Другите говорят : Интервю на MC Hammer за Tupac

Steuern: Uhren & Schmuck Rabatt von 19%, gute replica uhren, aber das ist das Konzept der Mehrwertsteuer können die Freunde nicht klar, in der Tabelle im Detail Google detaillierte Erklärung der deutschen Uhren Erstattung zu überprüfen. replica uhren deutschland Kurz gesagt, ist die Steuerquote zum Shop 15,97% zurück, die Zoll Standard ist 14,5%,replica uhren swiss, so dass im Grunde der Preis 15% Konzept zu machen.

Другите говорят : Интервю на MC Hammer за Tupac

От на August 31, 2013 / 09:27 / 214 прегледа
Jim Smeal

Davey D: Войната между изтока и запада. Това е нещо, което определено опетнява хип хопа като цяло. Нека да се върнем към нея, защото мога да кажа за теб, че Hammer беше един от хората, които пораждаха конфликти преди дълго време, когато обиди Run DMC в едно видео. Има нещо, като завист, която просто излезе извън контрол. Как да разбираме цялата тази история между изтока и запада? Дали наистина е нещо, което не може да се контролира? Добре ли е да имаме такъв вид конкуренция в рапа? И как се виждаш ти в цялата тази работа?

MC Hammer: Няма да те оставя да се измъкнеш така. Нещото, което стана с Run DMC беше отдавна, в началото на 80-те години. Сега с тях сме най-добри приятели. Ако им се обадя по телефона ще проведем един разумен разговор. И ще чуеш да си говорим, че се обичаме и имаме взаимна подкрепа. Дори и да имаме някакви различия, няма да допуснем да стигне до точката, в която вече нещата опират до насилие.

Преди години се виждах доста често с Jam Master Jay, докато той пътуваше насам натам. Всъщност бях поканил Run DMC да станат част от Death Row преди около година. Друго интересно е, че в нощта когато Тупак беше застрелян, групата беше в клуб 662 във Вегас, с цел да създадем връзка, която да ги присъедини към лейбъла, докато той се разширяваше. Аз говорих с Suge и той направи Eric B президент на Death Row New York и всичко, което се опитвах да направя е да докарам нещата до мирна позиция, в никакъв случай не позиция, в която да се караме. За мен няма значение откъде си.

Щети дам един пример, Davey. В новия ми албум ще чуеш да казвам някои неща за Too Short. Аз нямам проблем с него, но в някои негови албуми, той ме коментира директно и индиректно. Идва време когато трябва да се сложи край на това. И аз правя точно това, но не започвам вражда-аз я потушавам. Искам да приключи да говори за MC Hammеr в албумите си, но не искам да го обиждам. Не е необходимо. Ще постъпя както той в неговите албуми и когато се видим на улицата ще му кажа- „Кво стаа Todd” (истинското име на Too Short)

Тук отново го споменава (предполагам става въпрос за Тупак бел.а.)

Много добре знаеш, че не можеш да имаш проблем с цялото крайбрежие. Особено ако някой си се спречкал с някой друг. С кой имаш проблем? И бих казал това на Тупак… Човече в тази цялата история изток/запад ще трябва да се оправяш с определени хора, не с цялото крайбрежие и това си е между отделни хора и ако други не се замесват конфликта няма да се разрастне.

Davey D: Тупак…какво е да работиш с него и Suge Knight. Какви са зад сцената?

MC Hammer: Тупак…към него изпитвах истинска братска любов, откакто станах част от семейството на Death Row. Когато разбра това той веднага отиде в студиото. Бях му казал за една песен, която исках да запиша. Докато аз пристигна в студиото Тупак беше станал рано, извикал певците, които ще записват бек-вокалите, записал основната тема, написал рап, който искаше аз да изпея и песента беше готова. Той веднага включи партньора си от града. (става въпрос за самия MC Hammer бел.а.)

Аз познавах истинския Тупак, не този, за който журналистите пишат. Това, което се говори за него е с цел да се продадат повече списания и да се слуша радио. Те си мислеха, че само заради едно интервю, което е дал на някой и вече го познават. Но това не беше така. Аз познавах Тупак, този който беше зад обективите. Той беше искрен, талантлив млад мъж. По това време, имайки предвид колко емоционален беше, означаваше, че има и много проблеми. Той беше човек, който трябва да обичаш и уважаваш истински. Тупак беше всичко това.

Беше много трудна ситуация, за мен като приятел, да стоя над болничното му легло и да се питам – „Hammer, какво можеше да направиш като приятел и творец, за да предотвратиш това ” Казах си, че при определени обстоятелства съм можел да помогна. Може би просто трябваше да го възспирам от някои неща от време на време. Бях там в Лас Вегас. Видях го точно преди да се случи. Той дойде до колата ми и се заговорихме. Разказа ми за инцидента, който току що се е случил. Попитах го някои въпроси, защото бях разтревожен. Той каза, че няма проблеми и няма нужда да се притеснявам. След 15 мин той лежеше прострелян. Много трудна ситуация…

Почувствах, че многото отговорност не беше приета, както и от мен. И в някаква степен вина имат и медиите. Беше много добре да говорим за тази война м/у изтока и запада. Много списания се продадоха, радио и телевизионните предавания станаха много интересни. Мисля си, че ако не бяхме подходили по този начин, някои неща можеха да бъдат предотвратени още от самото начало.

За TupacBG.Com

1 коментар

  1. zhengxueping

    14.05.2018 at 9:16

    Беше много трудна ситуация,Dresy за мен като приятел, да стоя над болничното му легло и да се питам – „Hammer, какво можеше да направиш като приятел и творец, за да предотвратиш това ” Казах си, че при определени обстоятелства съм можел да помогна. Може би просто трябваше да го възспирам от някои неща от време на време. Бях там в Лас Вегас. Видях го точно преди да се случи. Той дойде до колата ми и се заговорихме. Разказа ми за инцидента, който току що се е случил. Попитах го някои въпроси, защото бях разтревожен. Той каза, че няма проблеми и няма нужда да се притеснявам. След 15 мин той лежеше прострелян. Много трудна ситуация…

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Shop soccer apparel for men,fodboldtrøjer tilbud women, and kids at the adidas online store and order today.www.xn--billigenbatrjer-hub.com Browse a selection of jerseys,orologi replica svizzeri pants, shorts and more.stroje piłkarskieSoccer Training Suit Price Comparison,Goedkope Voetbalshirt Price Trends for Soccer Training Suit as Your Reference.Fotbalové Dresy Dětské Buy Soccer Training Suit at Low Prices on Aliexpress.com now .Billiga fotbollskläderBuy Bubble soccer online from Buybubblefootball at competitive price.Maillot de foot acheterFree shipping,1.5 Blue clear bubble soccer suit. Inflatable soccer field,soccer Arena.