Другите говорят : Biggie говори за Tupac

Steuern: Uhren & Schmuck Rabatt von 19%, gute replica uhren, aber das ist das Konzept der Mehrwertsteuer können die Freunde nicht klar, in der Tabelle im Detail Google detaillierte Erklärung der deutschen Uhren Erstattung zu überprüfen. replica uhren deutschland Kurz gesagt, ist die Steuerquote zum Shop 15,97% zurück, die Zoll Standard ist 14,5%,replica uhren swiss, so dass im Grunde der Preis 15% Konzept zu machen.

Другите говорят : Biggie говори за Tupac

От на August 31, 2013 / 08:01 / 299 прегледа
unsolved_tupac_biggie

В.: Ако може, хайде да поговорим за смъртта на Тупак.  Къде беше когато разбра, че е застрелян?

Биги: Когато разбрах, мисля че бях с моята малка Кейси в един ресторант в Ню Йорк. Някой ми звънна по пейджъра и ме осведоми. Чувах че е починал всеки ден през цялата седмица…знаеш как са слуховете…така че всеки ден чувах различни неща. Но не обръщах голямо внимание на всичко което чувах. Познавах Тупак. Не беше ситуация, в която той беше просто един човек в индустрията, който беше застрелян. Споделяхме доста неща с него, така че знам колко е силен. Когато го застреляха си помислих, е добре, той ще се възстанови, както след последния път, ще се оправи и ще направи албум за това. Тогава като разбрах, че наистина е мъртъв, си казах, мамка му, това е истина. Неговата смърт ме накара да се замисля, как това може да случи на всеки. Тупак беше в пика на своята кариера, албумите му бяха популярни, правеше филми и просто изригваше. Някои от нещата, които говореше за мен в песните си ме нараниха, но по това време той беше в същото състояние в което бях и аз. Той беше младо негро, което правеше голяма купчина пари, пиеше твърде много, пушеше твърде много, неговия антураж беше твърде голям. Имаш тука 40 негра и всички правите едно и също нещо, труднo е да бъдеш единствения, който ще каже, не искам да правя това.

В.: Сега каза на „Vibe“, че си се уморил да го учиш на това, така ли?

Биги: Всички мои негра, които обичам, дори и да имам нещо да им казвам, винаги сядам до тях и им казвам, не можете да правите така нещата. След това ще последва друго. И когато се стигне до там, има само един изход…не ми харесва…имам впредвид, че негрото беше талантливо. Понякога виждах Тупак в някой хотел в 9 часът, той ще отиде до тоалетната и ще се върне с две написани парчета. Той пишеше с едно радио до него и няколко книги в тоалетната. Той беше просто много талантлив. И наистина ми е неприятно да се пускат подобни слухове. Негрото просто беше заклещен и съчувствам на семейството и приятелите му, знаеш за какво говоря. Това е една огромна загуба за хип хопа.

В.: Знаеш ли, изглежда сякаш наистина те е гража за Тупак, въпреки търканията помежду ви…

Биги: Това беше моя човек, знаеш за кво говоря? Това беше просто едно недоразумение, което експлоадира. И ме накара да седна и да се замисля за това и се помислих, мамка му, трябва да сме двама властни мъже, защото превърнаха една лична вражда, във вражда между двата бряга.

В.: Кои са Те?

Биги: Медийте. Тупак никога не е казвал вие всички негра от Западния бряг трябва да мразите Източния бряг, нито аз съм казвал вие всички негра от Източния бряг трябва да мразите Западния бряг. Те просто разбраха, че щом той е от Запада, а аз съм от Изтока…тогава е Изтока с/у Запада.

В.: Като погледнеш назад, съжаляваш ли, че не седна и не изглади всичко по-между ви с Тупак?

Биги: Знаеш ли, всъщност след като застреляха Тупак в студиото го видях само веднъж. И това беше на наградите Soul Train. И както казах преди малко…антуражът, бързите движения, за това беше той тогава, това беше в умът му. Беше наистина сложна ситуация, когато се вдигаха оръжия..и просто не може да се говори при такива обстоятелства. Искаше ми се да го дръпна, да го пъхна в лимузината и да кажа да шофьора да отпраши…поне щяхме да сме насаме. Щеше да бъде доста по-лесно да говоря с него.

В.: Защо вярваше, че ти и Пъфи сте замесени в стрелбата?

Биги: Тупак знаеше кой го застреля. Заслушайте се в песента в Макавели. Той обяснява всичко което се случи оная вечер. Неграта за които пее в песента, са неграта който той мисли, че са замесени. Той знае. Беше ситуация в която нямаше да направи пари ако рапира за неграта, които наистина стреляха по него, знаеш за кво говоря. Той се нуждаеше от ръба. Точно този ръб той търсеше. Чувствам, че това беше нещо трагично. Иска ми се да бяхме седнали и да поговорим за това. И до сега ще повтарям, иска ми се да беше жив просто, за да види, че мога да изкарам двоен албум и даже да не кажа и една дума за тези глупости, знаеш за какво говоря?

Превод : TupacBG.Com

За TupacBG.Com

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Shop soccer apparel for men,fodboldtrøjer tilbud women, and kids at the adidas online store and order today.www.xn--billigenbatrjer-hub.com Browse a selection of jerseys,orologi replica svizzeri pants, shorts and more.stroje piłkarskieSoccer Training Suit Price Comparison,Goedkope Voetbalshirt Price Trends for Soccer Training Suit as Your Reference.Fotbalové Dresy Dětské Buy Soccer Training Suit at Low Prices on Aliexpress.com now .Billiga fotbollskläderBuy Bubble soccer online from Buybubblefootball at competitive price.Maillot de foot acheterFree shipping,1.5 Blue clear bubble soccer suit. Inflatable soccer field,soccer Arena.