Интервю на Tupac – ”In His Own Words” – Аудио/Превод

Steuern: Uhren & Schmuck Rabatt von 19%, gute replica uhren, aber das ist das Konzept der Mehrwertsteuer können die Freunde nicht klar, in der Tabelle im Detail Google detaillierte Erklärung der deutschen Uhren Erstattung zu überprüfen. replica uhren deutschland Kurz gesagt, ist die Steuerquote zum Shop 15,97% zurück, die Zoll Standard ist 14,5%,replica uhren swiss, so dass im Grunde der Preis 15% Konzept zu machen.

Интервю на Tupac – ”In His Own Words” – Аудио/Превод

От на August 31, 2013 / 07:27 / 167 прегледа
tupac in_his_own words

Тупак дава това интервю за “KMEL-FM“-радио в Сан Франциско 

Първо искам да те поздравя за целия ти успех, защото може да се каже , че аз те наблюдавах как се развиваш. Повечето хора от Bay Area не можаха да са там зад теб…но ние преживяхме всеки момент през , които премина там…ние те гледахме по телевизията.И бяхме точно там. Братята имат много любов за теб тук в Bay Area ,и питат кога ще дойдеш обратно?

Ще дойда със сигурност…аз обичам Bay Area. Където и да съм…И през какъвто и етап да преминавам, винаги имам чувството , че съм подкрепян – и в лошите , и в добрите моменти от Залива Bay Area , чувствах сякаш какъвто и да съм, че Bay Area има нещо общо с оформянето ми – дали ще съм добър или лош, Bay Area ме прави такъв. Между източния бряг, Bay Area , и LA , и Балтимор, тези места ме създадоха…аз им дължа всичко. Аз не просто имам любов за един квартал, аз имам любов за тези обшества. Имам любов за тези области , защото всичко по тези земи ме направи такъв какъвто съм.
От най-малките цепнатини по главата, до най-големите сбивания, до учителите , управата на училището, до полицията, която ме дърпаше за ръцете, до мацките на улицата. До всички които ми помогнаха да се издигна И аз го оценявам…защото без семейство, те ми помогнаха да си върна семеиството. Благодарение на феновете ми, които ме правят това което съм, аз имам пак семейство.
Когато започнах да рапирам, говорех само за счупени домове и боклуци, сега всички са добре отново, единствено и само заради феновете ми които са плътно зад мен…И правейки всичко , нещо повече от артистичност…вместо това е както те казват”Хей това е момчето от квартала И ние го подкрепяме”. Оценявам всичко това, отивам в затвора първо, после ме правят номер 1…Хората ме направиха номер 1. Оценявам това , че ми помагат когато съм на земята И всички ме ритат …Това е любов И аз никога няма да я предам…така , че за Bay Area , и за Philly(Филаделфия) , и за всички тези райони И всички тези гета и градове…Обичам ви всичките…не позволявайте това за източното-западно крайбрежие да ви да ви обсеби…Обичам ви всичките с цялото си сърце с всичко. Правя това за всички вас. Сами знайте, че ако вие бяхте мен , и вие щяхте да правите същото на мое място…


Изглежда , че всеки път , когато излазиш нагоре с албум, човече, се появява нещо , което ще те върне назад. Като инцидента, който се случи в Berkley назад във времето, с полицията…нали знаеш, и процесите през които мина са жената там на Изток, и после ситуацията в която си сега…чудя се, системата те е приклещила и взела на мушка, всеки път в които изплуваш на повурхността, тя пак те връща надолу. Когато си приклещен така, какво ти минава през главата когато знаеш че милиони фенове мислят за теб и какво се случва около теб?

Боли ме в известен смисъл , защото те ме гледат сякаш се питат:”По дяволите, ти имаш всичко , защо правиш това?”И в сърцето си аз ще казвам:”По дяволите, знаеш че не искам да отида в затвора, просто се опитван да живея”. От друга стран не мога да го приема лично, тъй като аз съм отражение на обществото…Всички млади чернокожи момчета минават през това…случва се И с много млади чернокожи жени и бели мъже…Много малцинства преживяват това, когато се опитват да вървят напред , а биват връщани 5 стъпки назад, правят 8 напред и ги връщат 18 назад.
За мен това не е лично, защото те всички го преживяват. Единственото нещо , което е различно при мен е, че хората гледат от началото до края сякаш е сапунен сериал You get to watch mines, and with everyone else they get to hide, and go to their homes and get over it.. Колкото до мен, виждали сте ме да се справям с най-големите си болки. Виждали сте ме да преживявм неща, да минавам през нещо, да се справям с живота, виждали сте го, всички го видяха, така , че това е нещото което го прави различно…

Какво мина през главата ти, когато те простреляха в New York и изобщо за целия сблъсък?

Неможех да се боря, забави ме. Това което мина през главата ми беше:”По дяволите, простреляха ме”. До тогава мислех , че немога да бъда докоснат. Така , че сега съм по-предпазлив. Някои хора могат да кажат , че съм непочтителен…но просто съм по-предпазлив , заради това , че бях прострелян. Не се опитвам да бъда в това положение. Знам , че всички можем да правим избори, но моя избор беше направен дори да искам да го променя.

Това което научих в затвора е , че немога да се променя. Немога да имам друг начина на живот…това е то. Това е живота , който те ми дадоха , и живота който аз си изградих. Знаеш какво казват:”Послал си си леглото и сега ще лежиш в него”.Опитах се да се преместя…неможах да се преместя в никое друго легло. Това е. Не за съда, не за parole board, не за никой. Тове е което те ми дадоха. Това което се опитвам да направя е да оцелявам, да извлека доброто от всичко лошо, отвратително в начина ми на живот което те ми дадоха. Просто се опитвам да направя нещо добро от всичко това. Същото е като да посадиш някакво растение в бетон…ако то порасне и се появат бодличките на розата, вие няма да кажете:”Подяволите, вижте всички тези бидлички , които са излезли по розата , която е пораснала от бетона”. Вие ще кажете:”По дяволите, роза е пораснала от бетона?”. Ами, това е същото нещо и с мен. Вместо да се казва той направи това, той направи онова, просто възкликнете::”По дяволите, той е извирял от това?. Това е което те трябва да видят, нали ме разбирате?!

Брат, ти настина трябва да си благословен щом си минал през всички тези премеждия и процеси. И все още преживяваш какво ли не. Дори сега те все още са след теб. След теб са все още тези препядствия и демон , които те бутат надолу и правят всичко по-трудно. Изглежда , че във всеки един момент има някой , който чука на вратата ти за да вземе нещо от теб…

Препядствията стават все по-силни и силни и това е , което ме измъчва. Сякаш всеки път , когато си мисля , че това е края , и , че съм спечелил, победил или загубил…срещам се със следващото , което е по-лошо -като в зоната на здрача. Това е като някакво зло, нестихващ боклук , който не иска да ме пусне. Сграбчило ме е с ръце и иска да ме види как се провалям. В съзнанието ми понякога, когато съм пиян или просто си лежа, си мисля:”По дяволите, това истина ли е?Наистина ли ще се проваля?Предполага ли се , че ще се проваля?Трябва ли да спра и да се предам?”.Но после си мисля:”Не, поспри се, то е точно , което очакват да направиш…”Чакат ме да се откажа. Сега това е една смешна малка игричка , заради която плача понякога…на която се смея понякога…над която се усмихвам , и има лошите , и добрите моменти…Но това е игра…Играта на живота…Печеля ли или губя?.Знам , че един ден ще спрат играта, но аз ще съм се забавлявал така ,и ще съм обиколил границата толкова пъти , колкото съм могъл преди да ми дойде реда…

Отначало как се събра с Шуг Найт и Дет Роу?

Винаги виждах Шуг.Когато направиха саундтрака за “Murder Was The Case” и аз преминавах през всички тези проблеми със закона…Той ми каза нещо като “Йо,дай ми песен човече”.Аз му дадох песен и направих повече пари,отколкото някога съм правил от песен.Беше почти колкото цял бюджет за албум.Получих двеста хиляди долара за една песен,а те дори не я използваха.Така или иначе ми платиха за всичко,което направих за саундтрака.Помня когато той направи това…той го направи не за да се шегува с мен,а защото знаеше,че имам луди проблеми със закона и че съм мъж.Той ми предложи да отида в Дет Роу,а аз му казах,че не съм готов.Вместо да го приеме навътре,той направи всичко това за мен и аз го оценявам.

И така,когато бях в затвора,просто си седях там…щях да спра да рапирам,но тогава Пъфи и Биги се появиха в списание Vibe и излъгаха и извъртяха фактите.Всичко,което исках да направя,беше да сложа край на всичко и да се откажа от простотиите.Исках да изляза от играта.Аз се опитвах да изляза от играта,а те искаха да омърсят паметта ми.Искаха да омърсят всичко,за което съм работил.Така,вместо да се откажа,те ме накараха да искам да се завърна и да бъда по-безмилостен от всякога,да унищожа бивште ми приятели и другари.

Тези хора бяха най-близките ми приятели.Работих здраво през целия си живот,що се отнася до музиката,за да обединя East Coast и West Coast и да накарам всички да се почувстват удобно.Мечтаех за деня,в който ще мога да отида до Ню Йорк и да се чувствам спокойно,в който те ще могат да дойдат тук,и да са спокойни.Така че,когато хората ме питат за цялата тази East/West работа,изобщо не е глупаво…Но не можеш да “диснеш” обичта…Не можеш да не зачиташ договора за мир…Това е точно както индианците направили сделки с белите,а те просто идвали,изнасилвали жените им, избивали ги и си тръгвали…Естествено,че индианците няма повече да обичат белите…Те ще искат да вдигнат малко прах доакто хората не се замислят и не посикат да обсъдят отново условията на мирния договор.Точно в тази точка се намира тази East/West работа в момента.Този бийф,тези думи,тези диалози трябва да ги има,докато всички не се съгласят да преговаряме отново.Обичам Източното крайбрежие…Аз съм от източното крайбрежие,но те трябва да разберат,че неможеш просто да разправяш простотии за нас и да очакваш,че няма да го приемем лично.Не може да ни наричаш фалшиви и не-креативни,не може да казваш,че не сме добри на фрийстайл…а ние просто да се отпуснем и да кажем “Не,няма проблем, ние ги обичаме,защото те са сътворили хип-хопа”.По дяволите,не,естествено,че ще го приемем лично,точно както би направило дете,чийто голям брат,който не е направил нищо за него,му иска нещо.Това е все едно малкият брат прави много пари и изведнъж идва големият брат и му казва “Всичко това го дължиш на мен”.Това е грешно…не се ядосвай,че малкия се издига.

Пак,ти показа много обич за някои рапъри от Bay area,като Е-40,Rappin 4Tay,Dru Down и цялата им група…Кажи какво те накара да работиш с тях.

Защото не мога винаги да бъда в Bay area.Знам как е там.Това е такъв тип място,че ако не си там ще говорят за теб.Исках да знаят,че ги обичам,че съм съпричастен и че ще ги представям.Знам,че хората ме приветстват,затова взимам Bay area със себе си…Знам,че Е-40 е това,което аз бях,когато бях с Digital Underground.Той е Bay area в момента…той и 4Тay.За това ги включвам в албума си,за да представя Bay area.Това показва,че още сме в добри отношения.Като ги представяме,ние взимаме Bay area където и да отидем…Rappin 4Tay винаги е бил открит спрямо мен и аз харесвам стила му.Когато бях в затвора винаги чувах разни негови неща,така че когато излязох ние се събрахме и направихме песента.Сега той е в затвора и аз трябва да направя това,което той направи за мен.Когато бях в затвора той протестираше и ме подкрепяше,затова сега аз подкрепям 4Tay.Всички се молят за него и изпращат писма.Надявам се братото да излезе колкото се може по-скоро…[Rappin 4Tay е освободен през Юли ‘96].Знаеш,че е борба за всеки черен млад мъж…знаеш,че само Господ може да ни съди.

Сега всъщност наистина ли бийфа East/West е между двата бряга или е Bad Boy/Death Row?

Не е между двата бряга.Какво е това…това всъщност е,че хората на Изток са наистина горди,културата значи нещо за тях,те са наистина силни,каквито сме и ние на Запад.Това което стана,е,че Биги се появи в такова време,в каквото се е появил Хитлер при германците.Биги се появи във време,когато те бяха отворени към някой,който казва:”Ние сме господарите,а онези[west coast] са никои.Те са фалшиви и затова ние не успяваме.Всичко е заради тях.Затова ние не правим нищо.

Така че хората от East coast не ни мразят наистина,те не знаят нищо за нас…просто слушат предполагаемият си лидер.Те слушат този човек,които се предполага,че трябва да ги представя.Те не знаят,че с това,което правеха,всъщност слагаха край на нашата култура.Ние[west coast] я опазихме за всички вас.Така се чувствах аз.Бях облян в сълзи…Когато LL (cool J) танцуваше с разни жени в сребристи костюми,за което аз не се ядосах…защото може аз да го направя един ден…Но когато хората от East coast се опитваха да бъдат креативни и да тестват други граници ние я поддържахме[културата] с нашите хардкор работи.Може би не беше това,което вие[East coast] искахте да бъде,но това запази рапа жив с години.Това продължи да вкарва пари в него.Това им позволи[на света] да ни забележат.Така че как можете вие[East coast] да ни погледнете и да ни кажете,че не сме достатъчно добри.Ние сме от разбит дом.Вие не сте ни научили на това…ние нямаме метро и графити.

Въпреки бандите и всичко това,ние все пак издигнахме тази култура.Имам чувството,че така и не получихме това,което заслужаваме.Приех го лично,защото съм от Изток и познавам онази култура,но познавам и тази[West coast],защото бях тук,когато тя бе основана…Затова сега аз правя това,което Изтока щеше да направи,ако Запада им беше причинил това…Защитавам страната си[west]…Вие грешите…Това не е правилно…

Да ни признаят.Единственият начин хората от East coast да признаят West coast е,ако се докажем,чрез направени пари,чрез продажби,чрез представяне.Точно както KRS-One…когато PM Dawn се качи на сцената и говореше простотии за него…какво направи KRS-One?…[aтакува го] Така че защо хората ми казват че греша,като правя това,което правя?Те обичат КRS-One…той е Хип Хопа…прав ли съм?Аз съм бесен на Биги и атакувам негрото.Какъв е проблемът?

Когато Изтока се разграничи от Биги ние ще правим шоута там…Всичко е добре…Но засега те са с него.Всичко,което чета…Всяко писмо,което прочета…Всяко интервю.Чернилките продължават да повтарят “Майната му на Тупак…Биги,Биги това Биги,Биги онова” все едно той представя всички от East coast.Затова нападам така…Аз съм генерал и съм умен генерал,не бих нападнал някой на сляпо.Ще нападам тези,които нападат мен.Единствената причина,поради която хората са ядосани,е,че аз излязох от затвора и направих това реалност.Когато излязох от там цялата тази East/West работа наистина се започна.Когато направих California Love аз започнах това.И сега чернилките са ядосани,защото парите са прецакани,положението се промени…не е толкова безопасно,колкото беше.Чернилките трябва да мислят за собствената си работа и аз това исках да се случи…Нека сега да седнем около масата…Нека да поговорим…Нека да се помирим…Нека да оправим нещата…Нека дадем парите на общността.

Значи казваш,че един разговор с Пъфи и Биги ще…

Не бих седнал да разговарям с Пъфи и Биги…защото това е все едно Скарфейс да седне и да разговаря с типа,който иска да управлява.Те не са на моето ниво…но бих разговарял с OG-тата от там[Изток],което и правим.Хората трябва да знаят,че ние не се караме с East coast…Готвим се да направим Death Row East с Eric B и всички OG чернилки от там.Имаме Big Daddy Kane…Christopher Williams…опитваме се да привлечем Bobby Brown.

Опитваме се да направим Death Row East да бъде като Death Row West,да бъде нещо голямо.Няма да направим това,докато не оправим тази работа…Дори докато правим това се опитваме да привлечем Wu-Tang…Имам чувството,че те представят Изтока по начина,по който ние предствяме Запада и аз ги обичам.Ако всички рапират за това,което мислят,значи всички трябва да разберат това,което правя.Това са gangsta работи…това са работи за воини…и всичко е по правилата на играта.Аз искам диалог.Събирам вниманието на хората,за да има диалог,както прави човек,който се бори за власт.

Какво става с Dre и как се отразява това на Death Row?

Dre си гледа неговата работа…това не ни засяга нас…Това , което ме касае е какво се случи с Snoop Dogg , и това че той отиде на дело за убийство за неговия живот…някой каза , че Dre е бил в колата.Съдебните заседатели повярваха , че на нас ни е нужно Dre да има възможност да каже , че не е бил там…само да бяха видяли , че той не е бил в колата,това щеше да спести на Snoop целия случай.Щяха да видят , че свидетелят лъже.Dre изобщо не се появи.Каза, че бил много зает.Това е което те ми казаха…Когато те ми казаха , че той е опиум и е един от най-големите герои в музикалната индустрия…If his not down for his homeboys…Не искам да съм част от него или около него.И още мисля , че това което беше извършено на тъмно ще излезе на яве.Има тайни за които всички ще разберат някой ден…и вие ще знаете какво направих , кълна се в Бог на всички вас , че ние игграем по правилата на играта.

Ей Pac ,защо не ни разкажеш за проекта който правите в момента с Jodeci?

Следващит ми сингъл ще е ‘How Do You Want It’ , ‘Amerikka’s most wanted’ , ‘California Love’…версията която хората неможаха да си купят. Hit ‘Em Up е песен , която е стандартен хипхоп запис…тоест е обикновения straight battle запис на всички неща на лошото момче…То е за Puffy,Biggie,Lil’Kim …за всички тях.

Ами Mobb Deep?

Моя малък homies ги атакува.Затова дори не споменавам Mobb Deep.Те дори не са ми на нивото.Намирам го за непочтително , че те биха могли дори да си помслят , че могат да ме нападат мен или Западното карайбрежие…Затова дори не се обръщам към тях…тези скапани фалшиви задници…Моля ви напишете го това… “It is on and poppin’. If you don’t see me rushin’ them that means it’s cause they bowed down.“

Тези глупаци от Mobb Deep не го желаят… Chino XL, Mobb Deep , Bad Boy, Biggie , Lil Ceasar, Junior Mafia и всички те са в моя топлист и с тях ще се разправям с моя нов начин наречен “The Outlaws“.Те са някакви Джърси пичове , които поддържат този източен бряг жив.Има няколко крайбрежни пичове,южни пичове…Това е въплъщението на това което аз представям.Аз имам Big Syke от “Thug Life“…

Направихме ‘How Do You Want It’ с Ron Hightower като и двамата режисирахме и имахме всички пормо звезди.Наех Nina Hartley от Bay Area…и всички хора на времето.Това е най-мръсния и най-отвратителен клип , който някога съм правил.Имам плейбой версия и обикновена версия.Има доста голота.Това ще е най-невероятнорто видео което сте виждали.

Тамън приключихме видеото към ‘Amerikka’s Most Wanted’ което пък е класическо видео.Свършихме и с ‘Piggy’ and ‘Buffy’…В момента правим клиповете към ‘All Eyes On Me’, ‘I Ain’t Mad At Ya’, ‘All About You’ ..Звукозаписната компания имат всичките пари на света така , че можем просто да приключим с това…

Правим клипове за ‘All Eyes On Me’ , ‘I Ain’t Mad At Ya’ , ‘All About You’.Звукозаписната компания има всичките пари на света така че ние просто ще се пуснем по течението…

Когато нещата се закучат,ще пуснем домашно видео на ‘Ambitions Of A Rider’,и няколоко вулгарни песни…Токущо записах ремикс на ‘What’s Your Phone Number’(„Кой ти е телефонния номер”) с изцяло нов текст.Взехме ритъма от новата песен на MC Lyte(Keep On Movin’ Up).Толкова е изродска,направо няма да повярвате…Имам цял нов албум…чакащ за записване.Той е изцяло позитивен…песните са в стила на ‘Keep Your Head Up’ и ‘Brenda’s Got A Baby’…такива работи са .Току-що пуснах вулгарен двоен албум… и следващото което ще пусна на пазара е интроспективен албум…Ще е нещо като ‘Me Against The World pt 2′…Мисля че това е което моите фенове искат да видят…Ще демонстратирам , че оценявам подкрепата ви…

Значи,ти си работил с Джанет Джаксън,можеш ли да ме снабдиш с номера й?

Ако някой види Джанет,ще й предадете ли , че я търся.Затова казах тези глупости в песента ми ‘My Minds Made Up’,но дайте ми Джанет.Чувствам сякаш тя е доста объркана и хората я направиха мой враг.Тя не ми е враг.Не съм й сърдит или ядосан.Искам тя да знае това.Изобщо тези работи нямат нищо общо с действителността.Тя ме срещна в момен от живота ми когато бях още незрял.Тепърва изгрява и превивявах много неща.Сега вероятно ме вижда в коренно различна светлина.Може би не и може би ще ме види.Искам тази възможност.Когато видя Джанет,ще се опитам да поправя нещата,които бяхме сбъркали.

Нека да поговорим за различно нещо като например новият ти филм и soundtrackа към него,върху който в момента работиш?

Филмът който скоро ще се появи се нарича ‘Gridlock’ и е mainstream филм.Във филма ,аз се връщам обратно в театрите заедно с Tim Rott от Pulp Fiction.Във филма участва още и едно голямо име актриса , но аз не го знам.Аз съм музикалния супервайзор на саундтрака.Това е първата ми възможност да правя нещо такова…Имаме Allanis Morresset и всички тези други известни алтернативни групи.Това са все хора за които се предполага , че няма да се разбираме.Имам ги всичките в саундтрака , за да покажа какво разнообразие имаме във филма.Ще пусна този тип саундтрак и после ще издам и рап саундтрак.Ще го направя като 2pac албум с мен ,правейки цял куп соло парчета и Snoop има няколко песни там.Това е просто за да покажа че имам толкова добър биснес усет,колкото и креативен ум.Мога да си пробия път и в този бизнес отделно от рапирането.

Кое е нещото което искаш хората да знаят за теб?

2pac:на първо място,когато аз diss-вам някого е все едно , когато ти дойдеш при мен и аз не ти обърна нужното внимание от което имате нужда,не е защото съм неблагодарен…Това е така , защото съм нервен.Аз съм параноик.Токущо излязох от затвора.Бях прострелян,мамен,лъган и просто незнам как да се справям с толкова много хора ,които ме занимават. Никога не ми се случвало .Така , че ако реагирам така,не го приемайте лично.Опитайте се да ме разберете и да го видите така както аз.
Сега наистина разбирам как се чувстват младите симпатични жени , когато влезнат в дискотека и биват заобиколени от момчетата,преди да са готови да бъдат заобиколени.Всички те докосват преди да си готов да бъдеш докоснат.Сега имам по-различен поглед върху това какво е да си жена.Разбирам повече феновете , които не те карат да правиш неща.Ще го направя защото ви обичам всичките и оценявам това , което сте направили.Но ако ме карате да правя нещо ,няма да имам желание да го свърша.Не ме интересува колко мои албума носите.Моите фенове за мен са хора , които ме следват ,които са винаги зад мен…които ме разбират и без значение какво хората приказват ,ме познават какъв съм…защото са проследили цялата ми кариера.

Много хора просто са донесли албума ми…аз купувам албуми постоянно.Просто си ги купувам , за да слушам музиката…Ако си си го купил албума ми , значи си го направил заради музиката..Не си го купил , когато си ме видял. “I just break down and start eating you out“.Не ми харесва това.Не започвайте да ме изнудвате за автограф.Аз съм истински.Давам автографи когато искам…Искам да съм в тази иигра дълго време.Не искам дори да мразя феновете.Това е кооето останалите негри правят.Те може да ви дават автографи през цялото време,но те ви мразят.Те никога не са поглеждали на вас като на хора.А аз така ви гледам.Затова чувствам че мога да ви погледна в очите и да ви кажа ”Ей аз усещам че не правя нещата правилно сега…не ми се дават автографи и вие трябва да разберете.Аз гледам на вас като на човешко същество.Нека да действаме.Нека да не се снимаме..нека да дейстаме.Направете това..аз искам и жените да правят това.Всяка жена иска да дойде при мен и да ми каже колко много не се интересува от мен.Направете обратното защото тези гето момичета..тези малцинствени момичета са единствените до които мога да се добера защото всички други ги е страх от мен.Техните родители им казват да не се занимават с мен..Неможете да ме изтриете от света.Вие всички неможете да ме ядосате.Недейте ме променя.Стойте плътно зад мен защото аз съм плътно зад теб и не ме изнудвайте освен , ако не възнамерявате да го правите завинаги.

След 5 години как се виждаш?

Виждам се с работа в Death Row..като A&R човек и да изкарвам на всеки 5 години албум като Пол Маккартни.Не че съм като Пол Маккартни ,просто никой рапър до сега не го е правил и затова използвам него за пример…Но аз искам да го пражя за удоволствие…Моята музика ще значи нещо и аз ще правя задълбочени лайна…Ще си имаммоя компания,до изпълнението на което съм много близо и сега…Правя си мои филми.Имам си собствен ресторант…който го имам сега с Allanis or Suge or Snoop.Аз просто искам да се развивам.Започвам да печатам календари за благотворителност.Ще откривам младешк алига в Калифорния така че ще можем да почнем да играем някои източнокрайбрежни отбори…някои южни отбори…Искам да имам нещо като Pop Warner League като рапарите ще я спонсорират и ще бъдат треньори.Да има лига където наградата ще е инкрустирана с диаманти и ще държи младите негри далеч от дрогата и в училище.Това ще е единствения начин да ис в отбора,това са условията.Там ще се забавляваме ,ще ядем пица ,ще имаме най-яките момичета и ще правим концерти в края на годината.Това имам предвид

Превод  TupacBG.Com

За TupacBG.Com

1 коментар

  1. Michaela

    03.06.2014 at 22:20

    Обичам този човек.Истински,неповторим,просто Пак.

Коментирай

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Shop soccer apparel for men,fodboldtrøjer tilbud women, and kids at the adidas online store and order today.www.xn--billigenbatrjer-hub.com Browse a selection of jerseys,orologi replica svizzeri pants, shorts and more.stroje piłkarskieSoccer Training Suit Price Comparison,Goedkope Voetbalshirt Price Trends for Soccer Training Suit as Your Reference.Fotbalové Dresy Dětské Buy Soccer Training Suit at Low Prices on Aliexpress.com now .Billiga fotbollskläderBuy Bubble soccer online from Buybubblefootball at competitive price.Maillot de foot acheterFree shipping,1.5 Blue clear bubble soccer suit. Inflatable soccer field,soccer Arena.