, каза той.“ Защото не съм изнасилен в никакъв затвор, затова защото никои не е спал до мен, който се е опитал да отнеме мъжественоста ми“. Бракът приключи веднага след като той излезе от затвора и тогава той пое грижите за нея.

3Jada Pinkett

Jada и Тупак били близки приятели като младежи, докато израствали в Балтимор. Освен това тя плаща гаранцията на Тупак, възлизаща на 40 000 $, за да може да го освободят от затвора. На скоро дарява и 1 милион $ за възстановяване на училището в Балтимор в памет на Тупак. Те направили видео заедно във развеселителния парк „King’s Dominion“, където родителите на Will Smith не могли да разберат действията на Тупак, че той римува, а тя танцува. Това те показали на шоуто на „Keenen Ivory Wayans“ . Много е смешно. Те са били на 15 години по време на заснемането на видеото. Повече на Jada може да научите от Frank Alexander (бодигарда на Тупак). Той разказва много за момичетата на Тупак в книгата си „Got Your Back“.

4Madonna

Когато снимахме Gridlock’d, имахме много време за снимките тъй като се мотаехме около 8 седмици. Смешното нещо при заснемането на филмите е че, хората си мислят, че всичко е екшън и прочие, но ти чакаш единствено за заснемането на сцените или за повикването на хора при заснемането. Ние прекарахме 8 седмици в караваната. Прекарахме повечето време като си говорихме за разни неща. Ние гледахме разни шоута, а при едно от тях ставаше на въпрос за бременноста на Мадона и те показаха на екрана нейна и на Carlos Leon снимка, влизащи в New York Building. Leon беше бащата на малкото момиченце на Мадона Lourdes. Тупак си свиваше трева и когато приключи с изпушването и каза „Знаеш ли, това трябваше да съм аз“. Аз казах „Да бе я се разкарай от тук“, мислейки си, че той само се майтапи с мен. „Сериозен съм, това бях аз“, каза той, а аз не можех да кажа дали наистина е бил „Нека ти кажа нещо, всеки път, когато ти кажа нещо за кучка е на сериозно“
Аз казах „Добре. Какво става между теб и нашето момиче тогава“, „Нищо“ – отвърна ми той, „А от къде я познаваш тогава“. „Пич, аз прекарах известно време с Мадона в Ню Йорк“ каза ми той. „Наистина ли“, мамка му аз си мислех, че този човек ме лъже. Край на дискусията. Той никога повече не я срещна. И мисля, че нямаше повод да лъже.
Тупак записва съвместна песен с Мадона. Песента се казва „Ratha’ Be Your Lover“ 

5Salli Richardson

Vonda ни въведе към партито и Сали беше тотално мила с мен. Аз ги вкарах вътре и си помислих, че това е първия път, когато Тупак и Сали се запознават един друг. Изглеждаше така все едно, че Тупак иска да се усамоти точно в този момент.. Така че аз влязох в караваната и казах „Хей Vonda, защо не ме извиниш за момент, аз ще се поразходя навън. Това беше перфектния момент, Тупак имаше този, така добре познат от мен поглед в очите си. Гледай сега, това се случваше някъде към 11 вечерта, но Сали не напусна тази каравана до около 5 часа сутринта. След като тя си тръгна аз влязох обратно вътре, а той все още беше вътре подскачаше нагоре надолу с дигнати ръце над лицето си и „Можеш ли да повярваш Сали Ричардсън, най-финната актриса наоколо. Готина Сестра! Уредих се да спя с нея „Аз му казах „Виж сега ‘Пак, тя може да бъде твоя, но не е някоя с която можеш само да спиш“ Той каза „Да, знаеш ли? Би брябвало да се захвана на сериозно с нея.“ „Тя не е някой, който можеш да хванеш под ръка и да посетиш церемонийте по награждаването“, казах аз. Той се съгласи и ми каза, че щял да се срещне с нея по-късно същата вечер. И от този ден нататък Сали беше непрекъснато на снимките. Наистина беше много горещо напрежението между тях двамата. И преди да се усетиш, тя вече караше зеления му Ягуар и се появяваше в къщата му. Аз и Kevin Hackie започнахме да правиме облози. „Той ще я зарежи до няколко дни“ каза Кевин. „Но тя няма да се задържи повече от месец“,с ъгласих се аз. Според ‘Пак, Кевин плащал благородно. Въпреки че ние му дадохме цялата печалба от облога. Обикновено когато Сали беше в караваната, аз стоях навън и понякога когато влизах вътре намирах Сали да лежи върху ‘Пак,а той беше със свалена тениска.Тя все едно висеше върху него и определено беше хлътнала по него. Vonda започна да ми разказва истории за Сали. „Това е нашето момиче, тя има връзка с нашето момче. Мисля, че той е прекалено нежен с нея, а тя иска корав тип, тя иска гангстер, мисля че двамата ще се разбират добре“. Каквото успях да разбера от Vonda Сали наистина беше хлътнала по Тупак. Тя никога не е била с някой като него. И беше с човек, който беше толкова дискутиран, а факт беше, че той беше също и лошо момче. Той също би трябвало да е почувствал тази любовна треска, защото един ден, той се обади на секретара на Death Row, Рой и поръча за Сали огърлица за около $15,000 – ‘Пак не се интересуваше от цената. Когато пакета пристигна, аз го занесох на Сали. Тя и ‘Пак бяха в леглото и аз не видях особена нейна реакция за подаръка. Когато тя излезе от караваната, тя го носеше и ми намигна, определено беше доволна. Около него и Сали продължи да се шуми. Тя продължи да се показва всеки ден и да ни следва на различни места. И един ден, когато тя се появи аз получих телефонно обаждане от Vonda, а той каза и го попитах какво възнамерява да прави. Той ми каза „По някога е добра, а по някога лоша. Ще се помотая с нея за малко.“ Аз казах „Добре, само се отнасяй добре с нея, ако ще я развеждаш наоколо. „Не мина дълго време от както казах това и връзката приключи. Нямаше ме 2 дни и когато се върнах обратно и забелязах, че Сали вече я няма, а онова момиче, което се водеше за негова „икономка“ беше с него във новата му къща в Calabasas. Първото нещо, което забелязах е, че Ягуара беше отзад, но той не го беше карал. Той си беше купил друга кола „Land Cruiser“. Попитах го как така има две коли. „Взех си Ягуара от Сали“ каза той, „Какво се случи“ попитах го и всичко, което той каза беше „Майната й на тази к*чка“. Край на историята. По-бързо отколкото беше започнала, връзката между тях свърши. Вероятно това се случи само през последните две седмици. Опитах се да разбера от Vonda, какво се е случилото, но единственото което разбрах е, че Сали си е вкъщи с разбито сърце. Случило се е нещо като „той/тя казали някакви глупости“ и ‘Пак я е напсувал. Някои казват, че края на връзката им била заради това, че Тупак помолил Сали да се ожени за нея, на което тя отговорила, той да отиде при Kidada Jones, която през това време излизала с него. Тя е дъщеря на Quincy Jones и той я е харесвал.

6Adina Howard

Adina Howard, R&B певица с много, много големи задни части, дойде по време на снимките един ден. Лесли ми беше длъжник и ми каза „Знаеш ли кое е това момиче“, аз казах „Не, Кое е?“ Тогава той каза „Това е Adina Howard, само че е с друга прическа“. Косата й наистина беше къса и руса по това време и аз наистина не можах да я разпозная. Тя влезе в караваната и аз я последвах. „Ооо ‘Пак, не знаех, че си имаш компания“. Излъгах го, защото аз разбира се бях видял, че тя влиза вътре. Той ни изпроводи и това беше, аз излезнах. Той никога повече не я спомена и затова не знам, каква точно е била връзката им. Но ако погледнеш към историята на Тупак, няма да се изненадам, ако са се позабавлявали на някакво по-горно ниво.

7Arnelle Simpson

Другия бодигард, който ме заместваше имаше задължения тази Сряда. Това се случваше по времето когато Тупак все още живееше в Peninsula Hotel в Beverly Hills. Много скоро се отбих и Тупак изруга зад мен „Големия Франк“, той извика „Какво става“. Поздравихме се един друг и той каза „Хайде да се поосвежим вътре в стаята“. Казах „Добре, чудесно“, но когато се обърнах да видя с кой беше си казах мамка му, изглежда ми позната. Не мога да се сетя къде съм виждал това лице, помислих си. Кевин влезe заедно с мен и ми каза „Знаеш ли кое е това момиче“. Аз изпсувах и му казах, че не знам. „Arnelle Simpson.“.. Аз казах,“Разкарай се оттук“. „Тъкмо се връщахме от снимките на филма и той налетя на нея“. Кевин каза (Arnelle, която е видео стилистка в музикалния бизнес, беше казала навсякъде същата нощ, че срещата и с Тупак е чисто професионална). Когато се появих, аз отидох в стаята си и тогава осъзнах, че Тупак беше излязъл навън. Аз се зачудих какво става и се обадих на неговия асистент, Kendrick, и го попитах какво става. Той каза, че Тупак е все още с Arnelle. Аз попитах дали той е отишъл да прави нещо или е излязъл, а той отговори „Не мисля така“. Времето си минаваше и той никога не ме повика да изляза навън. Така, че аз просто си отпочивах през остатъка от нощта. Следващата сутрин започна всичко, Тупак ме попита къде да се настаним и тогава аз и жена ми Lori, която всъщност винаги е с мен, когато съм в Peninsula, слязохме в хола. Lori хвърли един поглед и каза „Това е Arnelle Simpson“. Ние отидохме в апартаментния комплекс, където живееха the Outlaws, защото колата на Arnelle, беше паркирана там, и идея си нямам защо. Когато тя си тръгна и ние влязохме в миризливия апартамент, Тупак започна да им се фука. Всички започнаха да си свиват трева и започнаха да пушат. Тупак започна да им разказва за Arnelle. Той беше толкова развълнуван, че подскачаше нагоре надолу. „Arnelle Simpson най-лошата к*чка в Лос Анджелис точно сега. Най-изисканата сестра! „Той беше толкова развълнуван и толкова горд. Всички започнаха да подскачат нагоре надолу. Когато се поогледах за момент аз си спомням за възбудата на Тупак и как започна да разказва на The Outlaws за заснемането на видеото. Беше нещо като „Murder Was the Case,“ 20-сет минутното видео на Snoop и всеки от the Outlaws е щял да има роля, която да играе вътре във видеото. Толкова много ме боли, когато си спомням за този развълнуван човек и си спомням за мечтите, които имаше, а никога не се изпълниха.

8Faith Evans

Докато Тупак е бил в затвора му е хрумнала идеята, че ако излезе навън ще ч*ка Faith Evans, жената на Notorious B.I.G. Той ми каза съвсем открито: „Първото нещо, което направих когато излезнах от затвора беше да ч*кам Faith. За всяка к*чка, за която кажа, че ще е моя, моя ще е.“ Faith отричала да е имала връзка с Тупак. Освен това тя пее и вокала в песента „Wonda Why They Call You Bitch“ и „Happy Home“.

За TupacBG.Com

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Shop soccer apparel for men,fodboldtrøjer tilbud women, and kids at the adidas online store and order today.www.xn--billigenbatrjer-hub.com Browse a selection of jerseys,orologi replica svizzeri pants, shorts and more.stroje piłkarskieSoccer Training Suit Price Comparison,Goedkope Voetbalshirt Price Trends for Soccer Training Suit as Your Reference.Fotbalové Dresy Dětské Buy Soccer Training Suit at Low Prices on Aliexpress.com now .Billiga fotbollskläderBuy Bubble soccer online from Buybubblefootball at competitive price.Maillot de foot acheterFree shipping,1.5 Blue clear bubble soccer suit. Inflatable soccer field,soccer Arena.