Интервю на Tupac от ”In His Own Words” – Какво се случи?– Аудио/Превод

Steuern: Uhren & Schmuck Rabatt von 19%, gute replica uhren, aber das ist das Konzept der Mehrwertsteuer können die Freunde nicht klar, in der Tabelle im Detail Google detaillierte Erklärung der deutschen Uhren Erstattung zu überprüfen. replica uhren deutschland Kurz gesagt, ist die Steuerquote zum Shop 15,97% zurück, die Zoll Standard ist 14,5%,replica uhren swiss, so dass im Grunde der Preis 15% Konzept zu machen.

Интервю на Tupac от ”In His Own Words” – Какво се случи?– Аудио/Превод

От на August 31, 2013 / 07:40 / 106 прегледа
tupac in_his_own words

Tupac : Хората си мислят, че излязох от затвора, просто защото бях прострелян на източното крайбрежие и сега съм настроен против него. Половината от рапърите от източното крайбрежие бяха там, когато ме простреляха и никой не знае нищо. Това е все едно да си в квартала и полицията да разпитва всеки и всеки да казва, че нищо не знае. ЗНАЕШ, ЧЕ ЛЪЖАТ! И всичко, което се опитвах да направя е да получа разумно обяснение. Представи си, че Биги беше на западното крайбрежие в студиото, с мен и моите хора, и беше прострелян. Знаеш, че нямаше да кажа кой го е направил и нямаше да нападам негрите, които са го направили, но той щеше да иска да знае истината. И аз ще кажа нещо от сорта на „виж човече, тези го направиха и сега искат да говорят с теб” и т.н. Ето така бих постъпил аз.

Точно както през 60-те, аз отидох и говорих лично с него, защото така повеляват правилата. Когато ме застреляха аз бях объркан – „уау какво стана? Елате ми на посещение в затвора…” Навсякъде по ефира Биги говори „ да ‘Пак беше прострелян”, но НЕ НА СЕРИОЗНО! Но по радиото или телевизията, те сякаш казваха – „да ‘Пак, продължавай да страдаш”. Почувствах се сякаш се превръщам в Slick Rick. Неграта се държаха все едно аз ще съм в затвора и те ще се опитат да ме убият, за да вземат позицията ми. Ако се замислиш, точно това направи Биги.

Чуйте албума му, аз бях с него докато го записваше, аз го тренирах. Той ми беше като подчинен. Ходех в Ню Йорк, правех шоута и разрешавах и той да пее, преди аз да изпълня Keep Ya Head Up и Get Around, защото никой не го познаваше в Ню Йорк. И винаги съм му казвал – „ако искаш да направиш големи пари, трябва да рапираш за кучките. Не пей за негрите, пей за кучките. Те ще ти купят албума, а негрите искат каквото искат кучките.” И изведнъж той измени стила си. Заслушай се в неговите песни – той се измени и се получиха Big Poppa и т.н. И всичко това заради мен. Той имаше албума ми Me Against The World и знаеше, че той ще е след неговия Ready To Die. Аз трябваше да променя всичко, защото моят звучеше като неговия. Целият ми албум беше базиран на, нали се сещаш, това да се справиш със смъртта. И после излезе Ready To Die и трябваше да започна наново. Ето защо неговия албум е по-малко с източно звучене-защото той открадна моите песни…

Това е вярно. Албумът се слуша, защото звучи като западното крайбрежие.

Аз му казах това. Той трябваше да бъде от Thug Life. Докато той навлизаше в бизнеса, аз му разрешавах да излиза на сцената с мен. Той крещеше навсякъде Thug Life. Звучеше като-„Аз мразя Бруклин, мразя Ню Йорк, аз не съм с тези негри. Пъфи лъже и други глупости”…. И изведнъж той изчезна и вече не крещеше Thug Life. Ето защо започнах да се ядосвам. И където го видех, той ме прегръщаше и започваше да ми благодари – „оо ‘Пак благодаря ти, много ти благодаря, ти си най-добрия…” И седмица преди да ме застрелят, той ми каза кой ще ме застреля. Каза ми-„ ей ‘Пак не се навъртай около този, защото не ти мислят доброто”. Бяхме с това негро и той ме застреля. Думите на Биги звучаха като – „’Пак аз познавам този човек, той беше мой съу-….” Аз попитах-„Какво имаш предвид?” и той каза „Ще говорим по-късно.” И така и не говорихме. Следващият път когато го видях беше в студиото, където ме простреляха. Ето защо знаех, че той знае какво става. Аз го питах – „Биги какво става”, но той продължаваше да ми праща някакви съобщения, все едно съм някоя кучка – „Ъъ да, ще дойда да те видя”. Но аз продължавах – „Кажи какво стана” Докато бях в затвора ми казваха – „Не знаеш ли? Хората на Биги те простреляха.” Защото хората на Биги се хвалеха на всякъде – „Йеа, току що видяхме сметката на ‘Пак” Братовчед ми също беше в затвора, защото аз имам роднини в Ню Йорк. Той седеше при мен, докато негрите в колата си говорят – „Един от мойте хора простреля т’ва негро Тупак.” Ето как узнах кой ме застреля и какво става, и всичко….

Те са ядосани, защото аз знам какво стана. Забелязваш, че Биги и неговите хора не се показват много много. Това е защото аз знам какво правя, аз го унищожавам. Чуках жена му, набутвам го все по-дълбоко и по-дълбоко в играта, просто го унищожавам. Той живее по правилата на играта, живее в неговия гангстерски образ. Но аз го връщам в реалността, за да му покажа как става. Той не уважи правилата на играта и сега това е всичко, но не и мафия.

Променяйки я…

Точно така. Ако търсиш мафията погледни мен-чуках жена ти, простреляха ме 5 пъти, бях в твойта банда. Аз ходех в Ню Йорк, но те не правят изпълнения тук. Йо, забравих-бях в „Съботна вечер на живо”, в Ню Йорк, където всеки знаеше, че ще бъда на сцената, нямаше никакви проблеми, ходех в клубовете, всичко беше ок. И бях с мойте хора от Запада. Защото аз съм истински-не мразя Ню Йорк, но ако не разбирате това, тогава майната ви. Защото аз чувам всичко. Докато бях в затвора слушах какво говореха по радиото. Имаха си техните кратки предавания и се кълна в Бог, че те обиждаха Западното Крайбрежие. Имаха и реклами, където се казваше само – „йо, мой човек, какво става”. Аз бях в Ню Йорк, в затвора, с радиото и докато слушах това си казваха – „о, мамка му”. Знаеш ли как ще се почувстваш ако чуеш, че твой приятел се прибира вкъщи и почва да те осмива? Беше ми много трудно. И моите хора ще говорят – „ ей Пъфи направи шоу току що” „И как беше?” „Страхотно, уважихме го, дадохме му това, дадохме му онова, докато той говореше глупости за единство и обединение”…. Но когато си отидат вкъщи (ще говорят много простотии), Q-Tip направи всички тези касети, които ни обиждат и нападат словестно. (Q-Tip???) Даааа, Q-Tip! Но когато всичко отмине отново ще искат да говорят за хип хоп културата и да се правят, че са навътре в нещата. Но това не е честно. Как можеш да бъдеш смел? При положение, че те действат нечестно.
Същото е и с The Fuggees. Те просто те обиждат по ефира на МТВ.

Fuggees са те обиждали?

Те не точно обиждат западното крайбрежие, но моите хора…беше нещо като Ту… California Love. Те казват, че Източното Крайбрежие е най-доброто. Виждал съм ги. Всички те говорят, колко много ме обичат и уважават. Но как да ти кажа, АЗ МРАЗЯ ТОВА! И съм наистина сериозен. Сега Chino XL говори по мой адрес. Той има какво да каже с неговите метафори, винаги има от тях. Той казва-„“you’ll get fucked like Tupac did in jail“.(ще те изчукат, както Тупак в затвора). Сега казвам пред всички вас, че ще му спукам ЗАДНИКА. Може би сега всички ще говорят колко лошо постъпвам, и как не съм се променил. Какво по дяволите трябва да направя когато някой обижда моите хора по този начин. Разбираш ли какво имам предвид? Не мога просто да се откажа от всичко. Като Белязания. Искам легален бизнес. Със Снууп, Шуг и Allanis Morresset ще отварям ресторанти. В момента записвам саундтрак-първият ми, за филма, в който участвам – Gridlock’d. Има много алтернативи, но те бледнеят през 96-97. Защото промяната, която нося аз ще е голяма. И не говоря само за хип хоп.
Помня как Биги спеше на моя диван и молеше за кучки….

Ха ха ха…оооо не…

Усещаш ли за какво говоря? (Да) Big Poppa не значи нищо за мен и той знае това. Ето защо не иска да се изправи срещу мен в битка. Разбираш ли какво имам предвид? Аз мога да правя песни и да говоря само за него в тях, докато той не може и го знае. Всички глупости, които той разправя за моя стил на живот в неговия албум. Защото когато той записваше албума си беше разорен. А аз имах пари. Простотиите, които пееше се отнасяха за моя живот, за Thug Life. Всички идиоти от Junior Mafia бяха млади копелета, на които давах пари, за да се качат на влака да се приберат вкъщи. … Lil Ceaz и всички останали….

Lil Kim и всички останали?

Да. И сега той пее срещу мен и МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАК, ПО ДЯВОЛИТЕ, СЕ ЧУВСТВАМ! Когато ме арестуваха в Ню Йорк беше заради Биги. Оръжията, които намериха в моята стая бяха на Биги, защото когато са чули, че полицията идва, страхливците са ги зарязали и са офейкали. И всико остана у мен. И ето че имам 4 пистолета в стаята си. С изтрити серийни номера. И аз не се покрих, а поех отговорността. И ето, че МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАК, ПО ДЯВОЛИТЕ, СЕ ЧУВСТВАМ! Докато аз съм в затвора, а той е навън и си живее гангстерския живот. Не ми дава пари, не ми отдава респект, не ме уважава, движейки с моя човек Row Dog, който беше с мен, когато ме простреляха. Стига човече, аз не съм параноик, не съм побъркан. Всички знаем чие време настъпи. Сега всички наркодилъри от Изтока започваха да изнудват неграта. Обаче аз дойдох и прецаках всичко. Защото ги направих на нищо в Daily News, говорейки за това как се опитаха да ме ограбят, защото това искаха да направят. Знам, защото ми казаха. Изпращаха ми съобщения и те звучаха като -„ йо ‘Пак, защо се съпротивляваш, ние просто искахме да ти вземем боклуците”. Но това няма да го позволя на никой. Имах два глока срещу мен и докато извадя моя, ме простреляха. И причината, поради която разбрах, че мойте хора са ме предали беше, че когато пичовете дойдоха за мен, приятелите ми започнаха да тичат зад тях, защото знаеха, че нищо не мога да направя. Те просто трябваше да спрат тия негри и аз може би щях да успея да ги хвана. Но онези имаха пищови и заповядаха на всички да легнат на земята. Знаех, че всичко е нагласено. Как така никой не дойде по стълбището, след като ме простреляха.

И след като те простреляха ти се качи на горния етаж и там те гледаха като призрак?

Ами, отидох на горния етаж и го видях в очите им. Не можеш да опишеш този поглед, докато самият теб не те прострелят. Аз излязох от асансьора, но не знаех, че съм улучен. Казаха, че съм се държал като на филм. Искаха да кажат, че съм се държал мъжки. Простреляха ме 5 пъти, качих се на горния етаж, но не знаех, че съм улучен 5 пъти, мислех че е само веднъж.

Леле, човече, звучи, че си имал доста неприятности този ден…

Предавам ти всичко дословно, за да може да се върнеш и да им го кажеш направо. Не с всички подробности, естествено. Когато говориш с тях звучат като все едно говорят по радиото. И знаеш ли за какво бях ядосан-че нямаме радио станция. Ние със Снууп имахме одобрението на 92.3 да започнем радио West Side. Не искам да започвам ако всичко не е наред. Отново доказвам, че правя каквото наистина искам. Искам радиото ни да е нещо истинско за нас и ще бъдем истински към всички вас. Ако искате този тип любов по-добре ни давайте по някоя реклама всяка седмица, както правят на Изток…

Превод : TupacBG.Com

За TupacBG.Com

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Shop soccer apparel for men,fodboldtrøjer tilbud women, and kids at the adidas online store and order today.www.xn--billigenbatrjer-hub.com Browse a selection of jerseys,orologi replica svizzeri pants, shorts and more.stroje piłkarskieSoccer Training Suit Price Comparison,Goedkope Voetbalshirt Price Trends for Soccer Training Suit as Your Reference.Fotbalové Dresy Dětské Buy Soccer Training Suit at Low Prices on Aliexpress.com now .Billiga fotbollskläderBuy Bubble soccer online from Buybubblefootball at competitive price.Maillot de foot acheterFree shipping,1.5 Blue clear bubble soccer suit. Inflatable soccer field,soccer Arena.