Създаването на All Eyez On Me (Book 2)

Steuern: Uhren & Schmuck Rabatt von 19%, gute replica uhren, aber das ist das Konzept der Mehrwertsteuer können die Freunde nicht klar, in der Tabelle im Detail Google detaillierte Erklärung der deutschen Uhren Erstattung zu überprüfen. replica uhren deutschland Kurz gesagt, ist die Steuerquote zum Shop 15,97% zurück, die Zoll Standard ist 14,5%,replica uhren swiss, so dass im Grunde der Preis 15% Konzept zu machen.

Създаването на All Eyez On Me (Book 2)

От на September 1, 2013 / 08:52 / 92 прегледа
page2sw

„Can’t C Me“
Produced by: Dr. Dre
Additional vocals by George Clinton

Eboni Foster:
George Clinton е страхотен. Беше вълшебно. Беше като някаква химия. Знаете, че великите умове мислят еднакво. И когато двама човека са истински майстори в това, което правят… Аз просто седях и наблюдавах. Беше просто – не, не мога да го опиша. не спирах да повтарям „вълшебство“. Беше възхитително да видиш колко добре се разбират. Те просто се обединиха и мислеха заедно. Те сякаш се извисиха и не им отне много време да направят песента. Имам предвид, музикални гении като тях двамата… George е малко по-възрастен, така че се държеше с ‘Pac като към син.

„Shorty Wanna Be A Thug“
Produced by: Johhny J

Johnny J:
Този ден мина много гладко, беше много спокойна сесия. ‘Pac започна да разсъждава какво си мислят тези деца. Той каза: „Малките приятелчета просто искат да са thug.“ Той постави заглавието и темата се започна. На Napoleon му се струваше, че това се отнася за него. Аз го гледах от същата гледна точка. ‘Pac сякаш наистина говореше за Napoleon. Той беше видял убийството на родителите си. Израстването му беше трудно. Минаваше през този период. Така че това беше нещо като терапия. Този запис накара 2Pac да се замисли.

„Holla At Me“
Produced by: Bobby „Bobcat“ Ervin

Dave Aron:
Имам добри спомени от нощта, прекарана с Bobcat. Той имаше парче, което беше малко разпиляно. Преди да го миксирам, той искаше да запише още няколко части. Но се отвея и записа наистина много, и стояхме цяла нощ, за да ги миксираме. Привършихме към три сутринта.

„Wonda Why They Call U Bytch“
Produced by: Johnny J and 2Pac

Johnny J:
Сменихме доста хора за припева. Първоначално бяхме сложили Faith Evans. Но имаше малко политика, знаете, Death Row/Bad Boy нещата се развиваха по това време. Бяхме с ‘Pac, жена ми и Faith – всички се навъртахме из студиото. Когато я видях, бях шокиран. Мислех си: „Чакай малко, това е жената на Biggie, пич.“ Но с нея пийнахме по една бира и аз си казах „Забрави за това.“ Спрях да мисля по този въпрос. Faith се включи в Wonda Why They Call U Bytch и – няма да ви лъжа – звучеше доста добре. Но заради политиката трябваше да я махна. Suge ми каза: „J, знаеш, че трябва да я махнем.“

Rick Clifford:
‘Pac влезе в студиото с усмивка до ушите. А това момиче влезе след него, изглеждаше, сякаш е имала тежка нощ. По-късно си припомних този момент. „Faith…?“ И тогава си казах: „Ето къде било началото на всичките глупости“. Не се бях досетил. Бях леко наивен.

Dave Aron:
Отнася се за Faith Evans. ‘Pac определено беше наясно, че Biggie ще бъде силно засегнат от това. Знаеше, че за това ще се приказва много.

Carlos Warlick:
‘Pac написа тази песен с Faith Evans и всъщност я записахме с припева, изпълнен от Faith. Тя написа припева. Но когато дойде време албумът да излезе, просто не можаха да се разберат – всичко това с Bad Boy. Накрая сложиха Michel’le на нейно място. На практика Michel’le просто копира цялата хармония и всичко, което Faith беше направила. Беше featuring Faith. Направиха го за една нощ в студиото. Двамата се разбраха за темата, ‘Pac написа вокалите си, а Faith направи цялото съзвучие и целия бекграунд. Така че не се отнасяше за Faith.

“When We Ride” 
Featuring Outlawz Immortalz
Produced by: Dj Pooh за Dj Pooh Productions

Napoleon:
Един ден си слушам рап и изглежда всички казват “ride or die” в песните си и говорят нещо за “rider” в тях. Половината от тях изобщо не знаят какво означава това, не знаят дори откъде идва. Тупак го заимства от Черните пантери. По времето на Черните пантери те казваха “ride or die”.Например ако имаш оръжие у себе си и те спрат полицаи, това трябва да направиш – “ride or die”, трябва наистина да го използваш. Така ‘Пак взе този израз и го използва в хип хоп вариант. Много хора разправят наляво и надясно, че са “rider”, но не знаят за какво става въпрос. Това е просто мода.

Big Syke:
Когато той даде имена на всички ние бяхме в Clinton, в затвора. Ние отидохме да го посетим и той даде имена на всички. Когато нарече себе си Makaveli, той даде имена и на E.D.I., Kastro, Napoleon, Fatal Hussein, Yaki Kadafi, Mopreme…

E.D.I.:
Това е единствената песен, в която сме всичките 7 членове-всички деветима всъщност-нещо като Wu-Tang. Това беше нашата версия на това, което Wu-Tang правеха по това време. ’Пак беше излязъл от затвора и се беше зарибил по тези “rider” работи. Това беше думa, която той доста използваше, когато излезе от затвора. Шуг и чернилките от квартала му я използваха много. ’Пак просто си я “присвои”.

Kastro:
Всички имаха по 8 стиха. Общо взето имахме концепция..така представяхме псевдонимите си и така нататък. Това беше горе-долу по времето на Wu-Gambinos.

Dj Pooh:
Работехме в Can-Am Studios върху някакъв материал. Бяхме аз, Soopafly, Daz, всички продуценти-седим си и работим върху разни тракове. 2Pac, Dre, Snoop Dogg-всички рапъри ходеха из студиото, проверявайки траковете и записвайки песни. Беше като машина за работа. Това беше една от най-хубавите гледки, която всяка звукозаписна компания би искала да види. Всички тези силни личности в студиото, работейки заедно. И Тупак също доведе своите хора. Пичовете винаги искат да отворят вратата за тези, които вървят след тях. Той отваряше вратата за Thug Life. Имах един трак и ‘Пак влезе и каза: ”Уоу. Какво по дяволите е това?”Аз просто го нагласях. Той вика: ”Това сме ние! Ще го направим! Отиваме в другата стая. След като свършим там ще сме тук довечера. Аз казах: ”Окей”. По-късно, предполагам рано сутринта, три или чертири часа сутринта, той влезе в студиото и каза: ”Пусни пак онзи трак!”. Аз го пуснах отново и той веднага каза: ”Това ще го направим с групата.” “When We Ride”. Той веднага измисли припева и го записа. Накара всички да влязат един по един и просто да го направят. Беше невероятно, човек. Песента беше готова за няколко часа. За една нощ, сякаш всички чувстваха, че искаха да полудеят на това, да рапират. Толкова много различни стилове-беше невероятна възможност.

“Thug Passion” 
Featuring Jewell, Outlawz and Storm
Produced by: Johnny J and 2Pac

Johnny J:
Тази песен беше спонсорирана от Hennesy. Ще ви кажа защо го казвам. Hennesy беше навсякъде, коняка-нали знаете напитката. Но когато ‘Пак направи това, смешно е-чуйте колко пиян е в началото на песента. Беше смешно, смешна песен, но се получи. Това беше питие, което той щеше да измисли. Щеше да смеси Crystal и Alize. Ние щяхме да направим всякакви смесени напитки. Така и не стигнахме до там, просто направихме песен за това. Не мисля, че Hennesy знаеха какво става или какво се опитваме да направим, не мога да си представя какво голямо количество Hennesy е било продадено, само защото този човек го споменава в песните си.

E.D.I.:
Слушахме песента, но не ни хареса особено, защото бийта беше някакъв весел, Johnny J го направи. ’Пак влезе в студиото и вика: ”Кво по дяволите ви става на всички? Вие чернилки не харесвате това? Вижте сега какво ще направя с него. ”Седяхме в студиото цял ден и той идва заедно с всики тези момичета, забавлявайки се. Той доведе Jewell, Death Row певицата, която пее във всички тези невероятни Death Row песни и те двамата просто отиват в ъгъла и измислят припева. Тя го записа и изведнъж ние си викаме: ”Мамка му, тази песен започва да звучи по-добре.”

“Picture Me Rollin’” 
featuring Danny Boy, Big Syke, CPO
Produced by: Johnny J

Johnny J:
Жена ми измисли името. Той имаше добра тема, говореше за всичко, което е правил в песента. Той обикаляше насам-натам: ”Човек, нямам заглавие, по дяволите!” После каза: ”J, жена ти току що ми даде заглавието.”

Danny Boy:
Когато беше затворен с него не се занимаваха много хора. Човекът познаваше много известни личности, много звезди, имаше много връзки, но никой от тези хора не отиде да го изкара от затвора. Аз просто си спекулирам, но никой от тези хора не направи такава връзка с ‘Пак, каквато направи Шуг. За тези, които не можаха, мисля, че той имаше много респект. Тези, които не искаха, предполагам си имаха причини, но тези, които не се свързаха с него, докато братлето беше в затвора или не се свързаха с него, защото може би мислеха, че е виновен или нещо такова – той им го връщаше с “Picture Me Rollin’ ..”.

“Check Out Time” 
Featuring Kurupt and Big Syke
Produced by: Johnny J and 2Pac

Johnny J:
Основното беше, как всички отидохме във Вегас. Отидохме там и си прекарахме много добре в Club 662, където ‘Пак сякаш дебютира, показа, че е извън затвора и ‘All Eyez On Me’ излиза…Направихме си купон. Беше едно голямо парти на по магистралата, човек. Всички бяхме там с караваните. Аз, ’Пак, цялото музикално Death Row семейство.

Kurupt:
Това е истинска история. Бяхме във Вегас и трябваше да тръгваме, а никой не можеше да открие Daz. Това копеле изчезна. И всички си викаха: ”Човече, къде по дяволите е Daz? Хайде да изчезваме оттук. Време е да се връщаме в ЛА и да завършим албума. ” ‘Пак казваше: ”Къде по дяволите е Daz?”..и аз му викам: ”Незнам къде е отишла тая чернилка”. И така аз тръгвам да търся чернилката, намирам го и му викам: ”Аре бе човек, да си ходим!” ‘Пак викаше на Syke и на Outlawz: ”Аре да се махаме оттук, мамка му, време е да се изнасяме!”
И ние се върнахме в Can-Am. Мисля, че беше два дни, след като се върнахме от Вегас. Имахме бийта, той си вървеше и той вика: ”Разкажи историята когато бяхме във Вегас, човек и как търсехме Daz и всички, и им казвахме: ”Хайде,да се махаме оттук!”, а всички се мотаеха.”

“Ratha Be Ya Nigga” 
Featuring Richie Rich
Produced by: Doug Rasheed

Richie Rich:
Тупак ми се обади и ми каза да доведа някои чернилки от Bay Area, които да включим в албума. Колкото може повече хора от The Bay. Всички бяха в това голямо студио. Тупак идва и ми вика: ”Искам да направим песен за кучките. Когато искаш да бъдеш зад тях, но да не си там…човече, нали знаеш.” Той завърши първия си куплет за шест минути. Дойде при мен, а аз още пишех. Той записа своя куплет, после написа още един. Когато аз започнах да рапирам моя, той ми каза: ”Затова се занимавам с теб. Ти знаеш точно за какво ти говоря!”

“All Eyez On Me”
Featuring Big Syke
Produced by: Johnny J

Johnny J:
Това беше първия трак, който направих, когато се срещнахме в Death Row. Когато излезе от затвора, точно когато го пуснаха, два дни по късно ми звъни и ми казва: ”J, ела в студиото, сега съм с Death Row.” Предположих че е шега, че някой имитира Тупак. Аз викам: ”Не, по дяволите! ’Пак е в затвора. ”А той ми казва: ”J, на свобода съм. Ела в Death Row.” Влизам, 15 минути в сесията и първият бийт, който направих беше ‘All Eyez On Me’. Честно, нямаше да му го покажа. Казах си: ”Този трак? Нее, не е завършен. Непълен е.”
Но жена ми каза: ”Ей,това е як бийт!” И аз просто го пуснах. Заглавието веднага дойде, направо от шибаната му глава.

Big Syke:
’Пак беше на скорост “Ако нямаш рими, когато завърша първия куплет, те няма в песента.” Той щеше да си я завърши. Беше изпитание всеки път, когато вземеше химикал. Беше нещо като: ”Негро, готови, старт! И гледай да направиш нещо страхотно.”

“Run Tha Streetz” 
Featuring Michel’le, Mutah and Storm
Produced by: Johnny J and Tupac

Dave Aron:
Това беше невероятното да работиш по албума. Имаш възможността да работиш с толкова много хора. Кой не е слушал тази песен, ”No More Lies”, докато расте? И после работиш с Michel’le и чуваш малкия глас, и е наистина. Малкият глас е наистина малък и после тя започва да пее и той става толкова голям, а тя е такова малко момиче и толкова сладка.

Но жена ми каза: ”Ей,това е як бийт!” И аз просто го пуснах. Заглавието веднага дойде, направо от шибаната му глава.

За TupacBG.Com

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Shop soccer apparel for men,fodboldtrøjer tilbud women, and kids at the adidas online store and order today.www.xn--billigenbatrjer-hub.com Browse a selection of jerseys,orologi replica svizzeri pants, shorts and more.stroje piłkarskieSoccer Training Suit Price Comparison,Goedkope Voetbalshirt Price Trends for Soccer Training Suit as Your Reference.Fotbalové Dresy Dětské Buy Soccer Training Suit at Low Prices on Aliexpress.com now .Billiga fotbollskläderBuy Bubble soccer online from Buybubblefootball at competitive price.Maillot de foot acheterFree shipping,1.5 Blue clear bubble soccer suit. Inflatable soccer field,soccer Arena.