Другите говорят : Mike Tyson говори за Tupac

Steuern: Uhren & Schmuck Rabatt von 19%, gute replica uhren, aber das ist das Konzept der Mehrwertsteuer können die Freunde nicht klar, in der Tabelle im Detail Google detaillierte Erklärung der deutschen Uhren Erstattung zu überprüfen. replica uhren deutschland Kurz gesagt, ist die Steuerquote zum Shop 15,97% zurück, die Zoll Standard ist 14,5%,replica uhren swiss, so dass im Grunde der Preis 15% Konzept zu machen.

Другите говорят : Mike Tyson говори за Tupac

От на August 31, 2013 / 07:49 / 641 прегледа
tyson tupac

Майк Тайсън : Срещнах Тупак през 1988 или 1989 г. Мястото се казваше „Паладиум“. Беше един клуб в Холивуд. Видях го и го попитах: „Искаш ли да влезем ?“ Той прие, но решихме да влезем през задния вход. Въпреки това хората ни забелязаха и се събраха минимум 50 души. Тълпата се увеличаваше с всяка минута, питах се как е възможно един клуб да побере толкова народ. Тогава Тупак грабна микрофона и започна да пее рап. Качи се на сцената и след малко извика моето име. Отидох при него и избухнаха аплодисменти. Тогава Тупак беше на 18, още се оформяше като творец. Още никой не знаеше до къде ще стигне и какви неща ще създаде. Беше пълен с енергия и невероятно се забавляваше.

tyson-tupac

Мисля, че следващата ни среща беше 4 години по-късно. Той ми написа писмо. Аз живях в затвора. Говорехме доста по телефона и той ме посети няколко пъти. Тогава се опознахме добре. След освобождаването ми се виждахме много често. Мисля, че станахме големи приятели и всеки ценеше мнението на другия. Говорехме си за различни хора, споделяхме впечатления. Живота му не беше никак лек и винаги търсеше съвет. Споделяхме като мъж – с мъж. Съжалявам, че не бях повече време с него. Когато се ядосаше, го успокоявах. Изслушвах го, а той имаше винаги какво да ти каже. Аз го успокоявах, въпреки, че самият аз съм луда глава. Тупак умееше да бъде приятел и контактите ми с него бяха много ценни. Той е винаги честен. По това си приличаме. Нямам намерение да наранявам чувствата на другите, но истината трябва винаги да бъде казвана. Вярно е, че тя наранява. Винаги има добри и лоши новини, но истината стимулира. Винаги съм харесвал Тупак заради това. Истината е, че Тупак беше изключително добър, но като цяло беше енигматичен и хората трудно го разбираха. Според хората той е страхотен, той е чудо в музиката. Той превръща натрупаната омраза в нещо красиво. „Дете с един родител“ , „бомба със закъснител“, все етикети, които лепват на младите чернокожи в нашето общество. Винаги съм се удивлявал на голямото му сърце. Мнозина минават за добри, но обстоятелствата ги принуждават да са такива. Той е наистина добър. Погледнете други известни рапъри, които са имали успех, подобно на Тупак. Сред тях той е като образ на бял гълъб, непорочен образ, който няма равен. Помолете го, да кажем, за 1000 долара, после му поискайте 4000 хиляди долара и вижте дали ще ви ги даде. Някои хора ще ви сметнат за луд. Поискайте от него 4000 долара. Готово – получавате ги. Това е разликата – Бог съди по сърцето на човек, човек съди по това, което е видно. Той е много специален. В общи линии това го отличава от хората, които работят в неговата област. Светът загуби човек с огромен принос за американската музика. Няма съмнение, че той се нарежда сред най-известните рап композитори и изпълнители на всички времена. Другите рапъри могат да го ползват за ориентир, за мерило на своя успех в различните им търсения. Той е източник на вдъхновение и пример за подражание на младите. Идол за хората, които мислят нестандартно, които имат интереси и искат нещо от живота. Младите хора се нуждаят от подкрепа. Често човек има амбиции, но не му стига увереност. Той трябва да повярва в себе си, че е специален и няма по-добър от него. Тогава е способен на всичко. Знам го от опит. Познавам живота по улиците и знам, че щом аз успях да постигна това, всеки може да го направи.

Превод : TupacBG.Com

За TupacBG.Com

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Shop soccer apparel for men,fodboldtrøjer tilbud women, and kids at the adidas online store and order today.www.xn--billigenbatrjer-hub.com Browse a selection of jerseys,orologi replica svizzeri pants, shorts and more.stroje piłkarskieSoccer Training Suit Price Comparison,Goedkope Voetbalshirt Price Trends for Soccer Training Suit as Your Reference.Fotbalové Dresy Dětské Buy Soccer Training Suit at Low Prices on Aliexpress.com now .Billiga fotbollskläderBuy Bubble soccer online from Buybubblefootball at competitive price.Maillot de foot acheterFree shipping,1.5 Blue clear bubble soccer suit. Inflatable soccer field,soccer Arena.