Интервю на Tupac за Street Heat, ноември 1995, Превод

Steuern: Uhren & Schmuck Rabatt von 19%, gute replica uhren, aber das ist das Konzept der Mehrwertsteuer können die Freunde nicht klar, in der Tabelle im Detail Google detaillierte Erklärung der deutschen Uhren Erstattung zu überprüfen. replica uhren deutschland Kurz gesagt, ist die Steuerquote zum Shop 15,97% zurück, die Zoll Standard ist 14,5%,replica uhren swiss, so dass im Grunde der Preis 15% Konzept zu machen.

Интервю на Tupac за Street Heat, ноември 1995, Превод

От на August 31, 2013 / 07:54 / 207 прегледа
street heat tupac

Представители на „Street Heat” се срещнаха с Тупак Шакур в Лас Вегас през ноември 1995. Тупак и Tha Dogg Pound имаха участие в клуб 662 . Всички бяха там…включително Железния Майк Тайсън, Rappin’ 4-Tay, Tha Alkaholiks, Pepa. В деня на шоуто успяхме да разговаряме с Тупак за малко.

Бяхме в задната част на клуба в кабинета на собственика – Suge Knight. Както може би знаете, Suge е собственик на лейбъла Death Row Records. В момента Death Row е основна част от кариерата на ‘Pac и той прекара целия ноември в студиото, за да довърши своя първи двоен албум.

Е, ‘Pac, много хора искат да знаят причината за напускането ти на Interscope-дали беше заради това, че Death Row те освободиха под гаранция?

„Нямаше нищо общо с парите”, отговори той. „Нямаше нищо общо с гаранцията, понеже аз се свързах с Suge преди ситуацията с гаранцията, когато още бях в безизходица и очаквах да лежа още 3 години. Тогава му се обадих и му казах -„йо Suge искам да съм част от Death Row. Искам да управляваш бизнеса ми докато съм зад решетките, защото никой не го прави, както аз го искам. Аз знаех, че той е човек, който ще оправи нещата, човек на който може да се разчита, който държи на думата си, сещаш ли се? Не можех да вярвам на никой друг, за това избрах точно него.

Това не се ли случи по времето когато имаше слухове, че Interscope напуска Warners?

„Да, това беше друга причина. Защото имах чувството, че на тях не им пука за нас. Но всъщност Interscope не са виновни, не ни дължат нищо, но има и момент, в който след като си дал сърцето си за музиката, работил си до краен предел, дал си всичко от себе си, изведнъж, това което си правил вече не е достатъчно добро и те изритват. Затова когато отидох в Death Row имах чувството, че две супер сили се обединяват. Ще бъде нещо като USA и Англия да се обединят, разбираш ли? А и ако рап музиката трябваше да води битка, за да бъде нецензурирана, значи това беше моят екип, с който да водя тази битка.

Затворът промени ли погледа ти върху света?

Да, определено…11 месеца, под строга охрана и определен режим, за престъпление, което не си извършил, те правят малко по-различен. Но аз се опитвах да не се променям. Исках да имам стимул, амбиция в живота. И сега съм много амбициозен. Тази година ще се появи един нов образ на Тупак – безпощаден. Няма никакви ограничения. Няма да се спра пред нищо-казвам направо, това което искам да кажа. Планирам да променя всичко, с което се свързва името ми, а то се свързва с доста неща. Стъпка №1 е подписа ми с Death Row, стъпка №2-написах филм. Направих двоен албум-нещо, което не е правено досега. Разведох се-ход №4. И това става като се придържам към музиката и изкуството, като се пазя от неприятности.

Ти често казваш, че медиите те показват в грешна светлина. Какъв е истинския Тупак Шакур?

Той е човешко същество, като всички останали. С възходи и падежи. Добри и лоши моменти. Грешки. Всичко, което се сетиш. Медиите обаче показват само едната ми страна, като дори я изопачават и това, което съм казал е истина. Ако те показваха и добрите и лошите ми страни, нямаше да имам оплаквания, дори напротив-щях да направя така, че да изглеждат по-добре. Но показвайки само лошите ми действия хората ще започнат да си мислят-„хей чакай малко, този пич не може да прави само лоши неща”. Имам предвид, че те само за това говорят. А и нещото, което ме дразни е, че това не става само зад граница, а и тук-в града. Младите хора също четат тези неща. Такива неща се пишат за много хора, но не за всички. Аз не мога да предотвратя всичко, което е нечестно, защото животът е нечестен. Никой не е казал, че ще е лесно или честно. Няма да се оплаквам. Просто ще продължа напред. Когато спра-спра. Когато не мога да продължа-спирам. Но дотогава ще давам пълна газ.

Тупак вече се снима в няколко филма, включително „Above the Rim“ и „Poetic Justice.“ За това го попитахме какви са бъдещите му филмови планове.

Той отвърна – „Тъкмо завърших един филм наречен „Live To Tell”. Говорим си са направата на цял филм, заедно със Snoop, който също работи върху това и други хора, които са се заели доста преди мен.

Тупак говори за предстоящия му двоен албум – първият хип хоп двоен албум.

Последният албум беше само едната страна на Тупак. Сега ще има и другата, разбирате ли? Направих „Me Against The World“, така че хората да си мислят, че ние рапърите също мислим и ни е грижа за другите. Точно това направих. Сега трябва просто да „потъна” в музиката. Този албум е малко по-разграничен. Не се опитвам да предам някакво послание. Просто искам да пропъдя всичките разочарования, които се натрупват у някой, бил 11 месеца в затвора. Изливайки душата си, говорейки за неща, които съм видял с очите си. Харесват се по-раздвижени песни. Последния ми албум беше доста тъжен и бавен. Този не е така. Има само 2 бавни песни.

Street Heat благодари на George Pryce и Greg Howard от Death Row Records за оказаното съдействие при връзката ни с Тупак.

Превод : TupacBG.Com

За TupacBG.Com

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Shop soccer apparel for men,fodboldtrøjer tilbud women, and kids at the adidas online store and order today.www.xn--billigenbatrjer-hub.com Browse a selection of jerseys,orologi replica svizzeri pants, shorts and more.stroje piłkarskieSoccer Training Suit Price Comparison,Goedkope Voetbalshirt Price Trends for Soccer Training Suit as Your Reference.Fotbalové Dresy Dětské Buy Soccer Training Suit at Low Prices on Aliexpress.com now .Billiga fotbollskläderBuy Bubble soccer online from Buybubblefootball at competitive price.Maillot de foot acheterFree shipping,1.5 Blue clear bubble soccer suit. Inflatable soccer field,soccer Arena.